reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

witam się z wieczora :)

Guziczek życzę Tobie dużo siły na najbliższe dni..

Tygrynka winko?? :-) pozazdrościć :p

oj wy o cycu... no ja tam nie miałam żalu kiedy mały już nie chciał. samoczynnie to wyszło po chorobie małego jak miał 3 mce i byłam nawet zadowolona.. ale to moje zdanie ;-)

my dzisiaj do 17 na dworku.. Adaś od King crossa pod osiedle samo na nóżkach szedł :-) cały dzień wgl nie spał, także pewnie niedługo padnie na noc...

reklama
Każdy ma inne odczucia odnośnie karmienia :) Ja nie wyobrażam sobie inaczej tego roku, dopiero teraz czuję że przyszedł czas na odstawianie :)
Brzoskwinkaa nieźle Adaś przeszedł!
mi Seba właśnie padł, wymęczony strasznie... a my kolacyjka, filmik i spać :D

na-tuśka spoko ja codziennnie latam po tych Kozich bo tu za dużo nie magdzie spacerowac :) w polowie drogi jak wracałam to zaczeło słonce swiecic i jeszcze sie przeszlysmy po Karolinie :)
Brzoskwinkaa no ladnie km narobil twój Adaś :)

Jula zasypia juz a ja zasiadam przed tv i ogladam Zmierzch :)

no wymęczyłam dziś Adaska, a on co.... nie chce spać! grrr.. a myślałam, że wieczór będę miała dla siebie...

Karola jeśli nic się nie zmieni, to jutro do lasku? :-)

reklama
Do góry