reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Tygryś wracam w sobote... i juz mi smutno sie robi ze musze tu dziadkow zostawic... i wogole wracac do pustego mieszkania z dala od rodziny,tu ciagle w biegu nawet nie mam czasu zmeczona byc,bpo jak nie na spacer to do kumpeli jakiejs to do rodzinki w odzwiedziny i czas pedzi jak szalony:)

Brzoskwi to jezeli kiecka poprawia ci humor to nos ja czesciej:) ja tez chcialam tu na jakies zakupki sie wybrac ale neistety fundusze se skonczyly bo oczywiscie przeglad w aucie sie konczyl i okazalo sie ze musimy wymienic pare czesci i 1500 zl poszlo sie j***ć:wściekła/y: eh... ze utrzymanie auta tyle kosztuje...masakra....

a tak to rzeczywiscie u mnie troche lepeij laseczki:)

a i ajk tylko wroce a bedzie cieplej to postaram sie z wami latac na spcerki chociaz raz na jakis czas:) a teraz naprawde uciekam...ide ogladc CSI i KOSCI:) i oczywiscie jakiegos drinka spic:)

reklama
mamaGabi hehe nie wiem, czy poprawia humorek, bo ja ttak naprawde nie cierpie spodniczek, nie noszę ich tak na co dzien.. a dzis tak jakos mnie kopnęło, żeby jakąś założyć i efekt całkiem niezły :-D smacznego drinka :-)

Brzoskwinka jak ja ubiore dekolt to Mój też inaczej sie zachowuje. Na codzień wole sportowo bo wygodnie.

MamaGabi wydatek spory:baffled: ale tak to jest z autem. Nam podnieśli ubezpiecznie z 260zl na 400zl w PZU.

Natuśka, no fakt, co jak co ale Ty będziesz :p

Małgosia dobrej nocy, ale w ogóle miałam pisać, że zdetronizowałaś naszą forumową babcię Kozaczino (całe 30 lat!!), nie wiem jak ona to przeżyje :p

młody nie chce zasnąć :/ chyba za dużo wrażeń dzisiaj.. lulają się z tatą...

Tygrynka, mój niby od 4.45 dzień zaczynał, a obecnie nadal siedzi i oglądał wpierw ranczo, a teraz komórką się bawi.. heh.. a weź go połóż, albo tel zabierz, to jaka wojna hehe

hehe mama bo jeszcze nie czas na spanie :p

mój właśnie padł, lecę się trochę mężem pozajmować i będę znowu za jakieś pół godzinki :p

Małgosia a kiedy Ty chodzisz na tą grupę zabawową?

reklama
Hello wróciłam
Małgosia witaj :) ja nie dawno tez tak jak ty sie wbilam i nie zaluje!
Brzos ja chce cie na spacerze kiedys zoabczyc w kiecce :)
MamaGabi fajnie ze humorek lepszy, u mnie troszke tez sie polepsza
A Małgosia z tesciami to tak to jest ze klotnie sa;/ znam to z autopsji
Dajcie znac gdzie mozna jakies fajne czapeczki kupic bo my z Julka tez musimy kupic nowa

Jak ja czytam ze sie umawiacie na spacerek to mi smutno ;/ bo my z julka to pewnie jeszcze z tydzien kiblujemy w domu a taka ladna pogoda sie zaczyna ;/
Lula zasnela ale...co chwila jak zakaszle to placz
biedna sie tak meczy...az mi jej zal

a dzis jak pojechalismy na te targi to caly czas mialam w glowie co robi Jula, czy placze, czy zjadłaa, czy wypila...chyba musze zaczac czesciej wychodzic zeby dac troche Luli oddechu ode mnie...
Zjadlam sałatke i mam wyrzuty kurteczka mialam sie odchudzac!!! :) grrr

Do góry