reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Ilonka nie mam do Ciebie kom, a nie wiem czy to jeszcze przeczytasz...nas dzis nie będzie na Grunwaldzie bo ruszamy na tour z okazji Dnia Mamy i pewnie wrócimy do domku koło 21;/ Więc chyba musimy oględziny przełożyć na inny dzionek:(

reklama
hej kochane,
wszystkiego naj naj z okazji Dnia Matki!
mojemu dziecku pozmieniały się godziny drzemek - wstaje o 6 i o 8 idzie spać na 3h!! a więc wyspana na maksa chodzę :D
my nie wiemy co robić.. chcieliśmy do zoo ale trochę nam głupio jak mąż na l4 ;)
miłego dnia kochane!

hej hej a ja już wróciłam z zoo.
pojechałyśmy na 10 obeszłyśmy wszystko raz dwa zaliczyłyśmy ten plac zabaw i na ryneczek jeszcze poszłam po coś na obiad i oczywiście byłam na tych lumpkach i wyszperałam mega kieckę jeansową a teraz były świetne ciuszki żałuję że więcej kasy nie miałam.... teraz młoda śpi
brzoskwinka następnym razem się umówimy dziś chciałam być sama z Zosią:)

hej kochane :-)
JA RÓWNIEŻ ŻYCZĘ WAM WSZYSTKIEGO WSPANIAŁEGO W DNIU MAMY :-)
byłam w pracy do 13 Lula z babcią :-) A teraz pełza mi tu i bałagani :-) Idę ogarnąć zajrzę wieczorkiem :-)

hej mamuśki :)
my spędziliśmy cudowny dzień! najpierw dostałam śniadanko - zapiekanki ozdobione serduszkami i napisem mama z keczupu :D, muffinkę i coca-colę :D, potem były zakupy (nowe ciuchy, książki - zarówno dla mnie jak i dla młodego, Skrzat mam bodziaki, fajne są!), jedzonko (sharma :D), potem pojechaliśmy na stary rynek na flash moba Bunt Matek - co prawda trochę się nie udał (flash mob w założeniu ma to że się przed i po nie rozmawia tylko w danym momencie coś robi i rozchodzi), bo mamuśki zaczęły ze sobą gadać :D, ale było bardzo sympatycznie :))) teraz chłopaki szaleją w piaskownicy a ja mam wolne, więc oczywiście jestem TU :D

heh fajnie ,że jesteście :) bo gdyby nie wy to czułabym się pewnie strasznie samotna, a tak to zawsze na jakimś placyku można sie spotkać :)

hej mamuski. wszystkiego najlepszego z okazji naszego swieta:)

jestem juz w domku u dizadkow:) nie mam dostepu od neat,teraz korzystam z uprzejmosci kolezanki ale mam tylko chwilke, wiecu m nei wszystko ok, mala szaleje:)

buziaczki i pozdrawiam:)

jestem wieczorkiem :-)
Tygryś twoj T. to cie rozpuszcza !!!! Doceń, doceń!!!!
mamagabi dobrze że dojechałyście szczęśliwie :-)
A ja dostałam prawdziwego buziaka od córci :-) R. mówi do Luli : "daj mamie buzi na dzień mamy" i dostałam prawdziwego, soczystego, mokrego buziaka hihihi
Dziewczyny widzimy się jutro??

reklama
Do góry