reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Skrzat pilnuj picia Basiuni. To najważniejsze żeby dużo piła.

Tygrynka nic nie było oprócz straganiarzy. Hasky i ci z dogoterapii już sie praktycznie zwineli. Eeee zła jestem. Jeszcze wiara mnie wkurwiła bo idzie to takie nieprzytomne wlizie pod koła wózka i jeszcze pretensje ma.

reklama
hej jestem,
Basia zasnęła w 5 minut:) Wypiła 100 mleczka, normalnie pije ok 170, ale zawsze, 2 godzinki temu cała butelke soczku ze Smecta. KUpki zrobiła dziś cztery z czego dwie wodniste. Na rota szczepiona nie była, ale uśmiecha się cały czas i dokazuje mój bączek:)
Skrzat910 nie mogę się przyzwyczaić do Twojego avataru:p ciągle patrze kto to:p

Przyzwyczaisz sie:-) A co do szczepienia to mój pediatra mówi że to strata kasy bo szczepi sie na 3-4 rodzaje rotawirusów a odmian jest ponad 1000. Warto zaś zaszczepić na pneumokoki przed pójściem do przedszkola.

Moja śpi, K. sie kąpie a ja oglądam na tvp1 film o papieżu. Bardzo lubie role Adamczyka. Jak sie skończy film to ide spać. Wstępnie Dobranoc!

hej my też po całym dniu na dworze ;-) Lula padła w 3 min. i spi jak suseł oby do rana :-) Ja jutro na badania i zobaczymy jak sie sprawy ułożą ach nie łudzę się :-( oki zmykam powoli poprzytulać się do R. buziaki

a mnie rwie bark lewy...za duzo noszenia Nikosia. Dzis tylko apa i apa przez te katarek... niby mial humor ale chodzic mu sie nie chcialo zaraz zwariuje...

Wypiła 100 mleczka, normalnie pije ok 170, ale zawsze, 2 godzinki temu cała butelke soczku ze Smecta. KUpki zrobiła dziś cztery z czego dwie wodniste. Na rota szczepiona nie była, ale uśmiecha się cały czas i dokazuje mój bączek:)

czyli nie jest źle, na pewno apetyt jej wróci jak wyzdrowieje całkowicie:tak:
a co do szczepienia to dokładnie jak drugi Skrzat pisze, nam powiedzieli w szpitalu to samo:

A co do szczepienia to mój pediatra mówi że to strata kasy bo szczepi sie na 3-4 rodzaje rotawirusów a odmian jest ponad 1000. Warto zaś zaszczepić na pneumokoki przed pójściem do przedszkola

też nie mogę się przyzwyczaić do Twojego avataru:-D tak jak do nowego Julki:-D
ja jakoś za Adamczykiem w ogóle nie przepadam, jedynie co to ciutkę mi się podoba w Przepis na życie;-)

Ja jutro na badania i zobaczymy jak sie sprawy ułożą ach nie łudzę się :-(

niech Cię Rudi tak wyprzytula aż wyczaruje dobre wieści na jutro!!!! Kozula - &&&&&&&&&&&&&& czekam na sms z DOBRYMI WIEŚCIAMI trzymaj się rybka :*

a mnie rwie bark lewy...

teraz pewnie już śpisz a ja chciałam Ci doradzić ciepły prysznic w to miejsce i mężowski masażyk;-)

wrocili dzisiaj popludniu :-D z jedna rybą i koszem kamieni :-D

uu to na obiad jedna ryba i kamienie??;-):-p
cóżeś dzisiaj porabiała żeś znowu wymordowana??
aaa i czy wiesz że od wtorku ma być brzydko i czy pamiętasz co mi obiecałaś??:-p

my po kolejnym wieczorze filmowym... dzisiaj Somwhere (bez-na-dzie-ja:baffled:) i jakiś durnowaty męża z 1992 roku :-D przez tą mordęgę mam obiecane następne dwa moje (Och życie i Para na życie - obydwa o zakładaniu rodziny;-)):-D:-D:-D
aaaa powiem Wam jakie jaja - kumpela męża wysłała mi dzisiaj sms z zapytaniem czy czasem nie powiększa nam się rodzina bo śniło jej się że jestem w ciąży:szok::szok::szok: i podobno tak kumplowi przepowiedziała dziecko... chyba znowu zacznę się obawiać;-)
no to zmykam i ja, bo jak zwykle nikogo o tej porze nie ma;-) dobranoc!

dziewczyny poszukuję w Poznaniu dobrego lekarza od jelit bo po porodzie zaczęły mi się problemy gastryczne -znacie kogoś?

reklama
Hej!

Tygrynka no to lepiej idź do lekarza skoro macie taką kumpele wieszczą.

Kozaczino
trzymam mocno kciuki!!!

Natuska a te kamienie to po co? Oszukiwali na wadze ryby:-D

Młoda mi dziś od rana fochy wali. Kaszki tylko troche zjadła i to ze strasznym krzywieniem a teraz sama nie wie co chce robić.

Do góry