reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

MamaGabi Anielka sie podnosi ale dupka jej ciąży i sie wywraca. Jeszcze troche i wstanie. Póki co ulubiona zabawa to wchodzenie do bujaczka i w szpary.
Wogóle to nie gadaj że brzydka jesteś bo fajna, bardzo ładna laska z ciebie.

reklama
Tygrynka dla mnie to za daleko :-( słowiańska to drugi koniec miasta :p

aj tam koniec miasta, ledwo jego połowa:-p

Kiedyś zadzwoniła przez tel babka ze ma moj nr z bazy danych i czy sie zdrowo odzywiamy. Na co odp. ze tak. To musialam zapłacic za przesyłkę 14pln i beda mi wysyłać poradniki z przepisami. Są b. fajne. Mogę zrobić fotkę i wkleić tylko muszę to uporządkować w segregatorze. Na początek myślałam, ze chcą tylko zarobić i jakieś g* mi przysla ale nie. Generalnie zrobiłam wyjatek i jestem zadowolona.
A w poznaniu mam Fabrykę Formy ale nie wiem czy się zmieniła forma karnetów bo tam 3ba było wykupić cały a mi by pasiło tylko na spinningi. Muszę się dowiedzieć
DUKANA nie polecam 3ba ssie bardzo pilnowac no i to białko. Lepiej jesc wszystko tylko z głową :) temat diet to temat rzeka ja byłam maniakiem diet;) ale nic nie robi tak jak ruch min. 4x w tyg i to intensywny!

a można się jeszcze zapisać na te poradniki??:-D
ja kiedyś na Polance chodziłam na spinning ale już nie ma tego klubu... hmm Marcia a nie chciałabyś towarzyszki na spinning??;-) bo jak nie znajdę chętnej to może i na Krzywoustego bym pojeździła;-) kiedyś z kumpelą chodziłam i było o niebo raźniej:-D
też słyszałam że dukana to nie za dobra dieta, bardzo obciąża nerki...

jestem trochę poczytałam o dietkach :-) i zdecydowałam owoce i warzywa na parze górą :-)
Marciaa jak uporządkujesz to daj znać i fotki podeślij może też się skuszę :-) a i najważniejsze są już fotki z roczku Nikosia???

no i bardzo dobra decyzja :tak: dodaj do tego mięsko i ryby na parze a nie smażone to zaobaczysz szybko efekty! i zdrowotne też:tak: a mięsko delikatniejsze ale nie jakieś jałowe:tak: my na razie kupiliśmy trzyczęściowy garnek jak się zapalimy bardziej to fundniemy sobie elektryczny parowar:-D
a w jakim sensie są fotki? te od Malwiny czy moje? bo moje to cały czas są:-D tylko czekają na najbliższe spotkanie...

Tygrys tak tak wiem mialam chodzic na fitnes ale najpierw brak czasu i mobilizacji,potem brak kasy.... wiec ja odpadam a poza tym jak mowie dopoki karmie to nie chce cwiczyc bo bez diety nic mi to nie da.mysle tez ciagle nad aqua areobikiem bo w sanatroium bardoz mi pomogl na bolacy kregoslup ale tez cholera drogie sa te zajecia:-(

no ale 10kg w 2mies to 5kg na miesiąc więc już lżej dla organizmu ciutkę;-)
oj wiem wiem z tą siłownią, ja też w tym czasie co Guzik chciała to nie mogłam:baffled: a Ty na czas karmienia kompletnie daj sobie spokój z intensywniejszymi ćwiczeniami!!a aqua aerobik fajna sprawa:tak:

my po wizytach... u znajomych było super, mamy kupę mięcha (i znowu te skrzydełka:-p) na jutro na obiad... ale jestem wykończona, więc życzę dobrej nocki i zmykam, pa!

hejo wieczorkiem,
Basia uśpiona:D No ładnie zasnęła, ale mało je teraz wieczorkami kiedys około 180 ml a po tej jelitówce ledwo co 100 ml wypija:( Ale i tak przesypia tak do około 7:) i od dwóch nocy po mleczku o 7 śpi dalej do 9, jestem ciekawa czy to chwilowe, bo wcześniej były grnady od 7 i około 9 zbierała się na pierwszą drzemkę! Dzisiaj jak mi rozwolnienie trzasnęła to do pach, masakra...ale tylko 2x robiła dziś...z czego ta jedna właśnie taka fest;/
Zet lepiej, już nie wymiotuje, ale słabiutki jeszcze, zjadł pyrki z masełkiem i kisielek!
My zostajemy razem do jutro w Skokach, Zet miał dziś wracać, ale jutro wziął wolne, bo zbiera siły puki co zobaczymy jak czwartek!
Marciaa Basia też po wszystko sięga, dziś wyjęła maszynkę elektryczną babci z szafy:p

Tygrynka tylko ja nie mogę za daleko. Twoje rejony odpadają. Zanim ja dojadę w dwie strony to 40 minut czasem nawet więcej. Tam zajęcia, przebranie to zejdzie mi 3h. Mi zalezy tylko na spinningu.
Co do parowar ja mam tefala za 200zł ma dwa pietra i jest czadowy. Co wiecej potrzeba. Zadnych bajerow nie musisz miec. My tam namiętnie to brokuł na parze albo ziemniaki. Ja czasem mielone dla siebie robię.
Co do tych poradnikó to nie wiem czy można się zapisać :p to jest tak ze oni wysyłają miesięcznie kilka stron. Np. strona o krwawieniu dziąseł. Co najlepiej jeść, pić itd...co szkodzi. Naprawdę fajne. Jutro zrobie fote.

Skrzat Nikoś wlazł mi na krzesełko uczydełko i siedział na oparciu ! w ogóle latał za psami radosny kreciłsie w kołko...:) ale miałam ubaw. No i wlazł mi na telewizor prawie. Cudak. No i ulubione zajecie wyciaganie wszystkiego z wtyczek.

Ostatnia edycja:
hej
wróciłam z wypadu w nocy i jestem padnięta, Zosia ma biegunkę i dlatego wcześniej musieliśmy wrócić-mama już nie dawała sobie rady;/
kochane później coś niecoś wam skrobnę bo czasu brak a w pt ruszamy nad morze;p więc góra prania mnie czeka znów

MamaGabi Anielka sie podnosi ale dupka jej ciąży i sie wywraca. Jeszcze troche i wstanie. Póki co ulubiona zabawa to wchodzenie do bujaczka i w szpary.
Wogóle to nie gadaj że brzydka jesteś bo fajna, bardzo ładna laska z ciebie.

no to Gaba tak samo zaczynala,wiec czekaj za pare dni wstanie na nozki,najpier beda kolanka,bedzie stac na kolankach,potem zacznie wstawac na "wykoslawionych" stopach a potem na calych stopach:) Gaba to siada na srodku lozeczka,rzuca sie na jeden bok lozeczka podnosi sie i robi pare kroczkow blizej zeby stac a teraz puszcza sie i klap na tylek i ma radoche:-)

w przyszlym tyg postaram sie wpasc do ciebie:-)

MamaGabi nasza na kolankach już stoi z przytrzymaniem jednej rączki o łóżeczko. Ja mam strach jej wstawania bo to ambitna bestia jest i jak jej coś nie idzie to krzyczy ze złości.
Czekamy na Was :D

Tygrynka oj Mój to by sie chętnie przyssał do tych skrzydełek z grilla.

Skrzat zdrówka dla twoich skarbów!

Guziczek dla Zosi też zdrówka! Oby szybko przeszła biegunka.

Marciaa
uważaj na ten Nikosiowy zapał do wtyczek żeby sobie przypadkiem krzywdy nie zrobił.

Marciaa ja dziś na kompie siedziałam, a Basia obok mnie na kanapie i mi wlazła i na klawiature usiadła. Ale moja mama miała ubaw:p
Skrzat910 oj jak zacznie wstawać to się zacznie, Basia opanowała klęczenie bez trzymanki:p

Ostatnia edycja:
reklama
he he a to Anielka:) Gaba tez ambitna ale nie zlosci sie tak jak po kilkunastu probach jej cos nie wychodzi to odpuszcza na chwile a potem znowu...dzisiaj probowala raczkowac... i robila po dwa "kroczki" gora po trzy ,tylko ze ona chce to szybko zrobic i sie placze biedna... a kleczec to ona tez bez raczek kleczy...zreszta co ona nie wyprawia przez ostatnie dni....:-)

Tygrys czy ty jadalas albo robisz faszerowane skrzydelka???? moj maz takie robi ze palce lizac:)

Do góry