reklama
Antylopka- nie wiem czy zagladasz tu czasami ale vam pytanie wiem ze pracujesz w szpitalu wiec pewnie cosik wiecej mi powiesz a mianowicie chciała bym oddac szkpik kostyny,jak teraz bede w polsce gdzie mam sie zglosic z tym? do kogo i czy jakies badania wczesniej musze zrobic???????????????????
bede wdzieczna za odpowiedz
*J*U*L*K*A*
Mama dwóch łobuzów:)
moniakap życze zdrówka dla synka
karolka84 a my sie znamy z innego wątku
karolka84 a my sie znamy z innego wątku
PINKUSAntylopka- nie wiem czy zagladasz tu czasami ale vam pytanie wiem ze pracujesz w szpitalu wiec pewnie cosik wiecej mi powiesz a mianowicie chciała bym oddac szkpik kostyny,jak teraz bede w polsce gdzie mam sie zglosic z tym? do kogo i czy jakies badania wczesniej musze zrobic???????????????????
Z tym musisz sie zgłosic na Marcelinska do centrum krwiodawstwa
PINKUS
Z tym musisz sie zgłosic na Marcelinska do centrum krwiodawstwa
dzieki Anka a cos wiecej na ten temat wiesz? jak to sie odbywa itd......................
Idziesz tam i mowisz ze chcesz byc potencjanym dawca szpiku kostnego,dostajesz odpowiedni formularz,wypełniasz go,oddajesz 16 ml krwi,zadaj Ci kilka pytan i gotowedzieki Anka a cos wiecej na ten temat wiesz? jak to sie odbywa itd......................
Z krwi robia wszystkie badaniaJak bedziesz potrzebna na dawce to wtedy biora szpik kostnya to teraz juz z kregoslupa nie biora?????????? tylko sama krew wystarczy?????????????
jak dlugo to trwa? ty oddawalas?
Ja nie oddawałam tylko moj bratale bylam z Nim
dib2
Mama Sary - 06.12.2008r.
hej. jestem ze śląska ale na długi weekend ten za 3 dni jade z moim ślubnym i Sarą (6 m) do poznania do rodziny na 4 -5 dni. Kompletnie nie wiem co tam będziemy robić i co moge zaoferować do zwiedzania nam i córce? Czy nad Wartą pływa jakiś stateczek? Jak tak to ile mniej więcej kosztują takie wyprawy? Będziemy z mężem w centrum poznania niedaleko rynku i Browarni(około 300-600m). Jak daleko jest na lotnisko i czy są tam awionetki? Z chęcią bym zabrała rodzinke w podróż samolocikiem. Może któraś z was juz próbowała? jak było? Pomóżcie
reklama
dib2
Mama Sary - 06.12.2008r.
jest tu jakaś z Pznania Mama?? Jade jutro i nadal nie wiem co idzie robić w poznaniu
Ostatnia edycja: