reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Kozaczino to czekam na wieści, ja dzisiaj wysiadałam z 67 pod Twoim blokiem ale że była 17 to się nie odzywałam;-) zresztą i tak pretekstu (czyt. książki) nie miałam:-p zdrówka dla Luli, żeby to nie było znowu choróbsko!!

reklama
Julia dzisiaj szłam ul. poznańską i dojrzałam baner reklamowy z ETC w Swarzędzu o meblach sosnowych i materacach na każdy wymiar może tam coś znajdziesz zdaje sie że tam jest sporo sklepów meblowych :-)
Dzieki za info:tak: a co Ty na poznańskiej robiłaś? M ma tam rodzine;-)
Julia - uch to też się strachu i stresu najadłaś :/
A zeby to raz:wściekła/y: ale nasza służba zdrowia taka jest:wściekła/y:
\
Marciaa, julia,ilonka,poziomka bardzo milo bylo Was poznac:)

)
Z wzajemnością:tak:

Ostatnia edycja:
ale jestem padnieta...
dzisiaj mialam mega powera
wrocilismy do domku zjadl obiad i do babci pojechalismy. Teraz Ł. ma gosci ale pierdziele nie idę ;-) musze dkonczyc licencjat nie chceeeeeeeee jutro do szkoły do promotora niech to zatwierdzam termin i narka koniec szkoły bo czuje presje ze strony wszystkich na obrone :/

laski ja proponuje spotkac sie nad Maltą na spacerek to takie miejsce najlepsze mi sie wydaje...na cytadele tez mogę ale w nast tyg proponuje wszystkie watki spotkaniowe juz przenosic do tego tematu spotkanioego co istnieje bedzie łatwiej

Was tez miło było poznać...:)
ja byłam dzisiaj obserwatorem :p Niko tez hehe

ps. ja czekam na imprezkę :>

Ostatnia edycja:
julia ale spoko, wiem, że mi odpowiadałaś i nic się przecież nikogo nie czepiam, że ktoś mi zwrócił uwagę czy coś... yyy co do rozpoczęcia innych tematów... hmm, jakoś czasem mi dziwnie się wcinać, jak Wy sobie opowiadacie o spotkaniach itp., także podczytuje Was tylko, a ze mialam pyatnie to wylecialam jak filip z konopii ;p no coz Wy sie znacie w realu wiec mi jest troszke ciezej mimo wszystko sie tu zadomowic na fest i nie do konca znam zasady obowiazujace na tym forum, myslalam ze jak juz sie gdzies zacznie pisac to mozna pisac o wszystkim, a nie skakac po watkach, hcociaz wiem, że po to wlasnie sa.. ale no tak jak mowilam nie mam czasu przeszukiwac czy gdzies cos jest na dany temat i czy ktos mial cos podobnego, nawet etraz jak tu siedze z Wami to jednoczesnie odwalam robote na kompie, takze jak juz sie oderwe to wpadam tu... nom tyle ;p

Twierdzisz, że nie masz czasu spojrzeć na wątki na poznańskim dziale, a chciałaś informacji w google szukać.. przeczysz sama sobie ;-)

No i nie oburzaj się tak od razu, bo przecież nikt tutaj nie zrobił tego złośliwie, a właściwie to mnie się tyczy. Sprawa jest jasna, chciałybyśmy żeby zapanował na Poznaniu porządek, żeby łatwo można było znaleźć informacje na dany temat, żeby uniknąć sytuacji, kiedy po raz enty leci dokładnie ten sam temat. A o spotkaniach przecież nie piszemy dzień w dzień.. akurat tak się złożyło, a w Twoich słowach wyczuwam, że mały agresor Ci się włączył, choć uważam, że zupełnie niepotrzebnie. ;-)

Wiadomo, że każdy ma jakieś pytania, czy problem związanym ze zdrowiem dziecka etc. ale jeśli wszystkie zaczniemy szanować zasady jakie tutaj staramy się stosować, to będzie porządek i każda na tym skorzysta.

An mnie tam skierowali z Małą zaraz po wyjściu ze szpitala bo z racji wcześniactwa mogą być jakieś problemy z rozwojem. Kiedyś były bilanse a teraz oceniają rozwój. Sprawdzają co i jak robi, czy sie kula i jak, czy prosto trzyma główke, czy nie ma napięcia mięśniowego. Póki co (tfu tfu) jest wszystko prawidłowo.

Kozaczino zdrówka dla córci. E-cioteczka mocno całuje chore uszko.

MamaGabi czekam na wieści o terminie :D

Ostatnia edycja:
reklama
a moja od wczoraj mówi że ona chce do cioci i do dzieci :-)

i ja się jej w ogóle i wcale nie dziwię :-D

swoja droga kolezanki tak blisko byłyście trzeba było na kawe wpasc :p:p:p

już ja widzę tą radość Natuśki że ma w końcu kogoś po swojej stronie Warty:-D
i uważaj z tym noszeniem!! bo będziesz razem z dziewczynami masażysty szukać:-p

laski ja proponuje spotkac sie nad Maltą na spacerek to takie miejsce najlepsze mi sie wydaje...na cytadele tez mogę ale w nast tyg proponuje wszystkie watki spotkaniowe juz przenosic do tego tematu spotkanioego co istnieje bedzie łatwiej

bardzo very good idea!!
i my też będziemy Ci cisnąć o obronę... tylko nam o oblewanie będzie chodziło:-p

Do góry