Zgadzam sieWiktorcie to prawdziwe łobuziary;-):-)...Syla widze ze twoja tez bedzie Wiki to sie kochana przygotuj bo one wszystkie sa niezłe aparatki
reklama
jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
Witam Poznanianki
Matko co za pogoda:-( w domu trzeba siedzieć i dzieci marudzą:-( nic mi się nie chce. I znowu LEJEeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
witam Julia, jak tak rzadko i na krótko, to może chociaz troszke więcej szczegółów co u Was słychać.... jak malenstwo, jak relacje dzieciaczkow i wogóle jak samopoczucie.... a z przedszkolami to faktycznie ponoc w tym roku będzie większy problem niże jeszcze w zeszłym ...... braki miejsc
a w przedszkolu mojego małego panuje szkarlatyna
a na dzisiejszych występach az sie łezka zakręciła ....
*J*U*L*K*A*
Mama dwóch łobuzów:)
jarzebinka Natanuś rośnie jak na drożdżach siłacz mały szybko wszystko chce bo juz sie wybija z nóżek i za paluszki chwyta do siadania a jest za malutki jeszcze, gaworzy od 6 tygodni i niestety ma atopie:-( Mój starszy synek ma mocny wysyp teraz bo podałam jabłko w okresie pylenia brzozy a nie wolno:-(
Damianek bardzo kocha swojego braciszka
Ja jestem po kolejnym krwotoku po tabsach niestety, ale już dochodze do siebie, dzisiaj byłam na 3 dawce szczepionki WZW typu B
Damianek bardzo kocha swojego braciszka
Ja jestem po kolejnym krwotoku po tabsach niestety, ale już dochodze do siebie, dzisiaj byłam na 3 dawce szczepionki WZW typu B
jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
Julia... oj to nie masz lekko z tymi problemamy skórnymi maluchów życze jak najmniej problemów z wysypkami
a pogoda dzisiaj mało ciekawa, a tyle festynów w mieście ...... Malta, Plac Wolności i oczywiście markety .... wybieracie sie gdzieś ........... ??????????
a pogoda dzisiaj mało ciekawa, a tyle festynów w mieście ...... Malta, Plac Wolności i oczywiście markety .... wybieracie sie gdzieś ........... ??????????
Witam
JULIA
Wspolczuje tych problemow skornychBo sama niestety wiem co to znaczy miec dziecko alergika
JARZEBINKO
Jak nam sie uda to moze wybierzemy sie na jakis festynPogoda ni jest az taka zła-najwazniejsze ze nie pada i nie wieje
A dzieciaki napewno miałyby niezła frajde:-)
JULIA
Wspolczuje tych problemow skornychBo sama niestety wiem co to znaczy miec dziecko alergika
JARZEBINKO
Jak nam sie uda to moze wybierzemy sie na jakis festynPogoda ni jest az taka zła-najwazniejsze ze nie pada i nie wieje
A dzieciaki napewno miałyby niezła frajde:-)
jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
i było piękne przedpołudnie............... i znowu leje
mój mały teraz ma drzemke, a po drzemce jedziemy do M do pracy z obiadkiem.. wspaniała żonka prawda a potem do znajomych, bo ileż można w domku siedziec
przyjemnego popołudnia :-)
Dowikla, i jak????? chyba pogoda wygrała z festynem ??????
mój mały teraz ma drzemke, a po drzemce jedziemy do M do pracy z obiadkiem.. wspaniała żonka prawda a potem do znajomych, bo ileż można w domku siedziec
przyjemnego popołudnia :-)
Dowikla, i jak????? chyba pogoda wygrała z festynem ??????
JARZEBINKO
Nic mi nie mow
Co chwile podchodze do okna i czekam az wkoncu przestanie padac
Chociaz na zakupy musimy sie wybrac bo wszedzie pustki
Dobra zonka z CiebieA co masz na obiadek???Moze tez sie załapie:-);-)
Nic mi nie mow
Co chwile podchodze do okna i czekam az wkoncu przestanie padac
Chociaz na zakupy musimy sie wybrac bo wszedzie pustki
Dobra zonka z CiebieA co masz na obiadek???Moze tez sie załapie:-);-)
iwonkablaz
Fanka BB :)
Hej
No pogoda okrutna, my tez siedzimy w domku, Natalka marudzi, wczoraj jakos wyszlismy w deszcz ale dzis juz pas
Jarzebinko - gratuluje kolejnego Księcia w rodzince ;-) U mnie kolejna córeczka więc będą mogli spotykac sie na "podwójne randki" oczywiscie jak dorosną
Pinka - makarena w wykonaniu Wiki superowska! Natalka też powoli macha kuperkiem ale żeby to byl taniec to chyba musi się spotkac z Twoja na korepetycje
Pisałyście o wymiotach ciążowych, mnie na szczęście to minęło i przy poprzedniej i przy tej ufff ciągnięcie bywało przy mciu zębów ale to tylko tyle, zgaga w tamtej ciąży a teraz to codzienne bóle kręgosłupa nie wiem co gorsze, ale przynajmniej teraz mam codzienne masaże :-)
No pogoda okrutna, my tez siedzimy w domku, Natalka marudzi, wczoraj jakos wyszlismy w deszcz ale dzis juz pas
Jarzebinko - gratuluje kolejnego Księcia w rodzince ;-) U mnie kolejna córeczka więc będą mogli spotykac sie na "podwójne randki" oczywiscie jak dorosną
Pinka - makarena w wykonaniu Wiki superowska! Natalka też powoli macha kuperkiem ale żeby to byl taniec to chyba musi się spotkac z Twoja na korepetycje
Pisałyście o wymiotach ciążowych, mnie na szczęście to minęło i przy poprzedniej i przy tej ufff ciągnięcie bywało przy mciu zębów ale to tylko tyle, zgaga w tamtej ciąży a teraz to codzienne bóle kręgosłupa nie wiem co gorsze, ale przynajmniej teraz mam codzienne masaże :-)
reklama
jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
a ja cały dzisiejszy dzionek przesiedziałam w domku poszłam z małym tylko do Kościoła i dodatkowo zostalismy na sakramencie chrztu naszego małego sąsiada i tyle było spacerków, a pogoda, szczególnie popołudniem mało ciekawa a sąsiedzi robili impreze na działce, ciekawe, czy mieli gdzie uciekac ........