reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

na-tuska na malcie byłam objechałam 3 razy i do domku - 32km ale chodzić niemoge teraz tak mnie nogi bolą

dobranoc

reklama
na-tuska no to git majonez, że macie knajpę :-D

no mój młody lubi pkp jeździć, poza tym roku temu jechaliśmy pkp z Kołobrzegu do Poznania, to połowę drogi przespał, więc pewnie tym razem będzie podobnie hehe wg mnie wszystko zależy od przygotowania się do takiej wyprawy, poza tym znam nocleg, gdzie biorą 25zł/doba a warunki mają dobre, więc zawsze można na noc zostać :-)

a w lipcu- sierpniu wyprawa do Gdańska do kumpeli i Krakowa :-D to dopiero będzie hit! :D

Brzoskwinka myślałam ze ten plac jest jeszcze zamknięty, fajnie ze jest ot. bo bede miala gdzie młodego zabierac.

spadam lulu...do jutra. tzn nie wiem czy zjade czeas rano bo wyprawa do p-ń ale postaram się:)

jak co jutro jestem tylko pod kom.

dobrej nocki.

a był zamknięty? ja szczerze dawno tam nie byłam, bywałam tam ze znajomymi jak był jeszcze taki przestarzały, a ostatnio z kumpelą byłyśmy tam na huśtawkach w nocy i byłam w szoku, że tak ładnie nawet :-D w każdym razie jest ok! :-)

dobranoc!

okazało się że był jeszcze jeden odcinek Housika - miła wieczorna niespodzianka :D
spadam na kolejną niespodziankę, tym razem z innym facetem - własnym męzem :p
dobrej nocki!

hejka,
Dziś już nie ma tak dobrze, pobudka 6:30:p A teraz grandzioch załączony!
Na-tuska fajnie że knajpa jest:) A jaką się udało w końcu?
Tygrynka zdrówka, by alergia nie męczyła!
Brzoskwinka niezłe plany wyjazdowe!
Julka fajnie że tak rowerkiem śmigasz, my też lubimy:)

A dzisiaj dla Was Kochane Mamusie wszystkiego naj naj, dużo zdrówka i sił w wychowywaniu pociech:)

Miłego dzionka!

hej hej kochane
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI DNIA MAMY
moja mała dała mi się wyspać do 7.40 a teraz tarza się z poduszką po podłodze;) ma teraz czas na oglądanie bajeczek chociaż i tak reaguje na czołówki bo jest muzyczka.

Dziś nie wiem co mam robić zastanawiam się czy by nie jechać z Zosia do starego zoo. Chciałam nad jezioro ale za mocno wieje.

Hej!

Moja Mała też dziś dała troche dłużej pospać bo do 7:30.

Kochane Mamuśki życze wam duuuuuuuuuuużo zdrówka i cierpliwości do małych łobuzów wszystkiego naj naj naj!!!

[video=youtube;GyNPqud3Mhc]http://www.youtube.com/watch?v=GyNPqud3Mhc[/video]

Skrzat w sprawie pałąku to dziś bedę w poznaniu popołudniu. po 16h bedziesz mogla do mnie zadzwonic i umowimy sie na oględziny:)

reklama
hej Mamuśki!

Wszystkiego najjj Wam życzę! :*

Ja od rana mega wku****na, ofkors to zasługa mojego męża.. jedynie dobra rzecz od niego to życzenia z okazji dnia matki heh..
Szalg mnie trafia od tego wszystkiego, do tego mały od kilku dni ma jakąś fazę marudzenia.. Wczoraj jak wracaliśmy do domu, to jak wsiedliśmy do busa, zaczął się rzucać, walić rekami w szybę i krzyczeć. Oczywiście był tego powód - zmęczenie, bo wczoraj poruszaliśmy się bez wózka, ale żeby aż tak się zachować. no masakra :D

teraz, zaraz drzemka a potem albo plac zabaw, albo zoo.. Guziczek o której się tam wybierasz, to może zgadamy się :-)

Skrzat no plany są, ale potrzeba na to funduszy, a nie wiem co mnie czeka w najbliższym czasie.. aż się boję pomyśleć..

Do góry