reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

hej dziewczyny,
Melduje się dopiero teraz!
Za chwilkę napiszę co u nas, nie mam już sił czytać, luknęłam tylko na ostatnią stronę Kozaczino trzymaj się kochana, źle mi strasznie:(

U nas już w miarę ok, wczoraj zajechalismy do Skoków około 16 i zaczęłam dawać Basi jogurcik, a ona zwymiotowała i tak 4 razy do 19, po każdym łyku czegokolwiek:( Więc do szpitala we Wągrowcu, tam dali jej czopek i wysłali do domku, bo nie była odwodniona, ale moja biedulka taka słaba! W nocy nam jeszcze się przebudziła i też wymiotowała i poranne mleko:( Chciałam znów do szpitala ale zjadła suchy chlebek, trochę soczku wypiła i już nie wymiotowała dzisiaj, ale apetytu brak, picie prawie na siłę, śpi teraz mój słodziak, humorek jednak dziś już miała, no poza tym brakiem apetytu:(
Ja dziś imieniny więc mieliśmy tu grilla i rodziców zet, moich, brata z żona Basia dzielna bardzo była! Ja chciałam ich odwołać, ale zet stwierdził że ona w miarę ok, ech mam nadzieję, że jej będzie jutro już całkiem dobrze, ale taki mój słodziak, grzeczniutka i nie marudziła jakoś, temp na szczęście nie miała, nie wiem w sumie co jej się stało!
Oki ja zmykam spać, bo dzis tylko 5 h, wczoraj nerwy, dziś dzień pełen wrażeń!
Spokojnej nocy!

reklama
Koza przytulam! zresztą wszystko wiesz.. ale jakby co to pamiętaj, ja serio mówię!!

aa Tyfrynka trzymam mocno kciuki :p:p:p

wiedziałam że na Ciebie zawsze mogę liczyć :-D ba, czekałam na to :-p

Skrzat wszystkiego najlepszego z okazji imienin!
a Basi może coś zaszkodziło? bo jak wirus to po wymiotach (albo i zarazem:confused2:) najczęściej przychodzi biegunka, więc obserwuj malutką! i wciskaj picie ile wlezie!!

Jeju tak mnie mdli ze szok...
w ogole Niko pokasłuje...
widze ta nocke ;-(

oby nocka nie była zła! i co prawda mdłości bywają raczej poranne ale może teścik??:-p

Tygrynka a Ty nie za dobrze masz, ze maz caly czas pod reka? Moj ciagle w pracy, wiec przemawia przeze mnie zazdrosc:-p

oj nie cały czas, nie cały czas... tylko pracuje w takich godzinach, że często ok 13 jest w domu (ale za to wstaje o 3:30:eek:), a teraz dodatkowo dorabia u kumpla, więc mam wrażenie że w ogóle go nie ma w domu:-p no ale Twój pracuje 12h coś mówiłaś nie? a gdzie pracuje? to dopiero się nasiedzisz sama w domku...

obejrzeliśmy "Poznasz przystjonego bruneta", w ogóle się nam nie podobało, dłużyło się strasznie... starsze filmy woodiego fajniejsze były..
teraz mąż zmyknął spać, ja jeszcze ćwiczonka i też zmykam:tak:
a jutro cały dzień razem:-D:-D:-D
dobranoc!

Hej!

Mój z gracją słonia w składzie porcelany obudził mnie jak wychodził. Zła jestem bo poszedł do pracy a to święto jest. Wróci co prawda ok 11. Potem chcemy jechać na pokaz psów haskich i dogoterapii itp do ogrodu botanicznego. Może ktoś sie przyłączy?

Skrzat wszystkiego naj na imieninki! Zdrówka dla Basiuni!

Karolina
złóż życzenia swojemu Mężusiowi ode mnie!

Natuska wrócą, wrócą bo sie pogoda ma skaszanić.

hej :-)

ja coś ostatnio spać nie mogę.. ciągle przed 6 się budzę, a w nocy mam takie koszmary, że już wgl szkoda gadać..
ciągle jakieś wojny mi się śnią i bombardowanie naszego domu.. jakieś dziwne to.. :/
ale ponoć sny interpretuje się na odwrót..

Kozaczino trzymam mocno kciuki, żeby wszystko się pomyślnie ułożyło!!

Skrzat910 ja jeśli dzisiaj z koleżanką nie pojadę do rez.żurawiniec, to pewnie do botanika się wybiorę, bo mieszkam właściwie obok :-)

Julka
Adaś ma się dobrze, gaduła jest straszny z niego i najlepiej od 6 do 22 byłby na dworze :-D zresztą u dziadków od 7 do 20 głownie był już na dworze, ale tam to mamy ogród, mnostwo zabawek, piaskownica, huśtawka i inne duperele, więc chłopak się wyszalał, a tutaj w bloku Biedny mi się męczy, więc właściwie w domu jesteśmy tylko z rana, w porze obiadu i na noc :-D a ja się trzymam jako tako.. jest ciężko, ale jakoś staram się żeby to jakoś przetrwać.. z czasem się ułoży.. tylko pytanie jak...

Tygrynka druga dzidzia się szykuje? :-D

no nic.. miłego dnia :-)

witajcie :-) ja właśnie wstałam odespałam sobie cały tydzień :-) mała wstała o 8 i poszła do babci do góry więc spokój był :-)

Brzoskwinkaa dasz rade :-)
Tygrynka idź do tego lekarza żeby wiedzieć co i jak :-)
Natuska super że masz działeczkę i masz gdzie iść z dziećmi :-)
Skrzat wszystkiego naj naj :-)

hej
Skrzat wszystkiego naj na imieninki :-) i zdrówka dla Niebieskookiej ;-)
Brzoskwinko dawno nie pisałaś :-) Snami się nie martw podobno najgorzej jak się woda śni ??? i zęby ???
Rikapa ja też wyspana Lula do 9 pospała :-)
Tygrynko idź do lekarza czas na "przegląd podwozia"!!!!
My dzisiaj do znajomych na ogródek na kinderbal :-) oby pogoda się nie popsuła!! Miłego dnia:-)

Ja narazie mam sloneczko za oknem:) Dzisiaj przynajmniej bede miala co robic, bo jutro jedziemy nad morze na spozniona majowke:) Chcialam cos upiec, pranie zrobic i spakowac nas musze.

Tygrynko moj jest kucharzem, pracuje od 10 do 22:-( i rzeczywiscie nieraz ciezko jest jak siedze kolejny dzien sama w domu, ale z drugiej strony jak wraca to jestem tak zla ze znowu bylam caly dzien sama, ze zawsze Mu sie za cos oberwie:-p No ale co zrobic, hormony:-p Albo rycze ze nie chce zeby jutro znowu szedl do pracy:-D ale wiadomo-ktos musi na pampersy zarabiac:-) dzisiaj niby swieto a On tez w pracy oczywiscie do 22, bo knajpy wszystkie pootwierane.

buuu że ja nie weszłam wcześniej i nie przeczytałam o tej dogoterapii!!! przecież Seba by oniemiał z zachwytu :)) Skrzat910 byliście?? jak było?? może nam się uda pojechać jutro lub we wtorek rano pooglądać hasky ale żal mi tej dogoterapii :(

młody wstał o 6, ja spałam dalej a chłopaki się bawili do 8, potem przyszli na drzemkę i takim to sposobem wstałam o 11 :D
powoli się zbieramy i jedziemy na działkę na obiadek :)
miłego dnia!!

edit: Ania ale fajnie z tym morzem!! tez bym chciała wyjechać może mnie zabierzecie?? :D my mamy zastępczego sejczola teraz więc na takie wyprawy się nie pchamy ale wiem że da radę ;) a z tą pracą to faktycznie dużo męża nie masz, ale pewnie za to masz pyszne obiadki ;)) przyjdziemy się do niego podszkolić :D bo my z mężem mistrzuniami nie jesteśmy w gotowaniu :D:D:D mięłgo pobytu nad morzem!!

Ostatnia edycja:
reklama
Rikapa oczywiście, że dam.. ale póki co jest ciężko..

Kozaczino no dawno, bo musiałam psychicznie pewne sprawy poukładać i wgl.. a zęby i woda to już wiele razy mi się śniła i nic..
choć mówią że jak zęby się śnią, to ktoś umrze czy coś.. a woda - to nawet nie pamiętam.. wiem też, że źle jak pieniądze w snach się pojawiają..

my z Adasiem przedpołudniowy spacer zaliczony, ostatnio więcej bez wózka wyruszamy w miasto i jest super! teraz mały ma drzemkę, ja odpocznę i ogarnę się trochę, a potem do botanika lecimy :-)

jutro chyba będę na Cytadeli, ma któraś ochotę na spacerek?

Do góry