reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

T

Młoda właśnie urzęduje na podłodze. Za pół godzinki mleczko z kleikiem i idziemy wszyscy nyny bo rano jedziemy na 8:30 na Polną do poradni oceny rozwoju. Mam nadzieje że sie do niczego nie przyczepią. Trzymajcie kciuki.

.
Jeździłam tam z Damiankiem:tak:

A co do wiadomości to tak jest i u Nas też ja miałam podobnie z Damiankiem jak miał rok całą noc jeździłam po szpitalach mały mi się dusił i siniał i tracił oddech. Lekarze nic twierdzili zwykłe przeziębienie , dawali syropek i odsyłali, po 10 minutach w domu znowu małego na ręce i znowu do szpitala i inny syropek. Po iluś razach się wkurzyłam bo Damianek ciągle chorował na albo zapalenie płuc albo oskrze;li to pojechałam na K...... i powiedziałam ze bez prześwietlenia sie stąd nie rusze i wkońcu zrobili jak stałam na poczekalni z ddzieckiem na ręku a ten się dusił i siniał. Nie mieli wyjścia i się okazało obustronne zapalenie płuc i oskrzeli. 2 tygodnie w szpitalu a potem 3 miesiace w domu leczenie.

reklama
julia ale spoko, wiem, że mi odpowiadałaś i nic się przecież nikogo nie czepiam, że ktoś mi zwrócił uwagę czy coś... yyy co do rozpoczęcia innych tematów... hmm, jakoś czasem mi dziwnie się wcinać, jak Wy sobie opowiadacie o spotkaniach itp., także podczytuje Was tylko, a ze mialam pyatnie to wylecialam jak filip z konopii ;p no coz Wy sie znacie w realu wiec mi jest troszke ciezej mimo wszystko sie tu zadomowic na fest i nie do konca znam zasady obowiazujace na tym forum, myslalam ze jak juz sie gdzies zacznie pisac to mozna pisac o wszystkim, a nie skakac po watkach, hcociaz wiem, że po to wlasnie sa.. ale no tak jak mowilam nie mam czasu przeszukiwac czy gdzies cos jest na dany temat i czy ktos mial cos podobnego, nawet etraz jak tu siedze z Wami to jednoczesnie odwalam robote na kompie, takze jak juz sie oderwe to wpadam tu... nom tyle ;p

skrzat a na polnej jest coś takiego jak poradnia ogólnej rozwoju ? czy to z mało jedziesz co tam się sprawdza?

hej,
no fajnie że wam się udało!
Dzieki za zyczenia dla Basi...mała spi juz, ale ostatnio coś po godzinie sie budzi:( ja zaraz tez idę spac...bo jakoś zmęczona jestem!
Z tym dzieckiem zet słyszał, masakra jakaś:(:(
No na następne spotkanie też się piszę, może będę już miała spacerówkę to i do tramwaju bedzie łatwiej wsiasc:)
Jak zostac krolem genialny - moze nie komedia jak reklamuje multikino (po to by przyciagnac ludzi) ale dramat z elementami komedii, jednak colin firth i geoffrey rush znakomici w swoich rolach - polecam bardzo:)
uciekam, dobranoc

witam drogie koleżanki :-) czytam że spotkanie sie udało nawet zwerbowałyście nową forumowiczkę witaj monia14..
Julia dzisiaj szłam ul. poznańską i dojrzałam baner reklamowy z ETC w Swarzędzu o meblach sosnowych i materacach na każdy wymiar może tam coś znajdziesz zdaje sie że tam jest sporo sklepów meblowych :-)
Skrzat zdrówka dla Basi robi się coraz bardziej do ciebie podobna :-)
Tygrynko w niedzielę jeśli pogoda będzie to chętnie na spacer się wybierzemy a co do książki to jakoś dam ci znać na kom.

Luli znowu cieknie z uszu :wściekła/y: oby szybko przeszło bo nie chce jej znowu ze żłoba zabierać

Edit : "jak zostać królem" bardzo fajny film, doskonale zagrany :-) Faktycznie okresliłabym go jako obyczajowy film a nie komedie :-)

Ostatnia edycja:
Julia - uch to też się strachu i stresu najadłaś :/

Mama86 - to tym bardziej nie zamykaj się na jeden temat ;) my o spotkaniach to tylko na gorąco, potem to już nudne :p

Witam z wieczorka:)

Marciaa, julia,ilonka,poziomka bardzo milo bylo Was poznac:)

Wiadomosci nie ogladalm wiec nie wiem, ale i tak straszna ta historia...

Brzoskwinka sorrki ze zniknelysmy ale glod doskwieral:)

I dzieki za spotkanie, fajnie bylo... chociaz film taki sobie,przereklamowany...

Skrzat910 chyba pojde na ten masaz:) bo nie wyrabiam z bolu.... dam znac co do terminu:)

Monia fajnie ze zaczelas sie udzielac:)

reklama
Mama86 ja też nie znam dziewczyn w realu ale wtrącam się w zdania i jakoś mnie nie przepędziły :-D
są bardzo miłe i też uczę się jak ty poruszać na forum

Do góry