reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

To mały ur 4120 a wychodził 4kg rowne.
Gosia ty to dopiero duzego dzieciaczka urodziłas :)
powiedz, azali ci po porodzie zrobic krzywą glikemii? bo mi tak . Zastanawiam się czy każda mama tak musi zrobić czy tylko ta ktora ur duze dziecko

reklama
Marciaa serdeczne gratulacje :) Mały boski, śliczny chłopak :):-):-)
4 godz. porodu bez nacinania - chylę czoła i zazdroszczę ;-);-) a że temat przede mną to poproszę o opis, gdzie ty rodziłaś na Polnej? A o karmienie nic się nie martw zaskoczycie szybko i będzie Nikoś rósł jak na drożdżach:-):-):-)

To mały ur 4120 a wychodził 4kg rowne.
Gosia ty to dopiero duzego dzieciaczka urodziłas :)
powiedz, azali ci po porodzie zrobic krzywą glikemii? bo mi tak . Zastanawiam się czy każda mama tak musi zrobić czy tylko ta ktora ur duze dziecko

niby duże dzieci rodzą się przy cukrzycy ale ja robiłam w ciąży i miałam dobry wynik
a ty w ciąży robiłaś ?

Szukam optyka dziecięcego. Moja córeczka musi nosić okulary ale u optyków w których byłam jest bardzo mały wybór oprawek. Moze ktos zna dobrego optyka który dobrze robi okulary i ma duży wybór okularów dla dzieci. Najlepiej z północnej części Poznania ;)

Gosia to faktycznie duuuży chłopaczek :)))
Marciaa mój Sebastianek miał 4070g jak się urodził, ja miałam cukrzyce ciążową, a nie musiałam teraz nic badać... super że się dobrze czujesz, mi ból sutków minął po ok tygodniu, czasem posmarowałam bepanthenem.. odpoczywaj jak najwięcej :) i czekamy na nowe fotki :))
ja mam masę gości dzisiaj, więc tylko życzę Wam miłego słonecznego weekendu i znikam :)

Jeszcze raz dziękuje za gratulacje!:))
Miałam glukoze 75 robioną w ciazy i była w normie...a możliwe zeby teraz było inaczej?:o
Rodziłam na Lutyckiej i mam mieszane uczucia ale pewnie w każdym bym miała :p

Marcia gratulacje, masz ślicznego synka:-D:-D no i widzę że też ponad 4kg to tak jak ja, no szybciutko ci to poszło super sprawa:-D
pewnie masz nawał pokarmu spokojnie ja to miałam jakieś 3 dni odciągałam sobie do momentu uczucia ulgi:tak: no a resztę Zosia spijała ładnie:-)
Teraz tylko czekamy na wieści od jesteśaniołkiem- pewnie też już po...
Kazaczino a ty tam się szykuj bo jesteś kolejna na liście:-D:-D:-D:-D:rofl2:

A co porabiacie podczas weekendu majowego??- my spadamy nadziałkę na łono natury... oby pogoda dopisała:laugh2:

leci ze mnie jak diabli. ciagle sie ucze karmic i coraz lepiej. dzis maly usnal mi na piersiach 1,5h ...wyłam jak bobr..ja nie wierze ze go juz mam :)
weekend majowy w domku pewnie pojedziemy nad rusałke albo jakies jeziorko:)

reklama
Do góry