Ilonka nie mam do Ciebie kom, a nie wiem czy to jeszcze przeczytasz...nas dzis nie będzie na Grunwaldzie bo ruszamy na tour z okazji Dnia Mamy i pewnie wrócimy do domku koło 21;/ Więc chyba musimy oględziny przełożyć na inny dzionek
reklama
hej kochane,
wszystkiego naj naj z okazji Dnia Matki!
mojemu dziecku pozmieniały się godziny drzemek - wstaje o 6 i o 8 idzie spać na 3h!! a więc wyspana na maksa chodzę
my nie wiemy co robić.. chcieliśmy do zoo ale trochę nam głupio jak mąż na l4
miłego dnia kochane!
wszystkiego naj naj z okazji Dnia Matki!
mojemu dziecku pozmieniały się godziny drzemek - wstaje o 6 i o 8 idzie spać na 3h!! a więc wyspana na maksa chodzę
my nie wiemy co robić.. chcieliśmy do zoo ale trochę nam głupio jak mąż na l4
miłego dnia kochane!
Guziczek87
Pracująca mamuśka
hej hej a ja już wróciłam z zoo.
pojechałyśmy na 10 obeszłyśmy wszystko raz dwa zaliczyłyśmy ten plac zabaw i na ryneczek jeszcze poszłam po coś na obiad i oczywiście byłam na tych lumpkach i wyszperałam mega kieckę jeansową a teraz były świetne ciuszki żałuję że więcej kasy nie miałam.... teraz młoda śpi
brzoskwinka następnym razem się umówimy dziś chciałam być sama z Zosią
pojechałyśmy na 10 obeszłyśmy wszystko raz dwa zaliczyłyśmy ten plac zabaw i na ryneczek jeszcze poszłam po coś na obiad i oczywiście byłam na tych lumpkach i wyszperałam mega kieckę jeansową a teraz były świetne ciuszki żałuję że więcej kasy nie miałam.... teraz młoda śpi
brzoskwinka następnym razem się umówimy dziś chciałam być sama z Zosią
*J*U*L*K*A*
Mama dwóch łobuzów:)
Ostatnia edycja:
hej mamuśki
my spędziliśmy cudowny dzień! najpierw dostałam śniadanko - zapiekanki ozdobione serduszkami i napisem mama z keczupu , muffinkę i coca-colę , potem były zakupy (nowe ciuchy, książki - zarówno dla mnie jak i dla młodego, Skrzat mam bodziaki, fajne są!), jedzonko (sharma ), potem pojechaliśmy na stary rynek na flash moba Bunt Matek - co prawda trochę się nie udał (flash mob w założeniu ma to że się przed i po nie rozmawia tylko w danym momencie coś robi i rozchodzi), bo mamuśki zaczęły ze sobą gadać , ale było bardzo sympatycznie )) teraz chłopaki szaleją w piaskownicy a ja mam wolne, więc oczywiście jestem TU
my spędziliśmy cudowny dzień! najpierw dostałam śniadanko - zapiekanki ozdobione serduszkami i napisem mama z keczupu , muffinkę i coca-colę , potem były zakupy (nowe ciuchy, książki - zarówno dla mnie jak i dla młodego, Skrzat mam bodziaki, fajne są!), jedzonko (sharma ), potem pojechaliśmy na stary rynek na flash moba Bunt Matek - co prawda trochę się nie udał (flash mob w założeniu ma to że się przed i po nie rozmawia tylko w danym momencie coś robi i rozchodzi), bo mamuśki zaczęły ze sobą gadać , ale było bardzo sympatycznie )) teraz chłopaki szaleją w piaskownicy a ja mam wolne, więc oczywiście jestem TU
Agunia1985
Fanka BB :)
heh fajnie ,że jesteście bo gdyby nie wy to czułabym się pewnie strasznie samotna, a tak to zawsze na jakimś placyku można sie spotkać
mamaGabi85
Gabryniowa Mamusia
hej mamuski. wszystkiego najlepszego z okazji naszego swieta
jestem juz w domku u dizadkow nie mam dostepu od neat,teraz korzystam z uprzejmosci kolezanki ale mam tylko chwilke, wiecu m nei wszystko ok, mala szaleje
buziaczki i pozdrawiam
jestem juz w domku u dizadkow nie mam dostepu od neat,teraz korzystam z uprzejmosci kolezanki ale mam tylko chwilke, wiecu m nei wszystko ok, mala szaleje
buziaczki i pozdrawiam
jestem wieczorkiem :-)
Tygryś twoj T. to cie rozpuszcza !!!! Doceń, doceń!!!!
mamagabi dobrze że dojechałyście szczęśliwie :-)
A ja dostałam prawdziwego buziaka od córci :-) R. mówi do Luli : "daj mamie buzi na dzień mamy" i dostałam prawdziwego, soczystego, mokrego buziaka hihihi
Dziewczyny widzimy się jutro??
Tygryś twoj T. to cie rozpuszcza !!!! Doceń, doceń!!!!
mamagabi dobrze że dojechałyście szczęśliwie :-)
A ja dostałam prawdziwego buziaka od córci :-) R. mówi do Luli : "daj mamie buzi na dzień mamy" i dostałam prawdziwego, soczystego, mokrego buziaka hihihi
Dziewczyny widzimy się jutro??
reklama