reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Hello

Wiec tak. Kiedyś zadzwoniła przez tel babka ze ma moj nr z bazy danych i czy sie zdrowo odzywiamy. Na co odp. ze tak. To musialam zapłacic za przesyłkę 14pln i beda mi wysyłać poradniki z przepisami. Są b. fajne. Mogę zrobić fotkę i wkleić tylko muszę to uporządkować w segregatorze. Na początek myślałam, ze chcą tylko zarobić i jakieś g* mi przysla ale nie. Generalnie zrobiłam wyjatek i jestem zadowolona.

Co do ćwiczeń. Chodziłam nad Wartę przy Selgrosie do Nice Lady Fitness. Na siłownie i spinning, tam moj Ł. prowadził spinning. Teraz nie chodzę nigdzie. Bo najbliżej mam u siebie ale ceny kosmiczne i warunki niezbyt. A w poznaniu mam Fabrykę Formy ale nie wiem czy się zmieniła forma karnetów bo tam 3ba było wykupić cały a mi by pasiło tylko na spinningi. Muszę się dowiedzieć

Rikapa w miod malinie są spinningi i jakieś zajęcia ruchowe zobacz na stronce. Co do jedzenia to przerzuc sie na warzywa najlepiej zielone, jogurty naturalne i ryze brazowe i makarony razowe jak juz. Owocki teraz wchodzą mozesz robic super koktajle. Jak masz parowałto mozesz kombinowac z obiadami ze ho ho. DUKANA nie polecam 3ba ssie bardzo pilnowac no i to białko. Lepiej jesc wszystko tylko z głową :) temat diet to temat rzeka ja byłam maniakiem diet;) ale nic nie robi tak jak ruch min. 4x w tyg i to intensywny!

ale dzisiaj dupowato i zamulająco. Młody zjadł obiad i padł. My czekam na kaszane z grilla i zupa groszkowa dzisiaj. Zero planow na dzis. wrrrrrrrr. W sb roczek dla rodziny wyprawiamy juhu

Ostatnia edycja:
reklama
jestem trochę poczytałam o dietkach :-) i zdecydowałam owoce i warzywa na parze górą :-)

Marciaa jak uporządkujesz to daj znać i fotki podeślij może też się skuszę :-) a i najważniejsze są już fotki z roczku Nikosia???

dziękuję za ciepłe słowa
Właśnie jestem w trakcie kolek :( bede zagladac ale zadko wiecie o co chodzi kupa roboty a w wolnej chwili jak sie da to spie i wypoczywam dobrze ze mama jest ze mna bo mi duzo pomaga bo moj S sie przeziebil jak na zlość. Ale radze sobie bo nie mozna sie załamywać bo maly to wyczuwa. wstawie zdjecia na odpowiedzim forum pozdrawiam was goraco.

Czesc dziewczynki:)

juz nie wiem ktory raz zabieram sie do napisania dzisiaj,ciagle ktos lub cos mi przeszkadza.....wrrrr....

co do diet i odchudzania to ja dwa lata temu przed operacja schudlam 10 kg w dwa miesiace. nie mialam ani obwislej skory ani nic. moja dieta to MŻ. jadlam to samo co zawsze oprocz slodyczy i fast foodow, co 2-3 godz dziennie do tego raz w tyg silownia i cwiczenia na kregoslup. duzo wody mineralnej niegazowanej i jakos polecialo:) ale teraz nadrobilam to spowrotem:-( ale jak skoncze karmienie piersia to pomysle znwou nad odchudzaniem.

Tygrys tak tak wiem mialam chodzic na fitnes ale najpierw brak czasu i mobilizacji,potem brak kasy.... wiec ja odpadam a poza tym jak mowie dopoki karmie to nie chce cwiczyc bo bez diety nic mi to nie da.mysle tez ciagle nad aqua areobikiem bo w sanatroium bardoz mi pomogl na bolacy kregoslup ale tez cholera drogie sa te zajecia:-(

z ionnych rzeczy to Gaba dzisiaj mega maruda:( ja mam jakiegos nerwa,za co sie ciagle obrywa mezowi dzisiaj. mala spi jak krolik pod miedza dzisiaj:( po pol godz tylko teraz juz jej nie klade moze do 20 jakos ja przetryzmam.
a w nocy dala mi troche pospac bo jak wczoraj zasnela okolo 21 to dopiero o 3 sie obudzila potem o 5 na tuli tuli i do 7 w lozeczku pospala:-D ot taki pewnie chciala zrobic prezent dla mamy...ale za to dzien....no nic zobaczymy jaka nocka dzisiaj bedzie.

pogoda sie do d... zrobila,zimno az sie wychodzic nieche:-(

Cześć dziewczyny!

Co za pogoda, brrrr i to ma być majówka. My dziś nosa z domu nie wystawiliśmy. Od niedzieli do poniedziałku byliśmy u rodziców na działce, zrobiliśmy pyyyysznego grilla, pospacerowaliśmy nad jeziorkiem, mały pobawił się trochę w piaskownicy więc udało się coś skorzystać, wczoraj popołudniu już tu na miejscu przyjechali do nas teście i posiedzieli do 22, wesoło było, a dziś leniwy dzień właściwie spędzony na zabawie z małym, no i pichciliśmy z M golonki po bawarsku, wyszły super, rodzice moi też dziś zjechali więc się również załapali;-) O kurczę ale ze mnie wredota, wy tu o dietach a ja z takimi rzeczami wyjeżdzam. Ja mam to szczęście dobrych genów, właściwie to tatowych bo mama ma duże skłonności do tycia. Miłego wieczorku. :tak:

Skrzat9 i tak brzydka jestem wiec zlosc mi nie zaszkodzi:-)
a i powiedz jak tam Anielki wstawanie?

Gaba jzu spi,dzisiaj kapiel w baseniku byla:) wstawilam jej basenik do prodzika i sie chlapala,oczywiscie pol lazienki plywa...ale co tam najwazniejsze ze radocha byla:-)
a tak to wstaje maly czort non stop,najlepsza zabawa teraz to czepianie sie mamy albo taty i hyc w gore....

reklama
Ja dzis cały dzień latała za Nikodemem. Przez to, że katar spływa do gardła to ciągle kaszlał jak usypiał na co efektem był dwie drzemki po 15 min. WSZYSTKO sciaga łobuz jeden...ręce na koncu mi opadały i do mamy KIEDY TO MINIE:-D

Teraz padł to pobuszuje chwile na BB.
Ajentka ale mi smaka narobiliście tą golonką.

Do góry