reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Witam :tak:

Ja liczę na to że Jestesaniolkiem i Marciaa się szczęśliwie rozpakowały :tak:;-)

Zimno dziś :baffled:a słońce tak ładnie świeci :sorry2:

trzeba się zabrać za ogarnianie póki mały śpi :sorry2: chociaż ostatnio sprzątam wieczorem żeby rano nic nie robić a z rana tylko łózko ma do zrobienia i odkurzać muszę:-D a jak nie ogarnęłam to odwiedziła nas pielęgniarka :baffled:a ja łózko rozwalone nie odkurzone ale w sumie po co tak wcześnie przyłazi ;-)

Mojemu na 3M stuknęło 8kg i 74cm w sumie to wzrostem nadrabia i widać fałdki maleją odkąd się rusza i fika :)

wrzucę zdjęcia do innego wątku :)

reklama
Gosia twój synek to już prawdziwy mężczyzna:-D 8kg fiu fiu fiu a nadal karmisz piersią?? moja ma teraz koło 8 i też jakoś 74 a ma 6mc prawie skończone:szok: a to 3 m różnicy:szok: ale niech rośnie potem pewnie przystopuje....

chyba zajrzę na wątki ciężarówek w poszukiwaniu wieści o marci i jesteśaniołkiem zobaczę :-p tak mnie ciekawość zżera:-D

My właśnie wróciliśmy ze spacerku jak słonko świeci to aż przyjemnie i cieplutko ale gorzej jak zajdzie :/

Guziczek jak na razie tylko cyc:tak: ale już widzę że z wagą przystopował bo zawsze co 10 dni jak go ważyłam przybierał 700g a teraz minęło 20 dni i tyle przybrał :tak:zresztą facet musi mieć swoją posturę :-D

co do dziewczyn to ja wcześniej zaglądałam i od kilku dni się nie logują wiec może już po ;-)

Hej dziewczyny :) jak ten czas leci dopiero co rodziłyście a tu już 8-kilowe dzieciaczki :) super :) ja wczoraj byłam na ktg i wszystko nadal ok :) idę w końcu spakować torbę ;)

Gosia ale masz dużego chłopaczka!! najpierw obejrzałam fotki, myślałam że starszy jest!! a ile ważył jak się urodził?
mój niedługo skończy 3m a waży 5400 i mierzy 65cm... też karmię tylko piersią, przez ostatni miesiąc mały przytył tylko 600g i lekarz kazał dokarmiać :( ale najpierw poradzę się innego lekarza bo z tego co się zorientowałam to 600g jest w normie poza tym często jak się zaczyna dokarmiać to się z cyca schodzi... a tego bym nie chciała...

Witam kochane :) 21.04 o 0.24 na swiecie pojawił sie Nikos po 4h porodu! 4120 bez neciacia :p fajnie było:p

serdeczne gratulacje!!! śliczny duży synek!!! taka waga tyle godzin i bez naciecia - suuuuper :))))

dzieki dziewczyny. normalnie fruwam po sam sufit. jestem padnieta ale z drugiej strony mam powera. troche przeraza mnie to karmienie cycem mam kryzys tzn dostalam wczoraj nawal odciagam daje cyca a one dalej ja amloty brodawy bola zniose to wkoncu jestem matka dzielna!:p tylko pytanie jak długo....boje sie zebym nie dostala jakiegos zapalenia

maly boski troszke nocka srednia bo mi malego rozbawili do 1 prawie..ale dobra pierwszy dzien w domu niech sie cieszą dziś wprowadzam grafik domowy:)

Mój Ł w nocy mi pomogl jak on spal odciagnelam mleko jak mały sie obudził to mu dał i ja regenerowałam siły..

:D:D:D:D:D!!!!!!!

reklama
Zobacz załącznik 238841Zobacz załącznik 238842

Witam kochane :) 21.04 o 0.24 na swiecie pojawił sie Nikos po 4h porodu! 4120 bez neciacia :p fajnie było:p
Gratuluje ! pewnie że jest fajnie zwłaszcza jak już się ujrzy maluszka :D

Gosia ale masz dużego chłopaczka!! najpierw obejrzałam fotki, myślałam że starszy jest!! a ile ważył jak się urodził?
mój niedługo skończy 3m a waży 5400 i mierzy 65cm... też karmię tylko piersią, przez ostatni miesiąc mały przytył tylko 600g i lekarz kazał dokarmiać :( ale najpierw poradzę się innego lekarza bo z tego co się zorientowałam to 600g jest w normie poza tym często jak się zaczyna dokarmiać to się z cyca schodzi... a tego bym nie chciała...
oj mój urodził się duży 4500g spadł do 4230g , moja córa przybierała po 150g na tydzień i uważali to za normę dopiero jak przybrała raz 100g to ją dobrze obejrzeli i miała pleśniawkę w buzi której położna nie zauwazyła jak przychodziła i ja również i dlatego gorzej jadła

Do góry