reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Małgosia my tutaj często się spotykamy, także musisz do nas dołączyć!

Ja także już wariowałam w domu, ale jak poznałam dziewczyny z tutejszego forum, to od razu lepiej się zrobiło :-)

Także udzielaj się i nie bój się odzywać, na pewno będzie Tobie tutaj dobrze wśród nas :-)

reklama
Hej Malgosiu:-)
Klotnia sie nie przejmuj+ja wlasnie tez sie pozarlam z mezem... norma to juz wlasciwie jest:-) oj to corcia juz duza dziewczynka,chodzi juz? jak bedziesz miala ochote na wspolny spacer to mozemy gdzies sie umowic:-)

na tuśka no coś Ty na podryw? kogo czego? tych dzieci? :p chociaż ten co się na mnie lampił, to wyglądał na starszego ode mnie :p
no, ale tak naprawde ubralam sie tak, zeby zwrocic uwage mojego M. i udalo sie ;p caly czas tylko o tym mowil ;p

chodzi odkad skonczyla 10,5 m-ca :-)
Monia149090 a ty z jakiej dzielnycy jestes?

umawiacie sie dziewczyna na wspolne spacery??a gdzie?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry