reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

yeloł my ladies.

Nocka BE. Niko płakuniał jak mi bylo go żal. Siedział z oczkami zamknietymi i chcial spać chlip chlip...a ja co moge mu pomoc. Tylko odciaganie jak widzi Fride to ucieka i krzyczy. Probuje usnac ale slysze ze hcyba nie pojdzie tak latwo ale o dziwo mam powera. Wysprzatalam kuchnie salon i troche lazienke. Potem chce garderobe ogarnac he he ;-) Pogoda kiepska, zimno. Dobrze, ze kuzyn jest to sie nie nudzimy ;-) dzis dziadkowie wkoncu wracaja to moze do kina wybedziemy jutro. Oby, oby :)

reklama
Kozaczino mocno trzymam kciuki kochana, czekam na wieści!

Oj to się Marcia nie wyspałaś, a jeszcze masz pałera żeby sprzątać..

Zdrówka dla wszystkich pociągających, chorujących Maluszków!

hej kochane widzę, ze majówki w pełni grile, imprezy :) my też wczoraj skoczyliśmy na działkę jak mała wstała i zrobiliśmy sobie grilla wydziabałam nawet chwasty :) - bo ja raczej do takiej roboty się nie garnę ale coś mnie naszło :)
A dziś mamy rocznice slubu - dostałam perfumiki a wieczorem jakaś niespodzianka ma być :)

Skrzat - zdrówka dla Basieńki, najważniejsze żeby dużo pila .
Skrzat 910 - fajny avatarek, mnie też wkurza jak ludzie lezą Ci pod koła a potem czekają jeszcze na przeprosiny wrrr, szkoda , ze wypad nie wypalił ale jakbyś nie pojechała to byś pewnie żałowała,
Tygrynka- no no coś w tym musi być :tak:
Koza - mocno ściskam ...
Marcia - biedny Nikoś - możesz tez smarować maścią majerankową wydaje mi się, ze dzieciom przynosi to dużą ulgę.
na- tuska - kamienie do ogródka może sie przydadzą :) cały dzień i jedna rybka haha dobrzy ...
mamGabi - i jak mała przesypia już troszkę noce czy nadal budzi się co chwilkę?

Mała ma katar ale nie jestem pewna czy to przeziębienie czy zęby bo ślina leci ciurkiem tylko mnie gardlo boli i nie wiem czy wirus czy nie.

Poziomeczka wszystkiego najlepszego, dużo miłości i zdrowia dla was!!!
Malutkiej pewnie ząbki wychodzą. Sprawdź który idzie i czekaj na dniach jak sie pojawi następna perełka.

Marciaa nie wyspana a power jakbyś z wakacji wróciła. Jak to robisz?

No hej
badania jednak potwierdziły nasze obawy :-( póki co dzidzi nie będzie :-( za jakiś czas spróbujemy jeszcze raz, teraz muszę się doprowadzić do lepszego stanu.

Kozaczino przykro mi bardzo! Tulam cie mocno kochana! Nie wiem jak cie pocieszyć choć wierze że na pewno za pare miesięcy będziemy sie wspólnie radować z dzidziusia który pojawi sie pod twoim serduszkiem.

Hej
Moj laptop sie zje*** i korzystam z lapka B i juz mnie szlag trafia nienawidze tego jego kompa
pisze ta wiadomosc juz 3 raz bo ciagle co mi sie wylacza i zawiesza!!!! grrrr

Kozaczino kochana bardzo mi przykro. niebede cie pocieszac bo w takich chwilach pocieszanie juz na niewiele sie zda. moze to jeszcze nie czas na druga dzidzie. Mocno wierz w to ze niedlugo bedziesz chodzila z wielkim brzucholem :)
Glowa do góry,

Mnie nie bylo znowu bo korzystalam z ladnej pogody i z tego ze B jeden dzien byl w domu. Dzis znowu jest w pracy ;/
Zrobilismy wreszcie Juleczce piaskownice ciesze sie jak niewiem po pierwsze ze wreszcie moze sie bawic po drugieze sami ja zrobilismy :)
DSC08887.jpgDSC08886.jpgoto nasze dzielo:)
teraz juz wogole laski musicie przyjechac i dzieciaczki musza ja przetestowac :) zabawek piaskowych jeszcze mamy malo ale z biegiem czas bedzie przybywac!!!

W chacie mam taki bajzel a niechce mi sie wogole sprzatac!!! musze jechac jak Lula sie obudzi na winogrady odebrac poczte to moze na cytadele sie przejdziemy...?!
pogoda troche dupna ale moze sie poprawi!!!

jula wczoraj sobie nosek zdarla pierwszy raz! smiesznie wyglada:)
wogole to moj skrzat maly chodzi juz sam po domu smiga a na dworze jeszcze sie troche boi ale juz coraz lepiej jej to idzie!!!
na razie tyle do pozniej :)

reklama
hello,

Kozaczino
przytulam Cię najmocniej jak potrafię, trzymaj się!
Tygrynka z tymi szczepieniami na rota to nam też odradzali, nie wiadomo co było Basi tak naprawdę!
u nas w miarę ok! Basia już chyba całkiem dobrze, jeszcze robi trochę luźniejsze kupki ale apetyt ma:) Teraz za to mojego zet coś bierze i mu po żołądku jeździ;/ ech a mnie ciągle chce się spać!!!!
Do nas dzisiaj znajomi mieli przyjechać, ale puki co zadzwoniliśmy, że mają się jeszcze godzinkę wstrzymać bo nie wiemy jak u zet się coś rozwinie! Pogoda się skaszaniła, ech wieje i chłodnawo:(

Do góry