reklama
Brzoskwinkaa
matka wariatka :D
no jak nie finanse to lokalizacja do du...
my z roczkiem nie mieliśmy problemu, zrobiliśmy w ogrodzie u dziadków.. namiot ogrodowy wystawiony wszelkie zabawki ogrodowe, duży grill i wgl
my z roczkiem nie mieliśmy problemu, zrobiliśmy w ogrodzie u dziadków.. namiot ogrodowy wystawiony wszelkie zabawki ogrodowe, duży grill i wgl
poziomeczka_82
Szczęśliwa mama
Tygrynka my jedziemy 23.06 na 9 dni domki Europa szkoda , że nie w tym samym czasie
Wczoraj bylismy w Auchan na zakupach tam tanie baseniki nawet po 10 zł, kupilismy jeden żeby na plaży dzieciaki nam ciągle do wody nie śmigały napelni się przy kocach, woda się ogrzeje a one będą się w niej pluskać .
natuska - mam nadzieje, że z babcią bedzie lepiej a co do knajpy może ta :Na wspólnej - Oferta tam za alkohol nic nie płacisz , masz swój ale tort to oni robią możesz zobaczyć .
skrzat - nie pomogę z ortopedą choć wiem , że na 28 czerwca są dobrzy specjalisci ale jakie tam terminy nie wiem.
Marcia - całą Głogowską przeszłaś i nic? Zupełnie nic Ci nie wpadło w oko, jeszcze jest na Strzeleckiej jakiś salon.
Guziczek - ale masz farta
Julka - jak byś chciała kiedyś w moją stronę się wybrać na rowerze to zapraszam i może razem gdzieś śmigniemy bo samej to nudno
Rikapa - z małą już chyba ok co ?
Planuje już wyjazd i nie mogę się doczekać no jak male dziecko odliczam dni i mysle co mam ze sobą zabrac
Wczoraj bylismy w Auchan na zakupach tam tanie baseniki nawet po 10 zł, kupilismy jeden żeby na plaży dzieciaki nam ciągle do wody nie śmigały napelni się przy kocach, woda się ogrzeje a one będą się w niej pluskać .
natuska - mam nadzieje, że z babcią bedzie lepiej a co do knajpy może ta :Na wspólnej - Oferta tam za alkohol nic nie płacisz , masz swój ale tort to oni robią możesz zobaczyć .
skrzat - nie pomogę z ortopedą choć wiem , że na 28 czerwca są dobrzy specjalisci ale jakie tam terminy nie wiem.
Marcia - całą Głogowską przeszłaś i nic? Zupełnie nic Ci nie wpadło w oko, jeszcze jest na Strzeleckiej jakiś salon.
Guziczek - ale masz farta
Julka - jak byś chciała kiedyś w moją stronę się wybrać na rowerze to zapraszam i może razem gdzieś śmigniemy bo samej to nudno
Rikapa - z małą już chyba ok co ?
Planuje już wyjazd i nie mogę się doczekać no jak male dziecko odliczam dni i mysle co mam ze sobą zabrac
*J*U*L*K*A*
Mama dwóch łobuzów:)
Rewelacja we dnwie zawsze raźniej i gadac sama ze soba niebęde musiałaJulka myślę, że do końca tego tygodnia powinnam mieć rower, więc się zgadamy jeszcze, bo muszę się trochę poruszać, te kg wgl ode mnie nie uciekają :/
Tylko podaj która to strona i kiedy Ci pasujeJulka - jak byś chciała kiedyś w moją stronę się wybrać na rowerze to zapraszam i może razem gdzieś śmigniemy bo samej to nudno
*J*U*L*K*A*
na-tuska a pelikan na starołęce?????
Brzoskwinkaa
matka wariatka :D
Na-tuska pozostaje mi tylko życzyć powodzenia ;-)
Julka noo zawsze raźniej i weselej
Karolcia nie zdąrzyłam życzyć Twojej ślicznotce samych wspaniałości z okazji roczku! Duży buziak dla niej!
Julka noo zawsze raźniej i weselej
Karolcia nie zdąrzyłam życzyć Twojej ślicznotce samych wspaniałości z okazji roczku! Duży buziak dla niej!
*J*U*L*K*A*
Brzoskwinkaa no to czekam jak będziesz miała rowerek
reklama
*J*U*L*K*A*
Julia a gdzie ten pelikan??
jak wysiadasz z tramwaju na pętli to na przeciwko