reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
no jak nie finanse to lokalizacja do du...

my z roczkiem nie mieliśmy problemu, zrobiliśmy w ogrodzie u dziadków.. namiot ogrodowy wystawiony wszelkie zabawki ogrodowe, duży grill i wgl :D

Tygrynka my jedziemy 23.06 na 9 dni domki Europa :) szkoda , że nie w tym samym czasie :)

Wczoraj bylismy w Auchan na zakupach tam tanie baseniki nawet po 10 zł, kupilismy jeden żeby na plaży dzieciaki nam ciągle do wody nie śmigały napelni się przy kocach, woda się ogrzeje a one będą się w niej pluskać .

natuska - mam nadzieje, że z babcią bedzie lepiej :) a co do knajpy może ta :Na wspólnej - Oferta tam za alkohol nic nie płacisz , masz swój ale tort to oni robią możesz zobaczyć .

skrzat - nie pomogę z ortopedą choć wiem , że na 28 czerwca są dobrzy specjalisci ale jakie tam terminy nie wiem.

Marcia - całą Głogowską przeszłaś i nic? Zupełnie nic Ci nie wpadło w oko, jeszcze jest na Strzeleckiej jakiś salon.

Guziczek - ale masz farta :)

Julka - jak byś chciała kiedyś w moją stronę się wybrać na rowerze to zapraszam i może razem gdzieś śmigniemy bo samej to nudno :)

Rikapa - z małą już chyba ok co ?

Planuje już wyjazd i nie mogę się doczekać no jak male dziecko odliczam dni :)i mysle co mam ze sobą zabrac :)

Julka myślę, że do końca tego tygodnia powinnam mieć rower, więc się zgadamy jeszcze, bo muszę się trochę poruszać, te kg wgl ode mnie nie uciekają :/
Rewelacja we dnwie zawsze raźniej i gadac sama ze soba niebęde musiała:-D
Julka - jak byś chciała kiedyś w moją stronę się wybrać na rowerze to zapraszam i może razem gdzieś śmigniemy bo samej to nudno :)
Tylko podaj która to strona i kiedy Ci pasuje:tak:

Na-tuska pozostaje mi tylko życzyć powodzenia ;-)

Julka noo zawsze raźniej i weselej :-D

Karolcia nie zdąrzyłam życzyć Twojej ślicznotce samych wspaniałości z okazji roczku! Duży buziak dla niej!

reklama
Do góry