Brzoskwinkaa
matka wariatka :D
Ale wiesz tam na tej diecie chudnie sie roznie, ja akurat 9kg schudlam, ale to nie zn, że Ty też tyle schudniesz. poza tym ta dieta jest złożona z owoców i warzyw przede wszystkim naprawde warto spróbować
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
szkoda kasy na dietetyka, da się samemuwydaje mi się że 30 kg w 9 miesięcy to nie za szybko :-) planuję dietetyka, basen , fitness a na samym końcu plastykę brzucha (refundowaną częściowo przez nfz) :-) rezygnuję ze słodkiego, coca-coli (będzie ciężko :-(), ziemniaków, chleba, sosów i ogólnie kalorycznych rzeczy :-) będzie bardzo ciężko ech ale tu chodzi o moje serce :-(
Rikapa nie szkoda Ci kasy na dietetyka? Wystarczy jesc sniadanie rozsadne, nie jesc po 18. Zrezygnowac ze slodyczy i dołączyć ruch. Bez silnej woli ani rusz i tu i tu. Ja bardzo sceptycznie podchodzę do dietetykow i znam osoby co chodziły i efektów brak. Mam swietne przepisy na zdrowe jedzenie. Taki poradnik dostaje pocztą co miesiąc. Mogę Ci dac. Zastanow się. Zdrowo zyc mozna sie samemu nauczyc
popieram
a
tyle schudłas bo najpierw schodzi woda z organizmu, a jaki to zestaw ćwiczeń? bo przydałby mi się ruchhej i ja sie odzywam
Rikapa polecam Tobie fajną dietę ONZ ja na niej schudłam 9kg w miesiąc :-) i nie było jojo to najważniejsze :-) sama chcę iść na to za jakiś tydzień, to może razem zaczniemy? 1 faza trwa 9 dni. Aha. jak chcesz mam ciekawy i prosty zestaw ćwiczeń, po których naprawdę było widać efekty.. :-)
możesz mi przesłac te przepisy ;-)Rikapa tak, mam rozpiskę, nawet sama sobie niektóre rzeczy tworzyłam i wymyślałam przepisy, z których korzystały koleżanki na forum dietetycznym, na którym się udzielałam i zamierzam tam wrócić, bo to duże wsparcie i mobilizacja, kiedy widzi się, że inne laski potrafiły się zawziąść i schudnąć nawet po 20-30kg
)