reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Witam
U mnie tez wszyscy spia z wyjatkiem Dominika ktory jest juz w przedszkolu:tak:
M spi w salonie bo cala noc kaszlał i budzil mi dziewczynki:no:Wkoncu przeniosl sie do salonu:no:
Klaudia spi w moim lozku bo strasznie plakala taka wybudzana w nocy a Wiktoria w lozeczku.Ja wziełam sobie laptopa i poszlam do Dominika pokoju:tak:Do malych nawet nie wchodze-niech sie wyspia bidulki

GOSKA
To fajnie ze Twoj lekarz ma taki sprzet ze wizyty ograniczysz tylko do gabinetu:tak::tak::tak:

hejka. wczoraj byl szpital i badanka, wszystko oki tylko krzywa cukrowa wyszla niejednoznacznie i musze powtórzyc... jutro ide, bo dzis odsypialam wczorajsze szalenstwo bo bylam na nogach od 5 rano do 17 a dla mnie to tak jakby wejśc i zejsc na kasprowy wierch.

dzis mam bóle w kazdym mięsniu.o ile takowe jeszcze posiadam, rozmawialam wczoraj z fizjoterapeutką na oddziale. w poniedzialek ide do mojego profesora i jesli nie bedzie przeciwwskazac to zaczynam serie masazy specjalnych dla cięzarnych na takim śmiesznych krześle, klęczniku.Mąz mnie namawia na te masaze bo ja nie mam juz sił wejsc pod prysznic:-( nie mówiąc o załozeniu majtek czy skarpetek.jednak 5 miesiecy lezenia ma swoje skutki uboczne...

ale rozmawialam wczoraj z kobitką lat 37, w 37 tyg. ciąży, cała ciąza przelezana ze szwem na szyjce bo miala 0,38 mm szyjki:szok::szok::szok:
mój profesor dokonal cudu ze w ogóle udalo mu sie szef zalozyc, dawali jej 30% na donoszenie i sie udalo, za tydzien ma cesarke;-)
tak więc cuda sie zdarzają!!!!

a my wczoraj na dzien dziecka kupilismy Wikusi prezenty, 2 smoczki, czapeczke i 3 śliczne pajacyki.Mąz chcial jechac po łózeczko ale go pohamowalam,
wieczorem oglądał te pajacyki i tak sie wzruszyl ze łzy mu poleciały...
on tak samo jak ja oddal by wszystko dla naszego maleństwa...

mialam wczoraj KTG i nagralam sobie bicie serduszka Wikusi i przed snem sobie słuchałam:biggrin2:

SYLA
Super ze wszystko jest dobrze:tak::tak::tak:Ale sie ciesze:-):tak:
Tyle juz wylezałas wiec dasz rade jeszcze troche:-):tak::tak::tak:
Uwazam ze te masaze to całkiem dobry pomysł:tak::tak::tak:

Witam was mamusie
Dziekuje wam bardzo za życzenia:-)
Jeśli chodzi o synka to martwię się bo ostatnio często zdarza mu się wymiotowac a nigdy wcześniej nie wymiotował ani nie ulewał,całymi dniami by spał i nic nie jadł a do tego budzi się z krzykiem i nie idzie go uspokoić:-(

Witam was mamusie
Dziekuje wam bardzo za życzenia:-)
Jeśli chodzi o synka to martwię się bo ostatnio często zdarza mu się wymiotowac a nigdy wcześniej nie wymiotował ani nie ulewał,całymi dniami by spał i nic nie jadł a do tego budzi się z krzykiem i nie idzie go uspokoić:-(
Oj biedaczek:no::no::no:
A byłas z Nim u lekarza???

reklama
6 czerwca na terenie Kina Letniego MALTA SKI w Poznaniu odbędą się Kolorowe Emocje - niezwykła impreza dla wszystkich dzieci i ich rodziców.

Główną atrakcją wydarzenia będzie plenerowe malowanie tzw. Kącików Żywiołów.
W miejscu imprezy ustawiona zostanie ogromna makieta, podzielna na cztery części symbolizujące żywioły władające Wszechświatem - Wodę, Ziemię, Powietrze i Ciepło. Dzieci będą musiały ją pomalować - dostaną farby, pelerynki ochronne i pędzle.

Podczas imprezy odbywać się będą także liczne konkursy z nagrodami i zabawy edukacyjne.

6 czerwca (sobota)
Kino Letnie MALTA SKI
Start o godzinie 11.00.
WSTĘP WOLNY!

Poznań to kolejny przystanek Kolorowych Emocji, które w tym roku odwiedzą w sumie 13 polskich miast.

Informacje na ten temat można znaleźć na stronie www.koloroweemocje.pl

Do góry