reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Witam
Byłam z małym prywatnie u lekarza i kazała zrobić dokładne badania bo stwierdziła że nic sie nie dzieje bez przyczyny?Martwię się bo i tak już dużo przeszliśmy,a wcale nie jest lepiej:-(
karolka84
Witam na forum I gratuluje córeczki
Pozdrawiam wszystkie mamusie:-)

reklama
Antylopka- nie wiem czy zagladasz tu czasami ale vam pytanie wiem ze pracujesz w szpitalu wiec pewnie cosik wiecej mi powiesz a mianowicie chciała bym oddac szkpik kostyny,jak teraz bede w polsce gdzie mam sie zglosic z tym? do kogo i czy jakies badania wczesniej musze zrobic???????????????????
bede wdzieczna za odpowiedz

Antylopka- nie wiem czy zagladasz tu czasami ale vam pytanie wiem ze pracujesz w szpitalu wiec pewnie cosik wiecej mi powiesz a mianowicie chciała bym oddac szkpik kostyny,jak teraz bede w polsce gdzie mam sie zglosic z tym? do kogo i czy jakies badania wczesniej musze zrobic???????????????????
bede wdzieczna za odpowiedz
PINKUS
Z tym musisz sie zgłosic na Marcelinska do centrum krwiodawstwa:tak:

hej. jestem ze śląska ale na długi weekend ten za 3 dni jade z moim ślubnym i Sarą (6 m) do poznania do rodziny na 4 -5 dni. Kompletnie nie wiem co tam będziemy robić i co moge zaoferować do zwiedzania nam i córce? Czy nad Wartą pływa jakiś stateczek? Jak tak to ile mniej więcej kosztują takie wyprawy? Będziemy z mężem w centrum poznania niedaleko rynku i Browarni(około 300-600m). Jak daleko jest na lotnisko i czy są tam awionetki? Z chęcią bym zabrała rodzinke w podróż samolocikiem. Może któraś z was juz próbowała? jak było? Pomóżcie

reklama
Do góry