reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

hej laseczki:)
Kozaczino mocno,mocno mocno przytulam. trzymaj sie kochana...
Poziomka
Gaba wrocila do swojego rytmu,czyli dwie pobudki o 1, o 3 i o 5 juz do lozka koniecznie bo sie rozbudza paskuda moja mala i niechce zasnac jak ja w loezczku zostawie... wiec jeszcze troche pocierpie z tymi nocami...

a mi jest strasznie,okropnie,beznadziejnie smutno:-:)-:)-:)-( MOI mazurowicze juz pojechali, i jakos ogarnac sie nie moge teraz.... tak mi zle.... znowu sama:-(
dzisiaj bylam z Gaba na basenie,ale radoche miala:) a ile wiary bylo masakra:szok: teraz niunia z tatulkiem sie przytulila i chrapulkaja oboje a ja mykam do apteki.
do potem laseczki:-)

reklama
Kózka :***
Poziomka - wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy!!! duuuużo miłości na kolejne lata!!! przekaż też mężowi od nas życzenia:tak:
Karola piękna piaskownica! oj teraz to już wiem że w przyszłym tygodniu się meldujemy sprawdzić Wasze dzieło:-D

ja dopiero do domu od 13 dotarłam... najpierw spacer, potem urodziny szwagra... a Sebastian dzisiaj obudził się w nocy o 3 (przez nas:zawstydzona/y:) i do 5 nie spał:baffled: potem zasnął na dwie godzinki i od 7 rano do 18:30 nic nie spał:szok: za to teraz ledwo zdązyłam przebrać go w piżamkę, przytulić i już spał:sorry2:

hej laski
nie mam dobrych wieści :-( wczoraj lekarka nie widziała bicia serduszka :-:)-:)-( więc jestem w trakcie badań krwi Beta hcg i zobaczymy co będzie dalej ale wole się nie łudzić :unsure: raczej nie sądzę że się myliła, może w środę pojadę na Polną. Wczoraj nie pisałam bo miałam doła na maxa i ryczałam cały dzień.
Ale dzisiaj spędziliśmy miły dzień ze znajomymi w Kórniku :-) fajny spacer był. A jutro kinderbal nas czeka, córcia znajomych kończy 3lata :-)
Bardzo mi przykro:-(
Julia Ty sie martwisz ze wzrostem a u nas na bilansie wyszło ze Filip ma 87 cm i 10100 :szok: jak powiedziałam babaie ze chce skierowanie na badania bo 11 ide z nim do endokrynologa tomnie wysmiała:eek: ale dała krowa jedna :sorry:
No to wszystko u Filipka dobrze :tak: bo wzrost prawidłowy a do endokrynologa jeśli jest za niski a nie za chudy
Hej!

Mój z gracją słonia w składzie porcelany obudził mnie jak wychodził. Zła jestem bo poszedł do pracy a to święto jest. Wróci co prawda ok 11. Potem chcemy jechać na pokaz psów haskich i dogoterapii itp do ogrodu botanicznego. Może ktoś sie przyłączy?

Skrzat wszystkiego naj na imieninki! Zdrówka dla Basiuni!

Karolina
złóż życzenia swojemu Mężusiowi ode mnie!

Natuska wrócą, wrócą bo sie pogoda ma skaszanić.
Dołączam się do zyczonek dla Skrzata i dla mężulka Karoliny :tak:
a ja się dziś lenię.. heh..

i główkuję się co mam jutro zrobić z Adaśkiem, muszę z koleżanką ze studiów przygotować pracę na zaliczenie, a nie mam z kim małego zostawić :/

Skrzat910 byłaś w botaniku? fajnie było? mi się nie chciało nigdzie ruszać :-D
szkoda że niewiedziałam wczesniej bo byś mi Go podrzuciła, ale polecam się na przyszłość :tak:
No hej
badania jednak potwierdziły nasze obawy :-( póki co dzidzi nie będzie :-( za jakiś czas spróbujemy jeszcze raz, teraz muszę się doprowadzić do lepszego stanu.
Bardzo mi przykro i przytulam mocno :-(

A my byliśmy u teściów więc dzieciaki sie wylatały na podwórku, ale jakieś dziwne słońce było i Damiankowi schodzi skóra z buzi i szyi:-( no nic zagoimy, a jeszcze dzisiaj bąk Go dziabnął w noge :wściekła/y:

Tygrynka wy hałaśniki jedne:-D. No to nieźle rozrabiacie skoro Seba sie obudził.

Julia buziaczki dla Damianka.

MamaGabi to fajno że Gaba lepiej śpi. Jeszcze troche i będzie ci przesypiać całe noce.

Anielka po obiadku pierdzi jak opętana. Skunks mały:-D
Ja padam na pyszczol. Na szczęście jutro sie wyśpie bo Mąż zabiera Anielke do pracy czyli do teściów.
Wieczorek spędzamy przy "Bad Boys" i sałatce z jajek i kukurydzy.

Miłego wieczoru!

Kozaczino :* tulam Cię :-)

ja się biorę za odchudzanie tak na serio :-) 30 kg mnie czeka i daję sobie 9 miesięcy :-)

teraz idę na Bad boysów :-)

Rikapa brawo za decyzję!! ale nie za dużo za szybko nie chcesz schudnąć?? może lepiej powoli, bo zdrowiej?? uważaj na siebie! i co planujesz?

ja obejrzałam Przepis na życie i nie mam pomysłu na życie tzn na wieczór :D do 23 samotna jestem;-)

wydaje mi się że 30 kg w 9 miesięcy to nie za szybko :-) planuję dietetyka, basen , fitness a na samym końcu plastykę brzucha (refundowaną częściowo przez nfz) :-) rezygnuję ze słodkiego, coca-coli (będzie ciężko :-(), ziemniaków, chleba, sosów i ogólnie kalorycznych rzeczy :-) będzie bardzo ciężko ech ale tu chodzi o moje serce :-(

A dlaczego sie martwisz o serce? Coś nie tak się dzieje? w sumie to wychodzi 3kg na miesiąc więc nie tak dużo... a gdzie się wybierasz do dietetyka? a co to jest dokładnie plastyka brzucha? i nfz to refunduje?? to ja też chcę :D
ja ze swojej strony polecam gotowanie na parze - zdrowe i pyszne! plus ćwiczenia a6w - cięzkie ale są efekty, wszystkim koleżankom poleciało parę cm w 42 dni, ja jestem dopiero na 15dniu więc za wiele nie widać, ale czuję się o niebo lepiej... tylko trzeba się naprawdę mocno zmotywować!
trzymam kciuki za powodzenie, wytrwaj w tym postanowieniu!!!

reklama
Rikapa za szybkie odchudzanie. Takie kilogramy to zdrowo rozłożyć na minimum rok. Nie omawiaj sobie zaraz wszystkiego tylko ŻPM zastosuj. Najmniej bolesna dieta.

Marciaa ten ostatni odcinek to taki smutny?

Tygrynka wcale nie samotny wieczorek bo masz nas :-)

Do góry