reklama
skrzat910
żyje dla nowego życia
Tygryś a co sie dzieje że nie masz weny? To przez wypadek?
Kozaczino po pierwsze ja nie mam chusty a po drugie nie umiem jej wiązać i dodatkowo coś Męża nie moge przekonać do chustonoszenia. Sceptycznie do tego podchodzi.
Uściski dla babci i życzenia powrotu do zdrowia!
Dziewczyny jak mnie kręgosłup dziś napieprza. Mam nadzieje że Mąż przyjedzie po 15 i zaopiekuje sie Małą bo ja skonam.
Co macie dziś na obiad? Ja robie sznycle z cebulką.
Kozaczino po pierwsze ja nie mam chusty a po drugie nie umiem jej wiązać i dodatkowo coś Męża nie moge przekonać do chustonoszenia. Sceptycznie do tego podchodzi.
Uściski dla babci i życzenia powrotu do zdrowia!
Dziewczyny jak mnie kręgosłup dziś napieprza. Mam nadzieje że Mąż przyjedzie po 15 i zaopiekuje sie Małą bo ja skonam.
Co macie dziś na obiad? Ja robie sznycle z cebulką.
agatkaT
Fanka BB :)
Ja mam dziś pomidorówkę
;-)
spotkanie z Mamuśka super udane...
Już inaczej patrzę na moich Rodziców :-) i kocham ich zdecydowanie mocniej... i coraz bardziej rozumiem!
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
spotkanie z Mamuśka super udane...
Już inaczej patrzę na moich Rodziców :-) i kocham ich zdecydowanie mocniej... i coraz bardziej rozumiem!
Brzoskwinkaa
matka wariatka :D
hej a ja dzisiaj od rana jeszcze w łożku.. co wstanę to mam zawroty w głowie... ;/
więc odpoczywam i czytam kolejny nabytek od Tygrynki, troszkę się pośmiałam przy niej :-)
Skrzat910 a TY dzisiaj wpadasz po te zabawki? czy kiedy indziej?
więc odpoczywam i czytam kolejny nabytek od Tygrynki, troszkę się pośmiałam przy niej :-)
Skrzat910 a TY dzisiaj wpadasz po te zabawki? czy kiedy indziej?
Brzoskwinkaa
matka wariatka :D
no dzisiaj strasznie wieje.. u nas tak wieatr obija o szyby, ze Adas sie od tego obudzil... :/
R
rikapa
Gość
u nas troszkę lepiej choć jelitówka dopadła też mnie :-( (a myślałam że mnie takie wirusy nie dotyczą ) małą nadal boli brzuszek ale chociaż wymiotów i temperatury się pozbyłyśmy :-(
my na obiad mamy sucharki :-)
my na obiad mamy sucharki :-)
reklama