reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

A my bylismy na tym festynie i bylo fajnie:-)Co prawda było bardzo duuuzo ludzi no ale mozna bylo sie tego spodziewac:-)
Troszke popadalo ale przydał sie ten deszcze bo bylo strasznei duszno:no:i bardzo przyjemnie sie chodzilo po tym deszczu:tak::tak::tak:
W drodze powrotnej mlode usneły i pozniej spacerowałam z Nimi do 16:szok:ale przynajmniej sie wyspaly

reklama
My tez dzis zaliczylismy spacer w deszczu i faktycznie bylo bardzo przyjemnie, Natalka już chodzi po chodnikach sama - nie chce za reke bo ma swoje sciezki, oczywiscie nie takie jak mamy i taty:rofl2: wiec dzis byla proba wołania zeby do nas przyszla, no i nie powiem zebysmy my "wygrali" :sorry::-)
My mielismy isc na piknik ze znajomymi w sobote, ale zostal odwolamy i chce jutro z Natalka gdzies wyjsc ale nie wiem czy cos gdzies jest, jak wiecie to piszcie :tak:

Napewno bedzie fajnie:tak::tak::tak:Moja siostra wczoraj była w king crosie i było super:-)A ile rzeczy dawali dla dzieci:-);-)

Jutro jestem umowioana z siorami na kawke wiec do zadnego centrum handlowego raczej nie dotre:no:

hello

a my ostatnie 3 dni po 28 stopni mielismy :-D:-D:-D:-D:-D ciekawe jak dzis bedzie bo juz widze ze za oknem wiatr jakis sie zerwał.............................moja gwiazda caly dzien szalała na podworku ;-0 a ja dzis mam sterte prasowana chyba sie zastzrele bo z całego tygodnia:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

zdjecia w galeri a teraz uciekam pracowac do potem :tak::tak::tak::tak::tak:

Z OKAZJI DNIA DZIECKA WSZYSTKIM NASZYM DZIECIOM ZYCZE ZEBY ZAWSZE BYŁY ZDROWE I SZCZESLIWE,ZEBY NIGDY NIE ZABRAKŁO IM MIŁOSCI I POCZUCIA BEZPIECZENSTWA I ZEBY ZAWSZE MIAŁY PEŁNE BRZUSZKI;-)I WYMARZONE ZABAWKI:tak::tak::tak:

witam u nas dzis o 9:00 było 20 stopni juz:szok::szok::szok::szok::szok: wiec cudnie kochana cały dzien na ogrodzie z Wiki a syf w domu ze szkoda gada ale moze wkoncu jutro sie za to wezme?????????????????

monikap- a co sie dzieje z synkiem????????????????????
Gosia- juz daje troszke słoneczka:-):-):-):-):-)

buziaki przesylam kochane:-)i spadam na kolacje bom gladna jak wilk

reklama
Do góry