reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Witam Poznanianki:tak:

Matko co za pogoda:-( w domu trzeba siedzieć i dzieci marudzą:-( nic mi się nie chce. I znowu LEJEeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

witam Julia, jak tak rzadko i na krótko, to może chociaz troszke więcej szczegółów co u Was słychać.... jak malenstwo, jak relacje dzieciaczkow i wogóle jak samopoczucie.... :tak: a z przedszkolami to faktycznie ponoc w tym roku będzie większy problem niże jeszcze w zeszłym ...... braki miejsc :szok:

a w przedszkolu mojego małego panuje szkarlatyna :szok:

a na dzisiejszych występach az sie łezka zakręciła ....:tak::-D:tak:

jarzebinka Natanuś rośnie jak na drożdżach siłacz mały szybko wszystko chce bo juz sie wybija z nóżek i za paluszki chwyta do siadania a jest za malutki jeszcze, gaworzy od 6 tygodni i niestety ma atopie:-( Mój starszy synek ma mocny wysyp teraz bo podałam jabłko w okresie pylenia brzozy a nie wolno:-(

Damianek bardzo kocha swojego braciszka:-D

Ja jestem po kolejnym krwotoku po tabsach niestety, ale już dochodze do siebie, dzisiaj byłam na 3 dawce szczepionki WZW typu B

Julia... oj to nie masz lekko z tymi problemamy skórnymi maluchów :eek: życze jak najmniej problemów z wysypkami :tak:

a pogoda dzisiaj mało ciekawa, a tyle festynów w mieście :eek:...... Malta, Plac Wolności i oczywiście markety .... wybieracie sie gdzieś .......:tak:.... ??????????

Witam

JULIA
Wspolczuje tych problemow skornych:no::no::no:Bo sama niestety wiem co to znaczy miec dziecko alergika:no:

JARZEBINKO
Jak nam sie uda to moze wybierzemy sie na jakis festyn:tak:Pogoda ni jest az taka zła-najwazniejsze ze nie pada i nie wieje:tak::tak::tak:
A dzieciaki napewno miałyby niezła frajde:-):tak:

i było piękne przedpołudnie............... i znowu leje :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

mój mały teraz ma drzemke, a po drzemce jedziemy do M do pracy z obiadkiem.. wspaniała żonka prawda :-D a potem do znajomych, bo ileż można w domku siedziec :-D

przyjemnego popołudnia :tak::-):tak:

Dowikla, i jak????? chyba pogoda wygrała z festynem ?????? :wściekła/y:

JARZEBINKO
Nic mi nie mow:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Co chwile podchodze do okna i czekam az wkoncu przestanie padac
Chociaz na zakupy musimy sie wybrac bo wszedzie pustki:szok::no:

Dobra zonka z Ciebie:tak::tak::tak:A co masz na obiadek???Moze tez sie załapie:-);-)

Hej

No pogoda okrutna, my tez siedzimy w domku, Natalka marudzi, wczoraj jakos wyszlismy w deszcz ale dzis juz pas :sorry:
Jarzebinko - gratuluje kolejnego Księcia w rodzince ;-) U mnie kolejna córeczka więc będą mogli spotykac sie na "podwójne randki" :-D oczywiscie jak dorosną :-p
Pinka - makarena w wykonaniu Wiki superowska! Natalka też powoli macha kuperkiem ale żeby to byl taniec to chyba musi się spotkac z Twoja na korepetycje :rofl2:
Pisałyście o wymiotach ciążowych, mnie na szczęście to minęło i przy poprzedniej i przy tej ufff ciągnięcie bywało przy mciu zębów ale to tylko tyle, zgaga w tamtej ciąży a teraz to codzienne bóle kręgosłupa :baffled: nie wiem co gorsze, ale przynajmniej teraz mam codzienne masaże :-)

Witam:-)
Mam nadzieje ze pogoda dopisze bo własnie szykujemy sie na festyn na ostrowie tumskim:tak::tak::tak:
Jedziemy cała duuuza rodzinka bo jeszcze z dwoma siorami ,Ich mezami i dziecmi:tak::tak::tak:

reklama
a ja cały dzisiejszy dzionek przesiedziałam w domku :tak: poszłam z małym tylko do Kościoła i dodatkowo zostalismy na sakramencie chrztu naszego małego sąsiada i tyle było spacerków, a pogoda, szczególnie popołudniem mało ciekawa :szok: a sąsiedzi robili impreze na działce, ciekawe, czy mieli gdzie uciekac ........ :szok:

Do góry