Nie wiem czy mogę się tu podpiąć ? Jestem mamą 17-miesięcznej dziewczynki. Niestety od kilku miesięcy w związku z kryzysem nasza sytuacja materialna znacznie się pogorszyła (mąz nie dostaje premii ani nie może wziąść płatnych nadgodzin). Iza nie dostała się do złobka na prywatne nas nie stac. Jakbym poszła do pracy to niestety cała kasa poszłaby na złobek wiec to chyba mija sie z celem. Iza rośnie i niestety ubranka robia się za małe. Gdyby ktoś miał zbędne ciuszki wiosenne i letnie od rozmiaru 86 będę bardzo wdzięczna
Jest mi bardzo głupio o to prosić ale jest cięzko i to bardzo w ostatnim czasie:-( wszystkie oszczędności się pokończyły :-(
Jeśli ktoś by mógł to proszę o kontakt na e-mail: dorik82@gmail.com bo teraz już nie mamy internetu w domu i nie wchodze na forum. Maila sprawdzę u męza w pracy.
Jest mi bardzo głupio o to prosić ale jest cięzko i to bardzo w ostatnim czasie:-( wszystkie oszczędności się pokończyły :-(
Jeśli ktoś by mógł to proszę o kontakt na e-mail: dorik82@gmail.com bo teraz już nie mamy internetu w domu i nie wchodze na forum. Maila sprawdzę u męza w pracy.