reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Wczoraj zaczęłam kurs prawa jazdy i nie wiem czy dam sobie radę :-( chyba jestem typową babą co nie potrafi logicznie myśleć i myli kierunki. Nie chcę sie zniechęcać i mam nadzieję, ze dziś pójdzie lepiej. A to dopiero wykłady... :szok:

poradzisz sobie, poradzisz, początki nie sa łatwe, ale na koncu jaka satysfakcja ... ja właśnie musze odebrać ten papierek i w koncu autko też bedzie i moje ........:tak: i juz w kwietniu jade sama na mału urlop do rodziców, a M jako pilot pojedzie na motorze ........ :tak:

Ja jestem po kardiologu z Klaudia:tak:Miala ekg,echo i badanie ogolne i wszystko jest ok:tak::tak::tak:
Kolejna kontrola za rok;-)Szmery sa ale niewinne:tak::-)

i to sa bardzo dobre wiadomości :tak::tak::tak::tak::tak:

czyli Ilonka, trzeba było jednak wczoraj sie z nami spotkać, a popołudnie byłoby spędzony w miłym towarzystwie :tak:

i dziękuje ślicznie za życzonka dla malucha,............ qurcze juz 4 świeczki dmuchał na torcie i kiedy to minęło ??????? :-)

a ja ledwo żyję, Kacper zostawił mi w spadku po swoim przeziębieniu meeeeeeeeeeega katar, więc sie męcze ........ :baffled::baffled::baffled:

jarzebinka- nawet mi nie mow:confused2: gdyby mi w poniedzialek zadzwonili przylecialabym nawet o 17h do Was... a tak zrobil znowu ze mnie głupia. naprawde zaluje ze tak sie stalo...

a ja u rodzicow...zaraz klade sie spac bo dzien pelen wrazen, moj P z Fliperem....mowi ze daje sobie rade:tak: cieszy mnie to bardzo.... choc nie ukrywam ze bardzo tesknie juz za malym i za moim. najgorsze jest to ze mamy zepsute auto i moj nie ma mi jak przywieźć Flipera, bo chcialabym z nim troche posiedziec u rodzicow. niechby sie tez nim nacieszyli, bo dawno go nie widzieli. jak nic nie wymyslimy to znajac siebie jutro wsiade w pociag i pojade do poznania...z zalem serca ze nie spedze troszke czasu u rodzicow....

dziewczyny? a co najczesciej robicie w weekend??? jak spedzacie czas....?np. jakie plany na ten weekend?:rofl2:

Weekend... hmmm.... przeważnie jedziemy do rodziców za Poznań, ale tym razem jakaś kawka u znajomych się szykuje a często sprawdzam jakies kulturalne wydarzenia w Poznaniu, jarmarki, kiermasze itp. Albo np. jaki reperuar w Muzie bo tam bardzo tanie seanse. Ostatniu z męzem byliśmy na "Poród w ekstazie" z okazji 8 marca, organizowany przez fundację "Rodzić po ludzku". Uważam, że w P-niu wiele się dzieje i można jakoś zagospodarować czas jak się chce. Pozdrawiam i dobrej nocki już życzę wszystkim! :-)

Ja planuje rodzinny wypada nad malte jesli pogoda dopisze:tak::tak::tak:
Dzieciaki sie wybiegaja i wyszaleja a mi spacerek tez sie przyda;-):-)

hmm hmmm słucham planów innych mamuś:)))

kurcze ale net tu wolno chodzi.... wrrr:no:
ło akurat jak ja pisałam to Gosia napisala musze edytowac:p
ja sie nie stresuje ale juz mnie strzela ze ja tu a oni tam:( ja chce z nimi tu!!! wiem wiem jak dziecko:pP

aha zapomnialam wam napisac" moj P byl dzis u lekarza bo wyszla mu na szyi jakby kulka i go strasznie bolalo... wiec poszedl do lekarza, i okazalo sie ze ma powiekszone węzł i stan zapalny skory w miejscu gdzie mu wycinali to gó-nO! ma obserwowac pozostałe plamki (czyli 3) i jakby sie powiekszaly wszystkie do wycięcia!!! masakra ! mowili przeciez ze nic to strasznego nie jest...a tu po wycieciu tego sie zaczyna cos dziac:( martwie sie o niego.oby mu przeszlo:((

a z tym planem w weekend to pytam dlatego ze zapowiadaja ładna pogode.... wiec jesli nie zostane u rodzicow mozna by sie wybrac w plener razem?? niesmiało pytam:p

Ostatnia edycja:
hej laseczki

i ja witam

hmmm wekend albo w pracy jestem a jak nie jestem to zawsze cos robie sprzatam prasuje gotuje itp a jak ładna pogoda to na spacerek idziemy lub do znajomych szczerze to ni szczegolnego:-D:-D:-D

Ilonka- ja bym bez mojej to chyba z teskonty uschła nigdy jej nie zostawiłam z kims bo tez nie musialam tak jak ty,ale wiem ze chyba bym oszalała hihihi
Dowilka- to supcio ze wyniki sa ok jedno masz z głowy oby tak dalej!!!
Gosia- to T fajne wypady co???????/:-D:-D:-D ja w sierpniu do mojej wpadne :-D:-D:-D

a tak na marginesie ktora pisze sie na panienski ja przylece do polszy????????

Pinka- ja się pisze!!! moj\ge załatwić policjantów.dla wszystkich .hehehhe no dobra "policjanta" tylko dla Ciebie:) heheh ;))
a tak w ogole to widze ze mnie rozumiesz....a nie potępiasz. jeeee nie jestem sama cziłała:p

reklama
PINKA
Panienski mowisz;-):-)Daj wczesniej znac kiedy i gdzie to zobacze co sie da zrobic:tak::tak::tak:

ILONKA
Ja tez Cie doskonale rozumiem i przez mysl mi nie przeszlo zeby Cie potepiac:no:
Ja to za moimi tesknie jak rozstaje sie z nimi na np 2 godzinki-pozniej sa caluski,przytulanki itd:tak::tak::tak:

Do góry