reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
ale mi tu słodyczami dajecie... coś słodkiego bym zjadła nie powiem.... ale teraz już za późno do sklepu bo sama jestem z małą. wiecie co dziś chyba wgram sobie stare dobre the sims :))) tak mnie naszło no bo co ja sama będę robiła a tak to sobie pogram hihihi

hello,
u mnie z netm kiepsko, teraz u tesciow wiec zlapalismy jakis na chwilke, nie wiem jak wieczorem w domku bedzie?
Basia sobie przed chwila guza na czole nabila i ma fioletowe:(
co do tej dziewczyny, to Zet mi mowil zer to jakies porachunki byly i ze zdementowali plotki o gwalce, zal kobietki jednak!juz kiedys bylo jakies morderstwo na solaczu lata temu! A Pirania gonił moją koleżankę, ale sąsiadka go spłoszyła!
Co do gotowania to chyba tez w miare umiem, nie wszystko ale sie staram:) Zet nie narzeka:D Piec tez lubie, juz dwa przespiwy rzucilam w odpowiednim watku:) Sernik dobry mi wychodzi a do muffin mam mtalowa forme i papilotki, najlepsze sa z brokulami lub wisniami i czekoladai...mniam musialabym kiedys zrobic, bo juz jakis czas nie robilam!!!:D
Guziczku fajnie ze autko zmienione, my dzis po slaonach jezdzilismy bo cheilismy alufelgi kupic, ale dupa nie mieli do obejrzenia, wiec chyba tylko po zdjeciach katalogowych bedzie trzeba sie decydowac...
Zaraz do domu lecimy, by Baskę polozyc i pewnie 3 sezon 24 godzin zaczniemy ogladac, kurde jak to wciaga!!!!
Mysle co jeszcze mialam wam napisac...lub komu co odpisac, ale ja tak na szybko wiec pisze co mi slina na jezyk przyniesie..
OKI to milego wieczorku:)

laski a ja się żegnam bo idę grać heheheh mała mi już śpi więc troszkę się odchamię a co....już nie pamiętam kiedy w coś grałam na kompie.... w ciąży w herosy jak opętana grałam a teraz czasu brak.

reklama
Do góry