reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Skrzat wszystkiego dobrego dla Basiuni!

Widze że spotkanko sie udało:-). Ja żałuje że nie poszłam ale bym sie pewnie nie wyrobiła z powrotem na ćwiczenia:-(. W piątek ostatni raz mam sesje z fizjoterapeutą więc luzik.

reklama
hej

spotkanie uznaję za udane, z małymi minusami :p które były to wiedzą :p

film ok, choć bez rewelacji ;-)

Skrzat ale Ci mała szybko rośnie, oby tak dalej :-)

mój już śpi, a ja odpoczywam hehe :-D

Brzoskwinka jakie minusy ?? a no niezgranie takie małe ale ja byłam mega głodna:p
Tygrynka niekapek jest firmy Lovi (kubek treningowy) potem można do niego dokupić końcówkę niekapka co jest super funkcją wg mnie.

Dziewczyny mnie się bardzo podobało tzn film ciężko mnie oceniać bo kiedy akurat miałam chwilę to widziałam gołe tyłki więc :p a spotkanko fajne. Jak rozpocznie się wiosna to może uderzymy do zoo??

no to ciesze sie że wam sie spotkanie udało
ponoć jest fajny film Jak zostać królem

Ja narazie sie nie umawiam bo ledwo chodze a kregosłup to wysiada na każde dłuższe przejscie ale jak mały się urodzi to fajnie bedzie sie spotkać z mamami i maluchami nawet mam samochód wiec bede mogła jezdzić

Brzoskwinka jakie minusy ?? a no niezgranie takie małe ale ja byłam mega głodna:p
Tygrynka niekapek jest firmy Lovi (kubek treningowy) potem można do niego dokupić końcówkę niekapka co jest super funkcją wg mnie.

Dziewczyny mnie się bardzo podobało tzn film ciężko mnie oceniać bo kiedy akurat miałam chwilę to widziałam gołe tyłki więc :p a spotkanko fajne. Jak rozpocznie się wiosna to może uderzymy do zoo??

no ale żeby ponad godzinę jeść to przesada :p :p

no, ale wybaczam :p

do zoo? my tak już kiedyś gadałyśmy, że jak coś to do starego zoo lepiej, bo w nowym to więcej chodzenia, niż oglądania :p

Brzoskwinka no właśnie w tym cała frajda że tam się jedzie na cały dzień:) a do starego też można wlecieć:)

a to godzina była ehhh ten czas szybko leci...

reklama
julia bo jak dobrze pamietam to Ty pisalas o Loveli... a powiedz jak uczulenie wyglądało u Twojego dziecka? wysypka? czy czerwona skóra? czy moze jeszcze cos innego? ogladalyscie wiadomosci???

Do góry