reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Witam
U mnie tez wszyscy spia z wyjatkiem Dominika ktory jest juz w przedszkolu:tak:
M spi w salonie bo cala noc kaszlał i budzil mi dziewczynki:no:Wkoncu przeniosl sie do salonu:no:
Klaudia spi w moim lozku bo strasznie plakala taka wybudzana w nocy a Wiktoria w lozeczku.Ja wziełam sobie laptopa i poszlam do Dominika pokoju:tak:Do malych nawet nie wchodze-niech sie wyspia bidulki

GOSKA
To fajnie ze Twoj lekarz ma taki sprzet ze wizyty ograniczysz tylko do gabinetu:tak::tak::tak:

hejka. wczoraj byl szpital i badanka, wszystko oki tylko krzywa cukrowa wyszla niejednoznacznie i musze powtórzyc... jutro ide, bo dzis odsypialam wczorajsze szalenstwo bo bylam na nogach od 5 rano do 17 a dla mnie to tak jakby wejśc i zejsc na kasprowy wierch.

dzis mam bóle w kazdym mięsniu.o ile takowe jeszcze posiadam, rozmawialam wczoraj z fizjoterapeutką na oddziale. w poniedzialek ide do mojego profesora i jesli nie bedzie przeciwwskazac to zaczynam serie masazy specjalnych dla cięzarnych na takim śmiesznych krześle, klęczniku.Mąz mnie namawia na te masaze bo ja nie mam juz sił wejsc pod prysznic:-( nie mówiąc o załozeniu majtek czy skarpetek.jednak 5 miesiecy lezenia ma swoje skutki uboczne...

ale rozmawialam wczoraj z kobitką lat 37, w 37 tyg. ciąży, cała ciąza przelezana ze szwem na szyjce bo miala 0,38 mm szyjki:szok::szok::szok:
mój profesor dokonal cudu ze w ogóle udalo mu sie szef zalozyc, dawali jej 30% na donoszenie i sie udalo, za tydzien ma cesarke;-)
tak więc cuda sie zdarzają!!!!

a my wczoraj na dzien dziecka kupilismy Wikusi prezenty, 2 smoczki, czapeczke i 3 śliczne pajacyki.Mąz chcial jechac po łózeczko ale go pohamowalam,
wieczorem oglądał te pajacyki i tak sie wzruszyl ze łzy mu poleciały...
on tak samo jak ja oddal by wszystko dla naszego maleństwa...

mialam wczoraj KTG i nagralam sobie bicie serduszka Wikusi i przed snem sobie słuchałam:biggrin2:

SYLA
Super ze wszystko jest dobrze:tak::tak::tak:Ale sie ciesze:-):tak:
Tyle juz wylezałas wiec dasz rade jeszcze troche:-):tak::tak::tak:
Uwazam ze te masaze to całkiem dobry pomysł:tak::tak::tak:

Witam was mamusie
Dziekuje wam bardzo za życzenia:-)
Jeśli chodzi o synka to martwię się bo ostatnio często zdarza mu się wymiotowac a nigdy wcześniej nie wymiotował ani nie ulewał,całymi dniami by spał i nic nie jadł a do tego budzi się z krzykiem i nie idzie go uspokoić:-(

Witam was mamusie
Dziekuje wam bardzo za życzenia:-)
Jeśli chodzi o synka to martwię się bo ostatnio często zdarza mu się wymiotowac a nigdy wcześniej nie wymiotował ani nie ulewał,całymi dniami by spał i nic nie jadł a do tego budzi się z krzykiem i nie idzie go uspokoić:-(
Oj biedaczek:no::no::no:
A byłas z Nim u lekarza???

reklama
6 czerwca na terenie Kina Letniego MALTA SKI w Poznaniu odbędą się Kolorowe Emocje - niezwykła impreza dla wszystkich dzieci i ich rodziców.

Główną atrakcją wydarzenia będzie plenerowe malowanie tzw. Kącików Żywiołów.
W miejscu imprezy ustawiona zostanie ogromna makieta, podzielna na cztery części symbolizujące żywioły władające Wszechświatem - Wodę, Ziemię, Powietrze i Ciepło. Dzieci będą musiały ją pomalować - dostaną farby, pelerynki ochronne i pędzle.

Podczas imprezy odbywać się będą także liczne konkursy z nagrodami i zabawy edukacyjne.

6 czerwca (sobota)
Kino Letnie MALTA SKI
Start o godzinie 11.00.
WSTĘP WOLNY!

Poznań to kolejny przystanek Kolorowych Emocji, które w tym roku odwiedzą w sumie 13 polskich miast.

Informacje na ten temat można znaleźć na stronie www.koloroweemocje.pl

Do góry