reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Witam :)

Brzoskwinka, a gdzie taki tani aqua aerobic? Ja mam pod nosem Atlanitis i sie musze przelamac i w koncu pojsc poplywac. Chce tez Malego zapisac ale tutaj Maluchy zaczynaja od wrzesnia...

reklama
hejka

a ja poplywałam 50 minut :) panowie padli...smiesznie wygladaja bo obaj maja zolte koszulki :)
pewnie odwiedzimy rikapę, dzis szkolenie psow mamy i potem goście...Ł. chcial wziac znowu małego w kulki ale odpada bo pewnie bedzie full dzieciorow...a jedenwczoraj perfidnie kaszlał na młodego i zwrocilam uwage zeby zaslaniał buzie...wrr..

dzień dobry!
ja dzisiaj na chwilkę, bo mąż w domu i lecimy do znajomych, więc czasu brak.

Ja mam pod nosem Atlanitis i sie musze przelamac i w koncu pojsc poplywac. Chce tez Malego zapisac ale tutaj Maluchy zaczynaja od wrzesnia...

jak masz pod nosem Atlantis?? aaa już sobie sprawdziłam, że ten basen na Batorego się tak nazywa:-D bo ja mam pod nosem Posnanie i siłownię atlantis i już chciałam krzyczeć że jesteśmy sąsiadkami :-D
my często jeździliśmy na basen na Batorego, teraz też zaczniemy. szliśmy z mężem i jedno bawiło się z młodym, a drugie pływało, a potem zmiana:tak: a z młodym też chcieliśmy się zapisać na zajęcia, ale potem stwierdziliśmy, że więcej radochy nam sprawia taplanie się z nim i wygłupy w wodzie niż zajęcia:tak: bo koleżance się nie bardzo podobały zajęcia...
tak czy tak - narobiłaś mi ochoty na basen:-D w przyszłym tygodniu się wybierzemy:-D

dzis szkolenie psow mamy i potem goście...Ł. chcial wziac znowu małego w kulki ale odpada bo pewnie bedzie full dzieciorow...

jakie szkolenie psów??
fakt, w weeekend w kulki to średnia przyjemność :dry: szkoda, że się wczoraj nie spotkałyśmy, ale daj znać następnym razem jak będziesz jechać!!

miłego dnia dziewczynki!!

witam.
Co za pogoda do d....
Marcia mnie szlak jasny trafia jak bachory chodzą i kaszlą na maxa na inne dzieci i mówię tu już o takich starszakach!!
Sempe służę dobrą radą :p powiedz gdzie konkretnie się wybieracie? aha i przy wycieczkach miej na względzie ciśnienie, bo dzieci malutkie za zwyczaj wysokości nie tolerują my z znaszą nie wchodziliśmy wyżej jak 1500mnpm.

miłego dnia

Witam :)

Brzoskwinka, a gdzie taki tani aqua aerobic? Ja mam pod nosem Atlanitis i sie musze przelamac i w koncu pojsc poplywac. Chce tez Malego zapisac ale tutaj Maluchy zaczynaja od wrzesnia...
Kochana u moich dziadków tutaj w mieścinie mamy basen i dlatego pewnie tani ten aqua aerobik, a oblężenie takie że ho ho.. zwykły taneczny aerobik kosztuje 4zł/zajęcia :-)

no a tak dzisiaj byłam u kuzynki w pracy, kupiłam małemu pampersy Sleep&play. Kiedyś ze streetcom dostałam próbkę i wczoraj je wypróbowałam i są rewelacyjne. Lepsze niż huggies, czy dada.. No i dziś u kuzynki kupiłam dużą paczkę rozmiar 5 za 34zł. Obliczeniowo wychodzi koszt za sztukę taki sam prawie jak za dada, więc nie obciążyłam za bardzo babcinego portfela :-D

teraz mały spać, a potem pójdziemy na spacerek nad jezioro do przystani, słonko świeci czasem jakieś chmurki, a po śniegu już ani śladu :-D

a tak poza tym, to bez zmian.. ;-)

miłego! :*

my jedziemy na sleep&play jak nie mamy kasy na normalne pampersy :D i u nas się sprawdzają, chociaż po nocy szybko trzeba zmieniać, ale koleżanki które mają córeczki mówią że im przeciekają :/

Sebastian ogląda dokument o Biskupinie :D zapatrzony w tv siedzi i się nie rusza :D

Tygrynka a ile płacicie za nie? bo u kuzynki kosztują 39,99 ale ja zniżke mam zawsze, bo ona bierze na swoją pracowniczą :-)

edit.

Tygrynka masz może książkę Jesień cudów - Jodi Picoult? Chętnie bym ją przeczytała :-)

Ostatnia edycja:
nie mam właśnie :/ a chciałabym też :D ja mam Jodi P. Dziesiąty krąg którego nie mogę znaleźć :/
my płacimy właśnie te 39.90 ale miały być (nie pamiętam kiedy, może już były??) za 32.90 w Kauflandzie :)

to jak będziesz chciała, to jak będę kiedyś jechała do Poznania autem, to mogę Tobie kupić też paczkę taniej :-)
ale jak gdzieś będziesz widziała promocję, to daj znać, bo jak się sprawdzą, to przerzucę się na te sleep&play :-)

oglądałam dzisiaj w biedronce tą ksiązkę "masz przyjaciela.... " całkiem fajna :-D jak przeczytasz, to wpisuję się na listę chętnych do przeczytania :-D

reklama
Do góry