reklama
jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
Wczoraj zaczęłam kurs prawa jazdy i nie wiem czy dam sobie radę :-( chyba jestem typową babą co nie potrafi logicznie myśleć i myli kierunki. Nie chcę sie zniechęcać i mam nadzieję, ze dziś pójdzie lepiej. A to dopiero wykłady...
poradzisz sobie, poradzisz, początki nie sa łatwe, ale na koncu jaka satysfakcja ... ja właśnie musze odebrać ten papierek i w koncu autko też bedzie i moje ........ i juz w kwietniu jade sama na mału urlop do rodziców, a M jako pilot pojedzie na motorze ........
Ja jestem po kardiologu z KlaudiaMiala ekg,echo i badanie ogolne i wszystko jest ok
Kolejna kontrola za rok;-)Szmery sa ale niewinne:-)
i to sa bardzo dobre wiadomości
czyli Ilonka, trzeba było jednak wczoraj sie z nami spotkać, a popołudnie byłoby spędzony w miłym towarzystwie
i dziękuje ślicznie za życzonka dla malucha,............ qurcze juz 4 świeczki dmuchał na torcie i kiedy to minęło ??????? :-)
a ja ledwo żyję, Kacper zostawił mi w spadku po swoim przeziębieniu meeeeeeeeeeega katar, więc sie męcze ........
jarzebinka- nawet mi nie mow gdyby mi w poniedzialek zadzwonili przylecialabym nawet o 17h do Was... a tak zrobil znowu ze mnie głupia. naprawde zaluje ze tak sie stalo...
a ja u rodzicow...zaraz klade sie spac bo dzien pelen wrazen, moj P z Fliperem....mowi ze daje sobie rade cieszy mnie to bardzo.... choc nie ukrywam ze bardzo tesknie juz za malym i za moim. najgorsze jest to ze mamy zepsute auto i moj nie ma mi jak przywieźć Flipera, bo chcialabym z nim troche posiedziec u rodzicow. niechby sie tez nim nacieszyli, bo dawno go nie widzieli. jak nic nie wymyslimy to znajac siebie jutro wsiade w pociag i pojade do poznania...z zalem serca ze nie spedze troszke czasu u rodzicow....
dziewczyny? a co najczesciej robicie w weekend??? jak spedzacie czas....?np. jakie plany na ten weekend?
a ja u rodzicow...zaraz klade sie spac bo dzien pelen wrazen, moj P z Fliperem....mowi ze daje sobie rade cieszy mnie to bardzo.... choc nie ukrywam ze bardzo tesknie juz za malym i za moim. najgorsze jest to ze mamy zepsute auto i moj nie ma mi jak przywieźć Flipera, bo chcialabym z nim troche posiedziec u rodzicow. niechby sie tez nim nacieszyli, bo dawno go nie widzieli. jak nic nie wymyslimy to znajac siebie jutro wsiade w pociag i pojade do poznania...z zalem serca ze nie spedze troszke czasu u rodzicow....
dziewczyny? a co najczesciej robicie w weekend??? jak spedzacie czas....?np. jakie plany na ten weekend?
Weekend... hmmm.... przeważnie jedziemy do rodziców za Poznań, ale tym razem jakaś kawka u znajomych się szykuje a często sprawdzam jakies kulturalne wydarzenia w Poznaniu, jarmarki, kiermasze itp. Albo np. jaki reperuar w Muzie bo tam bardzo tanie seanse. Ostatniu z męzem byliśmy na "Poród w ekstazie" z okazji 8 marca, organizowany przez fundację "Rodzić po ludzku". Uważam, że w P-niu wiele się dzieje i można jakoś zagospodarować czas jak się chce. Pozdrawiam i dobrej nocki już życzę wszystkim! :-)
hmm hmmm słucham planów innych mamuś))
kurcze ale net tu wolno chodzi.... wrrr
ło akurat jak ja pisałam to Gosia napisala musze edytowac
ja sie nie stresuje ale juz mnie strzela ze ja tu a oni tam ja chce z nimi tu!!! wiem wiem jak dzieckoP
aha zapomnialam wam napisac" moj P byl dzis u lekarza bo wyszla mu na szyi jakby kulka i go strasznie bolalo... wiec poszedl do lekarza, i okazalo sie ze ma powiekszone węzł i stan zapalny skory w miejscu gdzie mu wycinali to gó-nO! ma obserwowac pozostałe plamki (czyli 3) i jakby sie powiekszaly wszystkie do wycięcia!!! masakra ! mowili przeciez ze nic to strasznego nie jest...a tu po wycieciu tego sie zaczyna cos dziac martwie sie o niego.oby mu przeszlo(
a z tym planem w weekend to pytam dlatego ze zapowiadaja ładna pogode.... wiec jesli nie zostane u rodzicow mozna by sie wybrac w plener razem?? niesmiało pytam
kurcze ale net tu wolno chodzi.... wrrr
ło akurat jak ja pisałam to Gosia napisala musze edytowac
ja sie nie stresuje ale juz mnie strzela ze ja tu a oni tam ja chce z nimi tu!!! wiem wiem jak dzieckoP
aha zapomnialam wam napisac" moj P byl dzis u lekarza bo wyszla mu na szyi jakby kulka i go strasznie bolalo... wiec poszedl do lekarza, i okazalo sie ze ma powiekszone węzł i stan zapalny skory w miejscu gdzie mu wycinali to gó-nO! ma obserwowac pozostałe plamki (czyli 3) i jakby sie powiekszaly wszystkie do wycięcia!!! masakra ! mowili przeciez ze nic to strasznego nie jest...a tu po wycieciu tego sie zaczyna cos dziac martwie sie o niego.oby mu przeszlo(
a z tym planem w weekend to pytam dlatego ze zapowiadaja ładna pogode.... wiec jesli nie zostane u rodzicow mozna by sie wybrac w plener razem?? niesmiało pytam
Ostatnia edycja:
hej laseczki
i ja witam
hmmm wekend albo w pracy jestem a jak nie jestem to zawsze cos robie sprzatam prasuje gotuje itp a jak ładna pogoda to na spacerek idziemy lub do znajomych szczerze to ni szczegolnego
Ilonka- ja bym bez mojej to chyba z teskonty uschła nigdy jej nie zostawiłam z kims bo tez nie musialam tak jak ty,ale wiem ze chyba bym oszalała hihihi
Dowilka- to supcio ze wyniki sa ok jedno masz z głowy oby tak dalej!!!
Gosia- to T fajne wypady co???????/ ja w sierpniu do mojej wpadne
a tak na marginesie ktora pisze sie na panienski ja przylece do polszy????????
i ja witam
hmmm wekend albo w pracy jestem a jak nie jestem to zawsze cos robie sprzatam prasuje gotuje itp a jak ładna pogoda to na spacerek idziemy lub do znajomych szczerze to ni szczegolnego
Ilonka- ja bym bez mojej to chyba z teskonty uschła nigdy jej nie zostawiłam z kims bo tez nie musialam tak jak ty,ale wiem ze chyba bym oszalała hihihi
Dowilka- to supcio ze wyniki sa ok jedno masz z głowy oby tak dalej!!!
Gosia- to T fajne wypady co???????/ ja w sierpniu do mojej wpadne
a tak na marginesie ktora pisze sie na panienski ja przylece do polszy????????
Pinka- ja się pisze!!! moj\ge załatwić policjantów.dla wszystkich .hehehhe no dobra "policjanta" tylko dla Ciebie heheh )
a tak w ogole to widze ze mnie rozumiesz....a nie potępiasz. jeeee nie jestem sama cziłała
a tak w ogole to widze ze mnie rozumiesz....a nie potępiasz. jeeee nie jestem sama cziłała
reklama
PINKA
Panienski mowisz;-):-)Daj wczesniej znac kiedy i gdzie to zobacze co sie da zrobic
ILONKA
Ja tez Cie doskonale rozumiem i przez mysl mi nie przeszlo zeby Cie potepiac
Ja to za moimi tesknie jak rozstaje sie z nimi na np 2 godzinki-pozniej sa caluski,przytulanki itd
Panienski mowisz;-):-)Daj wczesniej znac kiedy i gdzie to zobacze co sie da zrobic
ILONKA
Ja tez Cie doskonale rozumiem i przez mysl mi nie przeszlo zeby Cie potepiac
Ja to za moimi tesknie jak rozstaje sie z nimi na np 2 godzinki-pozniej sa caluski,przytulanki itd