Tygrynka dla mnie to za daleko :-( słowiańska to drugi koniec miasta
aj tam koniec miasta, ledwo jego połowa
Kiedyś zadzwoniła przez tel babka ze ma moj nr z bazy danych i czy sie zdrowo odzywiamy. Na co odp. ze tak. To musialam zapłacic za przesyłkę 14pln i beda mi wysyłać poradniki z przepisami. Są b. fajne. Mogę zrobić fotkę i wkleić tylko muszę to uporządkować w segregatorze. Na początek myślałam, ze chcą tylko zarobić i jakieś g* mi przysla ale nie. Generalnie zrobiłam wyjatek i jestem zadowolona.
A w poznaniu mam Fabrykę Formy ale nie wiem czy się zmieniła forma karnetów bo tam 3ba było wykupić cały a mi by pasiło tylko na spinningi. Muszę się dowiedzieć
DUKANA nie polecam 3ba ssie bardzo pilnowac no i to białko. Lepiej jesc wszystko tylko z głową
temat diet to temat rzeka ja byłam maniakiem diet
ale nic nie robi tak jak ruch min. 4x w tyg i to intensywny!
a można się jeszcze zapisać na te poradniki??
ja kiedyś na Polance chodziłam na spinning ale już nie ma tego klubu... hmm Marcia a nie chciałabyś towarzyszki na spinning??;-) bo jak nie znajdę chętnej to może i na Krzywoustego bym pojeździła;-) kiedyś z kumpelą chodziłam i było o niebo raźniej
też słyszałam że dukana to nie za dobra dieta, bardzo obciąża nerki...
jestem trochę poczytałam o dietkach :-) i zdecydowałam owoce i warzywa na parze górą :-)
Marciaa jak uporządkujesz to daj znać i fotki podeślij może też się skuszę :-) a i najważniejsze są już fotki z roczku Nikosia???
no i bardzo dobra decyzja
dodaj do tego mięsko i ryby na parze a nie smażone to zaobaczysz szybko efekty! i zdrowotne też
a mięsko delikatniejsze ale nie jakieś jałowe
my na razie kupiliśmy trzyczęściowy garnek jak się zapalimy bardziej to fundniemy sobie elektryczny parowar
a w jakim sensie są fotki? te od Malwiny czy moje? bo moje to cały czas są
tylko czekają na najbliższe spotkanie...
Tygrys tak tak wiem mialam chodzic na fitnes ale najpierw brak czasu i mobilizacji,potem brak kasy.... wiec ja odpadam a poza tym jak mowie dopoki karmie to nie chce cwiczyc bo bez diety nic mi to nie da.mysle tez ciagle nad aqua areobikiem bo w sanatroium bardoz mi pomogl na bolacy kregoslup ale tez cholera drogie sa te zajecia:-(
no ale 10kg w 2mies to 5kg na miesiąc więc już lżej dla organizmu ciutkę;-)
oj wiem wiem z tą siłownią, ja też w tym czasie co Guzik chciała to nie mogłam
a Ty na czas karmienia kompletnie daj sobie spokój z intensywniejszymi ćwiczeniami!!a aqua aerobik fajna sprawa
my po wizytach... u znajomych było super, mamy kupę mięcha (i znowu te skrzydełka
) na jutro na obiad... ale jestem wykończona, więc życzę dobrej nocki i zmykam, pa!