reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Skrzat pilnuj picia Basiuni. To najważniejsze żeby dużo piła.

Tygrynka nic nie było oprócz straganiarzy. Hasky i ci z dogoterapii już sie praktycznie zwineli. Eeee zła jestem. Jeszcze wiara mnie wkurwiła bo idzie to takie nieprzytomne wlizie pod koła wózka i jeszcze pretensje ma.

reklama
hej jestem,
Basia zasnęła w 5 minut:) Wypiła 100 mleczka, normalnie pije ok 170, ale zawsze, 2 godzinki temu cała butelke soczku ze Smecta. KUpki zrobiła dziś cztery z czego dwie wodniste. Na rota szczepiona nie była, ale uśmiecha się cały czas i dokazuje mój bączek:)
Skrzat910 nie mogę się przyzwyczaić do Twojego avataru:p ciągle patrze kto to:p

Przyzwyczaisz sie:-) A co do szczepienia to mój pediatra mówi że to strata kasy bo szczepi sie na 3-4 rodzaje rotawirusów a odmian jest ponad 1000. Warto zaś zaszczepić na pneumokoki przed pójściem do przedszkola.

Moja śpi, K. sie kąpie a ja oglądam na tvp1 film o papieżu. Bardzo lubie role Adamczyka. Jak sie skończy film to ide spać. Wstępnie Dobranoc!

hej my też po całym dniu na dworze ;-) Lula padła w 3 min. i spi jak suseł oby do rana :-) Ja jutro na badania i zobaczymy jak sie sprawy ułożą ach nie łudzę się :-( oki zmykam powoli poprzytulać się do R. buziaki

a mnie rwie bark lewy...za duzo noszenia Nikosia. Dzis tylko apa i apa przez te katarek... niby mial humor ale chodzic mu sie nie chcialo zaraz zwariuje...

Wypiła 100 mleczka, normalnie pije ok 170, ale zawsze, 2 godzinki temu cała butelke soczku ze Smecta. KUpki zrobiła dziś cztery z czego dwie wodniste. Na rota szczepiona nie była, ale uśmiecha się cały czas i dokazuje mój bączek:)

czyli nie jest źle, na pewno apetyt jej wróci jak wyzdrowieje całkowicie:tak:
a co do szczepienia to dokładnie jak drugi Skrzat pisze, nam powiedzieli w szpitalu to samo:

A co do szczepienia to mój pediatra mówi że to strata kasy bo szczepi sie na 3-4 rodzaje rotawirusów a odmian jest ponad 1000. Warto zaś zaszczepić na pneumokoki przed pójściem do przedszkola

też nie mogę się przyzwyczaić do Twojego avataru:-D tak jak do nowego Julki:-D
ja jakoś za Adamczykiem w ogóle nie przepadam, jedynie co to ciutkę mi się podoba w Przepis na życie;-)

Ja jutro na badania i zobaczymy jak sie sprawy ułożą ach nie łudzę się :-(

niech Cię Rudi tak wyprzytula aż wyczaruje dobre wieści na jutro!!!! Kozula - &&&&&&&&&&&&&& czekam na sms z DOBRYMI WIEŚCIAMI trzymaj się rybka :*

a mnie rwie bark lewy...

teraz pewnie już śpisz a ja chciałam Ci doradzić ciepły prysznic w to miejsce i mężowski masażyk;-)

wrocili dzisiaj popludniu :-D z jedna rybą i koszem kamieni :-D

uu to na obiad jedna ryba i kamienie??;-):-p
cóżeś dzisiaj porabiała żeś znowu wymordowana??
aaa i czy wiesz że od wtorku ma być brzydko i czy pamiętasz co mi obiecałaś??:-p

my po kolejnym wieczorze filmowym... dzisiaj Somwhere (bez-na-dzie-ja:baffled:) i jakiś durnowaty męża z 1992 roku :-D przez tą mordęgę mam obiecane następne dwa moje (Och życie i Para na życie - obydwa o zakładaniu rodziny;-)):-D:-D:-D
aaaa powiem Wam jakie jaja - kumpela męża wysłała mi dzisiaj sms z zapytaniem czy czasem nie powiększa nam się rodzina bo śniło jej się że jestem w ciąży:szok::szok::szok: i podobno tak kumplowi przepowiedziała dziecko... chyba znowu zacznę się obawiać;-)
no to zmykam i ja, bo jak zwykle nikogo o tej porze nie ma;-) dobranoc!

dziewczyny poszukuję w Poznaniu dobrego lekarza od jelit bo po porodzie zaczęły mi się problemy gastryczne -znacie kogoś?

reklama
Hej!

Tygrynka no to lepiej idź do lekarza skoro macie taką kumpele wieszczą.

Kozaczino
trzymam mocno kciuki!!!

Natuska a te kamienie to po co? Oszukiwali na wadze ryby:-D

Młoda mi dziś od rana fochy wali. Kaszki tylko troche zjadła i to ze strasznym krzywieniem a teraz sama nie wie co chce robić.

Do góry