Kozaczino to czekam na wieści, ja dzisiaj wysiadałam z 67 pod Twoim blokiem ale że była 17 to się nie odzywałam;-) zresztą i tak pretekstu (czyt. książki) nie miałam
zdrówka dla Luli, żeby to nie było znowu choróbsko!!

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzieki za infoJulia dzisiaj szłam ul. poznańską i dojrzałam baner reklamowy z ETC w Swarzędzu o meblach sosnowych i materacach na każdy wymiar może tam coś znajdziesz zdaje sie że tam jest sporo sklepów meblowych :-)
A zeby to razJulia - uch to też się strachu i stresu najadłaś :/
Z wzajemnością\
Marciaa, julia,ilonka,poziomka bardzo milo bylo Was poznac
)
wtrącam się w zdania i jakoś mnie nie przepędziły![]()
julia ale spoko, wiem, że mi odpowiadałaś i nic się przecież nikogo nie czepiam, że ktoś mi zwrócił uwagę czy coś... yyy co do rozpoczęcia innych tematów... hmm, jakoś czasem mi dziwnie się wcinać, jak Wy sobie opowiadacie o spotkaniach itp., także podczytuje Was tylko, a ze mialam pyatnie to wylecialam jak filip z konopii ;p no coz Wy sie znacie w realu wiec mi jest troszke ciezej mimo wszystko sie tu zadomowic na fest i nie do konca znam zasady obowiazujace na tym forum, myslalam ze jak juz sie gdzies zacznie pisac to mozna pisac o wszystkim, a nie skakac po watkach, hcociaz wiem, że po to wlasnie sa.. ale no tak jak mowilam nie mam czasu przeszukiwac czy gdzies cos jest na dany temat i czy ktos mial cos podobnego, nawet etraz jak tu siedze z Wami to jednoczesnie odwalam robote na kompie, takze jak juz sie oderwe to wpadam tu... nom tyle ;p
a moja od wczoraj mówi że ona chce do cioci i do dzieci :-)
swoja droga kolezanki tak blisko byłyście trzeba było na kawe wpasc![]()
laski ja proponuje spotkac sie nad Maltą na spacerek to takie miejsce najlepsze mi sie wydaje...na cytadele tez mogę ale w nast tyg proponuje wszystkie watki spotkaniowe juz przenosic do tego tematu spotkanioego co istnieje bedzie łatwiej