reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

to jak bedzie nad malta to mi dajcie znac :p bo ja to 30 minut szykowania dziciaków i 5 minyt drogi :-D karola zapisałaś mój nr?? Brzoskwinka Ty chyba tez amsz??

karola ja sotatnio 3,99 płaciałm i przerazona byłam, a Ty 5,8??:szok: niedługo nie bedziemy jesc bo nie bedzie nas stac ;/

tak, posiadam Twoj nr Kochanie :-D

noo przecież ja miesiąc temu za bebiko płaciłam 9,99-10,99 a teraz wszędzie 12,49 do czasem 15-17zł!!! to jakieś żąrty.. oczywiście da się taniej znaleźć, np. w auchan 11 z groszami, czy w kauflandzie, ale na jak długo takie ceny będą... a gdzie reszta.. przecież na dzieci najwięcej pieniędzy idzie.. a gdzie na nas? jedzenie, ubrać się trzeba.. rachunki...

reklama
Na-tuśka nr mam! będę dzwonić!
No niestety 5,8!!! a pojechalam do biedronki i tam 3,80 więc kupilam 6 kg na troche starczy! ale naprawde masakra... ja dzis zglupialam jak zobaczylam fakture za paliwo od kierowcy...4,99 za litr oleju napedowego!!! kur** to nie do pomyslenia niedawno bylo 3,9!
bo wogole ja mam firme transportowa nie :) Chyba zacznę sikać do baku aut bo inaczej nie wydolę. tylko czy auta to wytrzymają?!

Karola TY akurat do biedronki nie masz daleko :-D :-D :-D

a na takie przedstawienie myślę, że spokojnie możesz iść.. tutaj głównie chodzi wg mnie o kontakt z innymi dziećmi, no i po takich przedstawieniach niekiedy też są różne atrakcje i zabawy dla dzieci :-)

no ja właśnie tak zastanawiam się, czy nie robić jakiś zapasów pod kątem Adasia.. przecież tyle kasy na to wszystko idzie.. grr....

Rikapa chyba będę musiała reklamować wózek.. by to diabli wzięli... ;/ jak w najbliższych dniach pracujesz?

Nie miałybyście kiedyś ochoty wybrać się na jakiś teatrzyk - przedstawienie dla dzieci? :-D

jesli nie pojde na opieke to bede w srode a pozniej w sobote

NO tesco ostatnio podrożało... :wściekła/y: kiedyś lubiłam tam zaopatrywać się, chociaż czasami mają ciekawe promocje. ale i tak najczęściej robię zakupy w biedronce lub gdzieś gdzie są jakieś ciekawe promocje, inaczej bym pewnie nie wydoliła.. i tak kurde nie jem dużo, a cały czas tyję.. czaicie to..? kurde nie wiem co robić.. pieprzony stres... ale żeby waga szła w górę, mimo, że tyle chodzę i nie objadam się.. :/

reklama
Nasi kochani rządzący poprostu proszą sie o to byśmy wreszcie urządzili to samo co było w Egipcie czy w Iranie. Ile można patrzeć jak kradną a ludzi w nędze wpędzają. :wściekła/y:

mnie już nic nie dziwi, ale jak wyżyć z takich wypłat kiedy oni na wszystkim chcą zarabiać... :/
bo przecież na luksusowe urlopy muszą uzbierać... :/ nie wspomne o autach jakimi się rozbijają...

jesli nie pojde na opieke to bede w srode a pozniej w sobote
to daj znać, czy w środę będziesz, to przyjadę i byś zobaczyła co jest grane ok? byłabym bardzo wdzięczna!

EDIT

NA-TUSKA moja babcia jakoś w grudniu czy listopadzie.. dokładnie nie pamiętam kupowała cukier po 2zł za kg.. wzięła wtedy z 30 czy 40kg... a teraz masakra... płacić 6-7zł.. to gruba przesada...

Do góry