reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

To mały ur 4120 a wychodził 4kg rowne.
Gosia ty to dopiero duzego dzieciaczka urodziłas :)
powiedz, azali ci po porodzie zrobic krzywą glikemii? bo mi tak . Zastanawiam się czy każda mama tak musi zrobić czy tylko ta ktora ur duze dziecko

reklama
Marciaa serdeczne gratulacje :) Mały boski, śliczny chłopak :):-):-)
4 godz. porodu bez nacinania - chylę czoła i zazdroszczę ;-);-) a że temat przede mną to poproszę o opis, gdzie ty rodziłaś na Polnej? A o karmienie nic się nie martw zaskoczycie szybko i będzie Nikoś rósł jak na drożdżach:-):-):-)

To mały ur 4120 a wychodził 4kg rowne.
Gosia ty to dopiero duzego dzieciaczka urodziłas :)
powiedz, azali ci po porodzie zrobic krzywą glikemii? bo mi tak . Zastanawiam się czy każda mama tak musi zrobić czy tylko ta ktora ur duze dziecko

niby duże dzieci rodzą się przy cukrzycy ale ja robiłam w ciąży i miałam dobry wynik
a ty w ciąży robiłaś ?

Szukam optyka dziecięcego. Moja córeczka musi nosić okulary ale u optyków w których byłam jest bardzo mały wybór oprawek. Moze ktos zna dobrego optyka który dobrze robi okulary i ma duży wybór okularów dla dzieci. Najlepiej z północnej części Poznania ;)

Gosia to faktycznie duuuży chłopaczek :)))
Marciaa mój Sebastianek miał 4070g jak się urodził, ja miałam cukrzyce ciążową, a nie musiałam teraz nic badać... super że się dobrze czujesz, mi ból sutków minął po ok tygodniu, czasem posmarowałam bepanthenem.. odpoczywaj jak najwięcej :) i czekamy na nowe fotki :))
ja mam masę gości dzisiaj, więc tylko życzę Wam miłego słonecznego weekendu i znikam :)

Jeszcze raz dziękuje za gratulacje!:))
Miałam glukoze 75 robioną w ciazy i była w normie...a możliwe zeby teraz było inaczej?:o
Rodziłam na Lutyckiej i mam mieszane uczucia ale pewnie w każdym bym miała :p

Marcia gratulacje, masz ślicznego synka:-D:-D no i widzę że też ponad 4kg to tak jak ja, no szybciutko ci to poszło super sprawa:-D
pewnie masz nawał pokarmu spokojnie ja to miałam jakieś 3 dni odciągałam sobie do momentu uczucia ulgi:tak: no a resztę Zosia spijała ładnie:-)
Teraz tylko czekamy na wieści od jesteśaniołkiem- pewnie też już po...
Kazaczino a ty tam się szykuj bo jesteś kolejna na liście:-D:-D:-D:-D:rofl2:

A co porabiacie podczas weekendu majowego??- my spadamy nadziałkę na łono natury... oby pogoda dopisała:laugh2:

leci ze mnie jak diabli. ciagle sie ucze karmic i coraz lepiej. dzis maly usnal mi na piersiach 1,5h ...wyłam jak bobr..ja nie wierze ze go juz mam :)
weekend majowy w domku pewnie pojedziemy nad rusałke albo jakies jeziorko:)

reklama
Do góry