reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

a co było w wiadomościach??

Brzoskwinkaa a stare zoo jeszcze istnieje :szok: bo mi się wydaje że już go nie ma tzn. że są same rybki i takie tam :-D

reklama
Brzoskwinkaa a stare zoo jeszcze istnieje :szok: bo mi się wydaje że już go nie ma tzn. że są same rybki i takie tam :-D
noooo istnieje i jest tak dużo zwierzątek. ja z Adasiem codziennie tam chodziłam, jak jeszcze ciepło było. :-)

Brzoskwinka no właśnie w tym cała frajda że tam się jedzie na cały dzień:) a do starego też można wlecieć:)

a to godzina była ehhh ten czas szybko leci...

hehe no ja tak jak mówiłam, codziennie do starego chodziłam i jak zrobi się pogoda, to znowu zacznę, bo tam naprawdę można odpocząć. niby centrum, a tak oaza spokoju i super zwierzątka, a w czwartki karmienie kóz :-)

no, ale do nowego oczywiście, że można też wyruszyć! do tego kolejka maltańska :-D

nooo nawet dłużej niż godzina :p

EDIT.

Dziewczyny żeby nie gadać po raz enty o alergiach na otwartym, wejdźcie na wątek
https://www.babyboom.pl/forum/poznan-f197/alergia-od-do-z-17537/

i tam możecie rozmawiać do woli na ten temat.. :-)

gadam tylko z wami... jakoś nie mam czasu zbytnio zapoznawać się z nowymi dziewczynami na innych watkach ale spoko, mniejsza o to :) poczytam w google

gadam tylko z wami... jakoś nie mam czasu zbytnio zapoznawać się z nowymi dziewczynami na innych watkach ale spoko, mniejsza o to :) poczytam w google
nie o to chodzi :-)

poprostu tak jak o wózkach czy innych akcesoriach, o lekarzach tak jak i o alergiach mozna na osobnych wątkach wtedy jest łatwiej i nie ma takiego nawalu wszystkiego na jednym wątku.

nie wlewaj sobie :-D :p

miałam na myśli to, że połowa jadła, a druga kawkowała :p
Heheh wiem:tak:
no ale żeby ponad godzinę jeść to przesada :p :p

no, ale wybaczam :p

do zoo? my tak już kiedyś gadałyśmy, że jak coś to do starego zoo lepiej, bo w nowym to więcej chodzenia, niż oglądania :p
Moge i do zoo jednego i drugiego:tak:
julia bo jak dobrze pamietam to Ty pisalas o Loveli... a powiedz jak uczulenie wyglądało u Twojego dziecka? wysypka? czy czerwona skóra? czy moze jeszcze cos innego? ogladalyscie wiadomosci???
Wysypka
EDIT.

Dziewczyny żeby nie gadać po raz enty o alergiach na otwartym, wejdźcie na wątek
https://www.babyboom.pl/forum/poznan-f197/alergia-od-do-z-17537/

i tam możecie rozmawiać do woli na ten temat.. :-)
No tak tylko że ja nie chce o tym gadać:no: dlatego jestem tu poprostu grzecznie odpowiadam na pytania:tak: Alergia mi sie przejadła:-D

Brzoskwinka jakie minusy ?? a no niezgranie takie małe ale ja byłam mega głodna:p
Tygrynka niekapek jest firmy Lovi (kubek treningowy) potem można do niego dokupić końcówkę niekapka co jest super funkcją wg mnie.
Dziewczyny mnie się bardzo podobało tzn film ciężko mnie oceniać bo kiedy akurat miałam chwilę to widziałam gołe tyłki więc :p a spotkanko fajne. Jak rozpocznie się wiosna to może uderzymy do zoo??

dzięki za info!
jak widziałaś gołe tyłki to najlepsze:-p ale Foremniak w roli wampa... fe:no:
uderzymy do zoo:tak: i kupimy tam balony:-p:-D

no ale żeby ponad godzinę jeść to przesada :p :p

ponad godzinę?? nawet nie wiedziałam że aż tyle... ale przynajmnieij posiedziałam odpoczęłam, bo pół filmu przelatane:-D

Dziewczyny dziękuje za miłe spotkanko:tak:

nawzajem, miło było Cię poznać:tak: a Twoje chłopaki sa super grzeczne:tak:

miałam na myśli to, że połowa jadła, a druga kawkowała :p

oj tam oj tam :-p
ja bez śniadania byłam, bo wstaliśmy o 11:08:-D i panika i szał ciał by zdążyć:-D

julia bo jak dobrze pamietam to Ty pisalas o Loveli... a powiedz jak uczulenie wyglądało u Twojego dziecka? wysypka? czy czerwona skóra? czy moze jeszcze cos innego? ogladalyscie wiadomosci???

a co z tymi wiadomościami?
co do alergii to znajdziesz wszystko (a jak nie to zapytaj tam, albo możesz też napisać pw do Julii;-)) tam gdzie Brzoskwinka Ci pokazała:tak:

noooo istnieje i jest tak dużo zwierzątek. ja z Adasiem codziennie tam chodziłam, jak jeszcze ciepło było. :-)
hehe no ja tak jak mówiłam, codziennie do starego chodziłam i jak zrobi się pogoda, to znowu zacznę, bo tam naprawdę można odpocząć. niby centrum, a tak oaza spokoju i super zwierzątka, a w czwartki karmienie kóz :-)

na stare też uderzymy:tak: wszędzie uderzymy:-D

ej no nie obrażaj się! tu pogadaj z nami o wszystkim, ale o alergii to już chyba powiedziałyśmy Ci wszystko co wiemy;-)

w końcu młody mi zasnął...

Natuśka, no tak jak myślałaś:-D bajzel poremontowy ogarnięty?

julia a jak tam materac znalazłaś
skrzat jak tam twoje przygotowanie dania na walentynki?? coś ciekawego wymyśliłaś?

reklama
Tygrynka do obrażania to mi daleko, po prostu zrobiło mi się dziwnie i troszkę przykro, wiem głupia jestem, ale wrażliwa ze mnie dziewucha :/... ja też nie chcę gadac o alergii, nie miałam w ogóle zamiaru ciągnąc tego tematu, chciałam wiedzieć tylko to, czy wysypka, czy zaczerwienienie i już, a że gadałam o tym z julia i właśnie tu, to uważałam, że nie zaszkodzi jak tylko na chwilę wróce do tematu... nie wiem, jakoś tak chyba już jest, że nie powinnam się udzielac na focrach :) eee zresztą... w wiadomościach było o tym, że babka miała 8 miesieczne dziecko i dostało biegunki, pojechała do lekarza, dali leki i kazali wrócić do domu, ale w nocy tego samegod nia pojechała na pogotowie, gdzie lekarz obużony, że go obudzono obejrzął dziecko i stwierdził, że nic mu nie jest a biegunka to normalna sprawa, dał kolejne leki i wysłał do domu, matka je podała dziecko zasnelo... nad ranem znalezli je z zapadnietym ciemiaczkiem i brzuszkiem... już nieżywe... kur... normalnie masakra, zabiłabym tego lekarza... az ryczałam jak tego sluchałam i klnelam niemilosiernie...

Ostatnia edycja:
Do góry