reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Hej dziewczyny:) wkoncu cos napisze bym nie byla anonimowa tym bardziej ze spotkalysmy sie w kinie:) ja tam jestem zadowolona ze spotkania:) trzeba wiecej takich organizowac:) a na zoo sie pisze:) niech ta wiosna juz nadejdzie:)

reklama
masakra z tym dzieckiem :((( odwodniło się, ale że nikt tego nie zauważył?? że takiego malucha z biegunką zostawili w domu?? przykre bardzo :((

Mama86 po prostu przyłaś i z mety zapytałaś o alergię, dlatego pokazałyśmy Ci że jest miejsce gdzie wszystko znajdziesz, jasne, pytaj co i jak na bieżąco, ale pogadaj z nami też na inne tematy :)

edit: witaj Monia :) po raz drugi dzisiaj :p

spotkanie super :) miło było Was poznać :) kupiłam jej jeszcze balona i tak jej się pyszczek uśmiechnął :) Mała padła w aucie, przeniosłam ją do mieszkania i spała do 18: 30 myślałam , że będzie harcować a ona o 20 myk spać :)

no właśnie ja też z filmu tylko bieliznę pamiętam :)

Witam nową koleżankę, jak będzie cieplutko to ja piszę się na spacerki na Malcie.
Do zoo też chętnie pójdę :) ściskam :)

w wiadomościach było o tym, że babka miała 8 miesieczne dziecko i dostało biegunki, pojechała do lekarza, dali leki i kazali wrócić do domu, ale w nocy tego samegod nia pojechała na pogotowie, gdzie lekarz obużony, że go obudzono obejrzął dziecko i stwierdził, że nic mu nie jest a biegunka to normalna sprawa, dał kolejne leki i wysłał do domu, matka je podała dziecko zasnelo... nad ranem znalezli je z zapadnietym ciemiaczkiem i brzuszkiem... już nieżywe... kur... normalnie masakra, zabiłabym tego lekarza... az ryczałam jak tego sluchałam i klnelam niemilosiernie...

biedna rodzinka! Znow przez lenistwo ucierpialo niewinne dziecko. Nie wiem co bym zrobila jakby mnie takie cos spotkalo...

julia a jak tam materac znalazłaś
skrzat jak tam twoje przygotowanie dania na walentynki?? coś ciekawego wymyśliłaś?
Tak myślałam że zapieke albo udusze z grzybami leśnymi. Jeszcze taty sie spytam jak przyjedzie to może mi coś podsunie.

Hej dziewczyny:) wkoncu cos napisze bym nie byla anonimowa tym bardziej ze spotkalysmy sie w kinie:) ja tam jestem zadowolona ze spotkania:) trzeba wiecej takich organizowac:) a na zoo sie pisze:) niech ta wiosna juz nadejdzie:)
Witaj!

Młoda właśnie urzęduje na podłodze. Za pół godzinki mleczko z kleikiem i idziemy wszyscy nyny bo rano jedziemy na 8:30 na Polną do poradni oceny rozwoju. Mam nadzieje że sie do niczego nie przyczepią. Trzymajcie kciuki.

A co do wiadomości to oglądaliśmy. Jestem wstrząśnięta tym partactwem lekarzy. Ja bym nie dała sie przepędzić ze szpitala jeśli widziałabym że coś sie dzieje.

reklama
edit: ja tez sie piesze na kolejny wypad :p najlepiej na swierzym powietrzu :)

jestem za! nalepiej wtedy pogadać w większej grupie:tak:

Tak myślałam że zapieke albo udusze z grzybami leśnymi. Jeszcze taty sie spytam jak przyjedzie to może mi coś podsunie.
Młoda właśnie urzęduje na podłodze. Za pół godzinki mleczko z kleikiem i idziemy wszyscy nyny bo rano jedziemy na 8:30 na Polną do poradni oceny rozwoju. Mam nadzieje że sie do niczego nie przyczepią. Trzymajcie kciuki.

a Twój tata tak kucharzy?:)
a dlaczego do poradni oceny rozwoju? tak czy tak - kciuki mocno zaciśniete!! daj znąc jutro:tak:

Do góry