reklama
Brzoskwinkaa
matka wariatka :D
Na-tuska hehe pożycz moj też stacyjkowo lubi oglądać albo boba budowniczego
Poziomka Krs Julii na nk można znaleźć :-)
Poziomka Krs Julii na nk można znaleźć :-)
poziomeczka_82
Szczęśliwa mama
właśnie co z Ntankiem i Damiankiem ?? ;/
pozionka na którym te kuchenne rewolucje??
Kuchenne rewolucje - Kuchenne rewolucje - S03E06 - VoD w Onet.pl i jest o knajpce na czecha
Poziomka Krs Julii na nk można znaleźć
wyśle jej zaproszenie w takim razie
Guziczek87
Pracująca mamuśka
a moja mała jest dziwna bo tylko czołówki ją interesują potem ma w tyłku bajkę;/ uwielbia noddiego i stacyjkowo
Dooobra ja się zbieram z manatkami do wyrka;p
Dooobra ja się zbieram z manatkami do wyrka;p
Brzoskwinkaa
matka wariatka :D
no wlasnie nie mam :-(dopiero nagrałąm jeszcze nie widział
amasz na płytkach boba?
poziomeczka_82
Szczęśliwa mama
Tygrynka bym prosiła bo pewnie jej się przyda taka pomoc a w poniedziałek będzie m zanosił pit, mnie tez kusi żeby tam wpaść bo kiedyś jadłam w budda bar jedzenie indyjskie i było pycha.
Brzoskwinka powiem Ci że Michaś to różnie teraz reaguje, jak kogoś nie zna to się krzywi, a widać ciocię od razu polubił bo uśmiech od ucha do ucha. Mój mały czarodziej
Jeśli chodzi o gotowanie to ja lubię, lecz ostatnio miałam małe pole do popisu jak ograniczyłam dietkę po porodzie, teraz już pozwalam sobie na więcej ale mój Szkrab najchętniej pomaga mi w gotowaniu będąc na rękach. Piec z kolei uwielbiam tylko jak upieke to trzeba zjesc i wchodzi w boczki. Ale za tydzien chrzest i planuje pyszny torcik zrobic. Jak mi wyjdzie to pochwalę sie fotami
Małża ostrzygłam, Mały śpi już 1,5 godzinki i nawet się nie obudził po pól godziny więc jest ok.
Jeśli chodzi o gotowanie to ja lubię, lecz ostatnio miałam małe pole do popisu jak ograniczyłam dietkę po porodzie, teraz już pozwalam sobie na więcej ale mój Szkrab najchętniej pomaga mi w gotowaniu będąc na rękach. Piec z kolei uwielbiam tylko jak upieke to trzeba zjesc i wchodzi w boczki. Ale za tydzien chrzest i planuje pyszny torcik zrobic. Jak mi wyjdzie to pochwalę sie fotami
Małża ostrzygłam, Mały śpi już 1,5 godzinki i nawet się nie obudził po pól godziny więc jest ok.
reklama