R
rikapa
Gość
a co było w wiadomościach??
Brzoskwinkaa a stare zoo jeszcze istnieje
bo mi się wydaje że już go nie ma tzn. że są same rybki i takie tam 
Brzoskwinkaa a stare zoo jeszcze istnieje

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
noooo istnieje i jest tak dużo zwierzątek. ja z Adasiem codziennie tam chodziłam, jak jeszcze ciepło było. :-)Brzoskwinkaa a stare zoo jeszcze istniejebo mi się wydaje że już go nie ma tzn. że są same rybki i takie tam
![]()
Brzoskwinka no właśnie w tym cała frajda że tam się jedzie na cały dzieńa do starego też można wlecieć
a to godzina była ehhh ten czas szybko leci...
nie o to chodzi :-)gadam tylko z wami... jakoś nie mam czasu zbytnio zapoznawać się z nowymi dziewczynami na innych watkach ale spoko, mniejsza o topoczytam w google
Heheh wiemnie wlewaj sobie![]()
miałam na myśli to, że połowa jadła, a druga kawkowała![]()
Moge i do zoo jednego i drugiegono ale żeby ponad godzinę jeść to przesada![]()
no, ale wybaczam![]()
do zoo? my tak już kiedyś gadałyśmy, że jak coś to do starego zoo lepiej, bo w nowym to więcej chodzenia, niż oglądania![]()
Wysypkajulia bo jak dobrze pamietam to Ty pisalas o Loveli... a powiedz jak uczulenie wyglądało u Twojego dziecka? wysypka? czy czerwona skóra? czy moze jeszcze cos innego? ogladalyscie wiadomosci???
No tak tylko że ja nie chce o tym gadaćEDIT.
Dziewczyny żeby nie gadać po raz enty o alergiach na otwartym, wejdźcie na wątek
https://www.babyboom.pl/forum/poznan-f197/alergia-od-do-z-17537/
i tam możecie rozmawiać do woli na ten temat.. :-)
Brzoskwinka jakie minusy ?? a no niezgranie takie małe ale ja byłam mega głodna
Tygrynka niekapek jest firmy Lovi (kubek treningowy) potem można do niego dokupić końcówkę niekapka co jest super funkcją wg mnie.
Dziewczyny mnie się bardzo podobało tzn film ciężko mnie oceniać bo kiedy akurat miałam chwilę to widziałam gołe tyłki więca spotkanko fajne. Jak rozpocznie się wiosna to może uderzymy do zoo??
no ale żeby ponad godzinę jeść to przesada![]()
![]()
Dziewczyny dziękuje za miłe spotkanko![]()
miałam na myśli to, że połowa jadła, a druga kawkowała![]()
julia bo jak dobrze pamietam to Ty pisalas o Loveli... a powiedz jak uczulenie wyglądało u Twojego dziecka? wysypka? czy czerwona skóra? czy moze jeszcze cos innego? ogladalyscie wiadomosci???
noooo istnieje i jest tak dużo zwierzątek. ja z Adasiem codziennie tam chodziłam, jak jeszcze ciepło było. :-)
hehe no ja tak jak mówiłam, codziennie do starego chodziłam i jak zrobi się pogoda, to znowu zacznę, bo tam naprawdę można odpocząć. niby centrum, a tak oaza spokoju i super zwierzątka, a w czwartki karmienie kóz :-)
gadam tylko z wami... jakoś nie mam czasu zbytnio zapoznawać się z nowymi dziewczynami na innych watkach ale spoko, mniejsza o topoczytam w google
jeszcze nie ale w sobote M jedzie do juskjulia a jak tam materac znalazłaś