Hej dziewczynki moje
nie udzielam sie ale podczytywalam Was tylko
nie mialam natchnienia na pisanie...
na szczescie kryzys z m zarzegnany ale z bratowa m nie... i dobrze, plakac z tego powodu nie bede:-)
hmmm nawet troche zmienilam swoj stosunek co do tesciow bo okazalo sie ze to za mna sie wstawili a nie za nia:-):-):-) wiec maja juz duzego plusa na swoim koncie ale do idealu jeszcze im daleko ha ha ha
Dziewczyny ciesze sie ze maluszki juz zdrowieja Wam:-)
Karola zdrowia dla Juli:-)
kurde zapomnialam co mialam jeszcze i ktorej napisac...szit
hmmm skleroza...
aaa
Ilonka fajnie ze jzu po szpitalu wrocilas do Nas:-)
Witam cie
Malgosiu:-)
Brzoskwi moze dopry patent na M. z ta spodniczka i obcasami co???? wiesz faceci to wzrokowce??? i czemu sie dziwisz ze jakis koles na ciebie looka l skoro taka fajna laska jestes:-)
Natuska widze ze dzialka wrze... super tez bym chciala miec takie miejsce do odpoczynku
a ja jeszcze o sobie troche,Gabi ma jakies dziwne dni,przestala lubic sie ubierac,wierci sie kreci,piszczy i oc tylko jak ja probuje ubrac, nawet z pizamki w ubranko...masakra... poza tym chyba te zeby ida wkoncu albo juz mnie wiem co bo zlosnik z niej wszystko gryzie i mnie tez i zlosci ise na wszystko, dwa wieczory z palczem zasypiala
w nocy kiepsko spi i nei wiem czy to przez miejsce czy co????
aaa i mam nadzieje ze ejdnak u Natanka
Julii okaze sie ze to jednak nie chlonniak...
Dziewczynki jak kogos pominelam i nie napisalm o czyms to sie nie gniewajcie bo tyle piszecie ze nawet jak podczytywalam to nie pamietyam wszystkiego...
a dzisiaj poszlismy na spacer do moich dziakdo jakeis ponad 3 km w jedna strone i wypilismy tam kawke wracamy z powortem do tesciow i kapcia w wozku zlapalismy
jak na zlosc,zadz po brata,podjechal po nas i zawiozl nas bo juz nie dalo rady wozka prowadzic...
oki ja koncze miete bo cos mnie boli brzuszek i elce na drinka
buziaczki laseczki.... milego wieczorku