reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
a moja mała jest dziwna bo tylko czołówki ją interesują potem ma w tyłku bajkę;/ uwielbia noddiego i stacyjkowo :)

Dooobra ja się zbieram z manatkami do wyrka;p

Poziomka jakby co to mogę Ci podać, pewnie Julia za szybko na nk nie bedzie...
my w ndz chcemy zajść do tej knajpki, bo bedziemy na czecha :D

Tygrynka bym prosiła bo pewnie jej się przyda taka pomoc a w poniedziałek będzie m zanosił pit, mnie tez kusi żeby tam wpaść bo kiedyś jadłam w budda bar jedzenie indyjskie i było pycha.

Brzoskwinka powiem Ci że Michaś to różnie teraz reaguje, jak kogoś nie zna to się krzywi, a widać ciocię od razu polubił bo uśmiech od ucha do ucha. Mój mały czarodziej :)

Jeśli chodzi o gotowanie to ja lubię, lecz ostatnio miałam małe pole do popisu jak ograniczyłam dietkę po porodzie, teraz już pozwalam sobie na więcej ale mój Szkrab najchętniej pomaga mi w gotowaniu będąc na rękach. Piec z kolei uwielbiam:) tylko jak upieke to trzeba zjesc i wchodzi w boczki. Ale za tydzien chrzest i planuje pyszny torcik zrobic. Jak mi wyjdzie to pochwalę sie fotami:)
Małża ostrzygłam, Mały śpi już 1,5 godzinki i nawet się nie obudził po pól godziny więc jest ok.

reklama
Do góry