reklama
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
hejka
a ja poplywałam 50 minut panowie padli...smiesznie wygladaja bo obaj maja zolte koszulki
pewnie odwiedzimy rikapę, dzis szkolenie psow mamy i potem goście...Ł. chcial wziac znowu małego w kulki ale odpada bo pewnie bedzie full dzieciorow...a jedenwczoraj perfidnie kaszlał na młodego i zwrocilam uwage zeby zaslaniał buzie...wrr..
a ja poplywałam 50 minut panowie padli...smiesznie wygladaja bo obaj maja zolte koszulki
pewnie odwiedzimy rikapę, dzis szkolenie psow mamy i potem goście...Ł. chcial wziac znowu małego w kulki ale odpada bo pewnie bedzie full dzieciorow...a jedenwczoraj perfidnie kaszlał na młodego i zwrocilam uwage zeby zaslaniał buzie...wrr..
dzień dobry!
ja dzisiaj na chwilkę, bo mąż w domu i lecimy do znajomych, więc czasu brak.
jak masz pod nosem Atlantis?? aaa już sobie sprawdziłam, że ten basen na Batorego się tak nazywa bo ja mam pod nosem Posnanie i siłownię atlantis i już chciałam krzyczeć że jesteśmy sąsiadkami
my często jeździliśmy na basen na Batorego, teraz też zaczniemy. szliśmy z mężem i jedno bawiło się z młodym, a drugie pływało, a potem zmiana a z młodym też chcieliśmy się zapisać na zajęcia, ale potem stwierdziliśmy, że więcej radochy nam sprawia taplanie się z nim i wygłupy w wodzie niż zajęcia bo koleżance się nie bardzo podobały zajęcia...
tak czy tak - narobiłaś mi ochoty na basen w przyszłym tygodniu się wybierzemy
jakie szkolenie psów??
fakt, w weeekend w kulki to średnia przyjemność szkoda, że się wczoraj nie spotkałyśmy, ale daj znać następnym razem jak będziesz jechać!!
miłego dnia dziewczynki!!
ja dzisiaj na chwilkę, bo mąż w domu i lecimy do znajomych, więc czasu brak.
Ja mam pod nosem Atlanitis i sie musze przelamac i w koncu pojsc poplywac. Chce tez Malego zapisac ale tutaj Maluchy zaczynaja od wrzesnia...
jak masz pod nosem Atlantis?? aaa już sobie sprawdziłam, że ten basen na Batorego się tak nazywa bo ja mam pod nosem Posnanie i siłownię atlantis i już chciałam krzyczeć że jesteśmy sąsiadkami
my często jeździliśmy na basen na Batorego, teraz też zaczniemy. szliśmy z mężem i jedno bawiło się z młodym, a drugie pływało, a potem zmiana a z młodym też chcieliśmy się zapisać na zajęcia, ale potem stwierdziliśmy, że więcej radochy nam sprawia taplanie się z nim i wygłupy w wodzie niż zajęcia bo koleżance się nie bardzo podobały zajęcia...
tak czy tak - narobiłaś mi ochoty na basen w przyszłym tygodniu się wybierzemy
dzis szkolenie psow mamy i potem goście...Ł. chcial wziac znowu małego w kulki ale odpada bo pewnie bedzie full dzieciorow...
jakie szkolenie psów??
fakt, w weeekend w kulki to średnia przyjemność szkoda, że się wczoraj nie spotkałyśmy, ale daj znać następnym razem jak będziesz jechać!!
miłego dnia dziewczynki!!
Guziczek87
Pracująca mamuśka
witam.
Co za pogoda do d....
Marcia mnie szlak jasny trafia jak bachory chodzą i kaszlą na maxa na inne dzieci i mówię tu już o takich starszakach!!
Sempe służę dobrą radą powiedz gdzie konkretnie się wybieracie? aha i przy wycieczkach miej na względzie ciśnienie, bo dzieci malutkie za zwyczaj wysokości nie tolerują my z znaszą nie wchodziliśmy wyżej jak 1500mnpm.
miłego dnia
Co za pogoda do d....
Marcia mnie szlak jasny trafia jak bachory chodzą i kaszlą na maxa na inne dzieci i mówię tu już o takich starszakach!!
Sempe służę dobrą radą powiedz gdzie konkretnie się wybieracie? aha i przy wycieczkach miej na względzie ciśnienie, bo dzieci malutkie za zwyczaj wysokości nie tolerują my z znaszą nie wchodziliśmy wyżej jak 1500mnpm.
miłego dnia
Brzoskwinkaa
matka wariatka :D
Kochana u moich dziadków tutaj w mieścinie mamy basen i dlatego pewnie tani ten aqua aerobik, a oblężenie takie że ho ho.. zwykły taneczny aerobik kosztuje 4zł/zajęcia :-)Witam
Brzoskwinka, a gdzie taki tani aqua aerobic? Ja mam pod nosem Atlanitis i sie musze przelamac i w koncu pojsc poplywac. Chce tez Malego zapisac ale tutaj Maluchy zaczynaja od wrzesnia...
no a tak dzisiaj byłam u kuzynki w pracy, kupiłam małemu pampersy Sleep&play. Kiedyś ze streetcom dostałam próbkę i wczoraj je wypróbowałam i są rewelacyjne. Lepsze niż huggies, czy dada.. No i dziś u kuzynki kupiłam dużą paczkę rozmiar 5 za 34zł. Obliczeniowo wychodzi koszt za sztukę taki sam prawie jak za dada, więc nie obciążyłam za bardzo babcinego portfela
teraz mały spać, a potem pójdziemy na spacerek nad jezioro do przystani, słonko świeci czasem jakieś chmurki, a po śniegu już ani śladu
a tak poza tym, to bez zmian.. ;-)
miłego! :*
my jedziemy na sleep&play jak nie mamy kasy na normalne pampersy i u nas się sprawdzają, chociaż po nocy szybko trzeba zmieniać, ale koleżanki które mają córeczki mówią że im przeciekają :/
Sebastian ogląda dokument o Biskupinie zapatrzony w tv siedzi i się nie rusza
Sebastian ogląda dokument o Biskupinie zapatrzony w tv siedzi i się nie rusza
Brzoskwinkaa
Tygrynka a ile płacicie za nie? bo u kuzynki kosztują 39,99 ale ja zniżke mam zawsze, bo ona bierze na swoją pracowniczą :-)
edit.
Tygrynka masz może książkę Jesień cudów - Jodi Picoult? Chętnie bym ją przeczytała :-)
edit.
Tygrynka masz może książkę Jesień cudów - Jodi Picoult? Chętnie bym ją przeczytała :-)
Ostatnia edycja:
Brzoskwinkaa
to jak będziesz chciała, to jak będę kiedyś jechała do Poznania autem, to mogę Tobie kupić też paczkę taniej :-)
ale jak gdzieś będziesz widziała promocję, to daj znać, bo jak się sprawdzą, to przerzucę się na te sleep&play :-)
oglądałam dzisiaj w biedronce tą ksiązkę "masz przyjaciela.... " całkiem fajna jak przeczytasz, to wpisuję się na listę chętnych do przeczytania
ale jak gdzieś będziesz widziała promocję, to daj znać, bo jak się sprawdzą, to przerzucę się na te sleep&play :-)
oglądałam dzisiaj w biedronce tą ksiązkę "masz przyjaciela.... " całkiem fajna jak przeczytasz, to wpisuję się na listę chętnych do przeczytania
reklama