reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

witam na wieczor
ja mam dzis zly dzien od rana jakas ospala chodze wymeczona choc nic specjalnie nie robilam
brak slonca na mnie zle wplywa

Lula juz spi, tez jej cos dzis bylo bo marudzila cale popoludnie.
kumpela z synkiem wpadli ok 18 to musialam Lule na kolanach caly czas miec bo albo plakala albo sie rzucala na Krzysia ;/

jakies przesilenie wiosenne chyba!
I nawet w tv nic nie ma ciekawego, patrze jednym okiem na Mrocznego Rycerza i zaraz ide spac.
Dobranoc ;*

reklama
ee jakoś mi granie nie podeszło..;/
zaraz idę sobie zrobić coś na ząb;p

a ja gotowych nie umiem (nigdy nie robiłam) ;p ale takie murzynki, bananowe, drożdżowe to luz bo w miarę proste są. Może jutro coś zrobię?? kurcze jutro moja mama ma urodziny;p chyba jakiś torcik zrobię albo jak wena mnie opuści to kupię;p

dziś jak zwykle nic nie ma w tv;/

mała obudziła się o 16 - obiadek i pojechałyśmy do panoramy odkryłam, że tam też pepco jest rzeczywiście fajny, w jednym z sklepów obuwniczych była przecena fajnych skórzanych butków kupiłam Werce takie fajne beżowe.
W weekend jedziemy do Leszna do rodziny zapowiada się jakaś fajna bibka.

hej :-)

ja u dziadków.. oczywiście na nasze kochane pkp mogłabym napisać esej :p ale lepiej komentować tego nie będę :p

widzę, że o pichceniu piszecie... ja za to lubię i umiem gotować, piec etc :-D ale w Pn za wiele nie mam pola do popisu, bo mamuska się tym zajmuje i nie lubi jak się pałętamy po kuchni, bo ona to perfekcjonistka, szybko ładnie i czysto ;-) ale za to u babci mogę szaleć do woli :-)

a jak już tak się chwalicie, to i ja też to zrobię :p
najlepiej z ciast wychodzi mi szarlotka, czekoladowiec, sernik na zimno i na ciepło :p i in... a tak to wgl ja lubię eksperymentować :-)

Goncia ten Twój Michaś jest przesłodki! Będzie z niego podrywacz zobaczysz :-D taki mały śmieszek z niego :-) mam nadzieję, że będziesz do nas tutaj na wątek zaglądała :-)

Tygrynka na brzuszek puszeczka może pomoże? może jakieś niestrawności masz :-( a jak nie to termofor w obieg :-)

Ostatnia edycja:
ilonka dziś niestety nic nie ma ;/ jeżeli chodzi o filmy ale jakieś dokumenty by się dało obejrzeć chyba usta usta sobie odpale

No właśnie co u Julii ma ktoś jakieś wieści ??

reklama
Do góry