reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

FAKT :D:D:D

dokładnie, najważniejsze to ograniczyć kaloryczne jedzenie lub chociaż zmniejszyć jego ilość ;) Rikapa - nigdy więcej frytek z majonezem toć to zabójstwo kaloryczne!!

reklama
Tygrynka a co to za ćwiczenia?? a6w?? dietetyka poda mi koleżanka, która bardzo schudła :-) plastyka brzucha to wycięcie nadmiaru skóry , po dużym odchudzaniu :-)

Skrzat910 :-)

kombinacja w seriach i powtórzeniach brzuszków - A6W - Aerobiczna 6 Weidera, aerobiczna szóstka Weidera, płaski brzuch, kulturystyka, ćwiczenia brzucha, naprawdę super ćwiczenia, dwie moje kumpele mają płaskie brzuszki!! i mniej cm w talii! ja też sie pomierzyłam więc ok 20.05 dam znać bo wtedy planuję skończyć (czasem robię dwa razy dziennie żeby się wyrobić do 20.05, ale coraz ciężej bo teraz mam 3 serie po 12 powtórzeń...)
a z tym szybkim zrzuceniem to właśnie uważaj na skórę!!

hej
widzę temat o jak odchudzanie. Ja mam za sobą kiedyś dietę ŻP i dobre 12 kg poszło...ale to było z 5 lat temu dobre. Teraz wszystkie koleżanki na diecie Dukana, kurde widać efekty, ale trzeba być rygorystycznym i rzeczywiście się stosować!!! Kumpela z pracy w 3 miesiące 10 kg, ale tam są jakies fazy etc. Co do dietetyków to mam różne zdanie. Kolega nasz schudł 30 kg ale w dwa lata, zmienił styl życia i cały sposób odżywiania, ale już, dobre 4 lata trzyma chcianą wagę. Pierwszy rok z dietetykiem (to sporo kosztuje) a potem już sam się nauczył żywienia. Z kolei nasz psiapsióła odkąd ją znam (około 6 lat) ciągle chudnie/tyje/chudnie/tyje właśnie z dietetykami = czytajcie brak silnej woli, wahania nastrojów, etc. Więc to naprawdę ciężka praca. Ja dziś w ramach diety zjadłam wasę na kolację z białym serkiem i pomidorkiem:D
Tygrynka o 6 wadera słyszałam, ponoć mordęga;D
A u nas Zet złapał jelitówkę od Basi, wymiotuje od 16 cały czas, do tego dołem, daje mu dużo pić, ale biedak nie ma siły, teraz śpi. My nadal w Skokach, ja zeszłam z Basią spać na dół a on został na górze, mam na niego podsłuch na nianię elektroniczną (którą w końcu nabyliśmy-super się sprawdza). Mnie coś po żołądku od wczoraj jeździ, ale jakoś się trzyma, Mała już zupełnie dobrze, odpukać!

skrzat910 no smutny odcinek....przedostatni też był. Lubiłam ten serial szkoda, ze juz koniec :-(

Skrzat nie mow ze jelitowka panuje:no: uwazaj bo to silny wirus

Rikapa nie szkoda Ci kasy na dietetyka? Wystarczy jesc sniadanie rozsadne, nie jesc po 18. Zrezygnowac ze slodyczy i dołączyć ruch. Bez silnej woli ani rusz i tu i tu. Ja bardzo sceptycznie podchodzę do dietetykow i znam osoby co chodziły i efektów brak. Mam swietne przepisy na zdrowe jedzenie. Taki poradnik dostaje pocztą co miesiąc. Mogę Ci dac. Zastanow się. Zdrowo zyc mozna sie samemu nauczyc :)

a6w ponoc dobra ale wole spinning i silownie :)

spadam spac. Moje dziecko juz lepiej hurra. :happy2::happy2:

hej i ja sie odzywam :)

u mnie jakos tak ciąg dalszy niepomyślnych dni, ale mam nadzieję, że jakoś to będzie...

Kozaczino bardzo mi przykro i ogromnie Ci współczuję :( 3maj się mocno!!

Tygrynka dzięki za wszystko :*

Karola zawsze własnoręczne wykonanie bardziej cieszy, niż kupowanie gotowego, coś o tym wiem :-D a kiedy Zielonkę zaliczymy? :-D

Rikapa polecam Tobie fajną dietę ONZ ja na niej schudłam 9kg w miesiąc :-) i nie było jojo to najważniejsze :-) sama chcę iść na to za jakiś tydzień, to może razem zaczniemy? 1 faza trwa 9 dni. Aha. jak chcesz mam ciekawy i prosty zestaw ćwiczeń, po których naprawdę było widać efekty.. :-)

Marciaa a co Ty masz za te poradniki?? chętnie bym je poczytała :-)

hej... widzę, że ja zamykałam i teraz otwieram wątek... :p

ja już od 4 nie śpię... te pieprzone nerwy... wykończą mnie :-( :-(

Adaś dzisiaj ładnie pospał, aż dziwne, że tak długo, bo dopiero po 8.30 się obudził :-D teraz grzecznie się bawi :-)
dostałam kiedyś od ciotki całą skrzynkę takich różnych drewnianych puzzli, układanek etc i mały uwielbia tym się bawić :-)

Pogoda dziś coraz gorsza... w tv mówili, że gdzieś nawet 11cm śniegu spadło.. na suwalzczyźnie, albo gdzies w okolicach Legnicy,
już nie pamiętam..

ee.. a wgl o co chodzi z tymi wpisami tej osoby powyzej?? tej DIZIIZLERI?? wie ktoś? :-D

miłego :-)

reklama
Marciaa no szkoda mi pieniążków na dietetyka ale jak masz jakieś poradniki to sobie bym pożyczyła i wstrzymałabym się z dietetykiem :-)

Brzoskwinkaa 9 kg w miesiąc to dla mnie za dużo ja chcę powoli bo inaczej moja skóra zrobi się ,masakryczna :-(

Do góry