reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Witam Poznanianki:tak:

Matko co za pogoda:-( w domu trzeba siedzieć i dzieci marudzą:-( nic mi się nie chce. I znowu LEJEeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

witam Julia, jak tak rzadko i na krótko, to może chociaz troszke więcej szczegółów co u Was słychać.... jak malenstwo, jak relacje dzieciaczkow i wogóle jak samopoczucie.... :tak: a z przedszkolami to faktycznie ponoc w tym roku będzie większy problem niże jeszcze w zeszłym ...... braki miejsc :szok:

a w przedszkolu mojego małego panuje szkarlatyna :szok:

a na dzisiejszych występach az sie łezka zakręciła ....:tak::-D:tak:

jarzebinka Natanuś rośnie jak na drożdżach siłacz mały szybko wszystko chce bo juz sie wybija z nóżek i za paluszki chwyta do siadania a jest za malutki jeszcze, gaworzy od 6 tygodni i niestety ma atopie:-( Mój starszy synek ma mocny wysyp teraz bo podałam jabłko w okresie pylenia brzozy a nie wolno:-(

Damianek bardzo kocha swojego braciszka:-D

Ja jestem po kolejnym krwotoku po tabsach niestety, ale już dochodze do siebie, dzisiaj byłam na 3 dawce szczepionki WZW typu B

Julia... oj to nie masz lekko z tymi problemamy skórnymi maluchów :eek: życze jak najmniej problemów z wysypkami :tak:

a pogoda dzisiaj mało ciekawa, a tyle festynów w mieście :eek:...... Malta, Plac Wolności i oczywiście markety .... wybieracie sie gdzieś .......:tak:.... ??????????

Witam

JULIA
Wspolczuje tych problemow skornych:no::no::no:Bo sama niestety wiem co to znaczy miec dziecko alergika:no:

JARZEBINKO
Jak nam sie uda to moze wybierzemy sie na jakis festyn:tak:Pogoda ni jest az taka zła-najwazniejsze ze nie pada i nie wieje:tak::tak::tak:
A dzieciaki napewno miałyby niezła frajde:-):tak:

i było piękne przedpołudnie............... i znowu leje :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

mój mały teraz ma drzemke, a po drzemce jedziemy do M do pracy z obiadkiem.. wspaniała żonka prawda :-D a potem do znajomych, bo ileż można w domku siedziec :-D

przyjemnego popołudnia :tak::-):tak:

Dowikla, i jak????? chyba pogoda wygrała z festynem ?????? :wściekła/y:

JARZEBINKO
Nic mi nie mow:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Co chwile podchodze do okna i czekam az wkoncu przestanie padac
Chociaz na zakupy musimy sie wybrac bo wszedzie pustki:szok::no:

Dobra zonka z Ciebie:tak::tak::tak:A co masz na obiadek???Moze tez sie załapie:-);-)

Hej

No pogoda okrutna, my tez siedzimy w domku, Natalka marudzi, wczoraj jakos wyszlismy w deszcz ale dzis juz pas :sorry:
Jarzebinko - gratuluje kolejnego Księcia w rodzince ;-) U mnie kolejna córeczka więc będą mogli spotykac sie na "podwójne randki" :-D oczywiscie jak dorosną :-p
Pinka - makarena w wykonaniu Wiki superowska! Natalka też powoli macha kuperkiem ale żeby to byl taniec to chyba musi się spotkac z Twoja na korepetycje :rofl2:
Pisałyście o wymiotach ciążowych, mnie na szczęście to minęło i przy poprzedniej i przy tej ufff ciągnięcie bywało przy mciu zębów ale to tylko tyle, zgaga w tamtej ciąży a teraz to codzienne bóle kręgosłupa :baffled: nie wiem co gorsze, ale przynajmniej teraz mam codzienne masaże :-)

Witam:-)
Mam nadzieje ze pogoda dopisze bo własnie szykujemy sie na festyn na ostrowie tumskim:tak::tak::tak:
Jedziemy cała duuuza rodzinka bo jeszcze z dwoma siorami ,Ich mezami i dziecmi:tak::tak::tak:

reklama
a ja cały dzisiejszy dzionek przesiedziałam w domku :tak: poszłam z małym tylko do Kościoła i dodatkowo zostalismy na sakramencie chrztu naszego małego sąsiada i tyle było spacerków, a pogoda, szczególnie popołudniem mało ciekawa :szok: a sąsiedzi robili impreze na działce, ciekawe, czy mieli gdzie uciekac ........ :szok:

Do góry