reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

ja wczoraj poprasowalam a juz pelna suszarka czeka. nie nadazam....
mały bawi sie w łozeczku.... do king crosa jednak nie jade..bo mi sie nie chce. stwierdzilismy ze damy kase. a tak poza tym sie zastanawiamy czy w ogole tam jechac bo sie okazuje ze marta jest chora! boje sie ze młody znowu cos złapie! wnerwili mnie bo jakby nie mogli wczesniej tego powiedziec tylko teraz. dobrze wiedza ze fliper byl chory. ehh nie wiem wiara nie mysli. moglam siedziec w domu i sie obijac. ehh.
dowikla- wczoraj moj P. z młody razem pod prysznicem był. ponoc mały cały w szczesciu ze jeszcze woda leci na niego. :))

reklama
Witam was
kilka dni mnie nie było wyjechaliśmy z M do mojej mamy.Krystianek trochę marudny kolejne zęby wychodzą już ma 9 a co to będzie dalej.Jak wam mija popołudnie.co porabiacie ciekawego???

wlasnie sobie wspominam szalenstwo zakupowe i przygotowania do przyjscia malego na swiat:p:)
mialam nawet strone na fotosiku na ktorej sa fotki ciuszkow jakie kupilam, łozeczka, czy jaki brzuch mialam w ktoryms tygodniu. polecam album z moim szalenstwem:p
Dla dzidzi - Allegro - Fotosik.pl

pierwsza:p
ale pogoda?! wieje jak cho...ja jeszcze spie. glowa cos mnie boli, nie wiem dlaczego.
mały juz sie znudzil siedzeniem w łózeczku i juz "woła"
gdzie sie podziewacie?

Helo
Pinka - my w Poznaniu w niedziele mieliśmy straszną pogodę :sorry2: wróciliśmy ze spacerku mokrzy, a gdzie byłaś na wcieczce w ten słoneczny weekend?
Jarzębinko - teraz pracuje na dwa etaty w domu :baffled: na szczescie pracy nie mam dużo a szczerze mówiąc to mąż odwala za mnie robote i dziś przyjeżdza moja koleżanka z Hajnówki, którą nauczę parę rzeczy i weźmie troche mojej pracy na swoje barki :tak:osobiście to jeszcze bym pochodziła do pracy, ale pewnie zanim znajdę dobrą nianię na pół etatu to troszkę czasu by minęło, a jeszcze te moje bóle głowy :baffled: nie wiem czy niedługo nie wezmę chorobowego :sorry2: a ty do kiedy bedziesz pracowac? i też chcę zmienić ginekologa, chyba na tego co mówiłaś, tylko proszę jakbyś mogła mi przypomnieć nawisko i gdzie przyjmuje, a jak masz tel albo nazwe przychodni to ja zadzwonie i sie umówie (bo szperam po wątkach i nie moge znaleść a pamietam ze mi kiedyś pisałas)
ilonka - mnie jakoś prasowanie ominęło, miałąm cichy dzień z mężęm i sam sie wziął za prasowanie swoich koszul więc mam wolne na prawie dwa tygodnie :-D
Ogólnie u nas wporządku, cieszę się że Natalka zdrowa, jest coraz bardziej kochana, przytula i całuje swoją ulubioną lalę, tak łądnie okazuje uczucia :-) a przeciez jeszcze taka malusia a już rozumie ;-)

na na zwolnienie poszlam w 24tc. a to dlatego ze stwierdzono ciaze zagrozona. a moj moaz to nie wezmie sie sam za prasowanie no chyba ze o to poprosze. czasami łazi za mna jak sprzatam ze co mi pomoc...to zawsze kaze mu myc okno:p heheh narazie umyl mi dwa. a tu jeszcze tyle do mycia...blee kurcze nienawidze tego robic:/
ja chyba wysle ogloszenie ze zaopiekuje sie dzieckiem, bo i tak siedze w domu....a moj Fliper nie jest az tak kłopotliwy. trosze grosza na waciki by wpadło:p hehhe

aha wspolczuje bólów głowy ....

czy pasta pronto super połysk moze byc na lakierowany parkiet??? bo nie jest napisane na opakowaniu....moze ktloras wie???czy nic sie nie stanie?

Iwonka, co do L4, to w pierwszej wersji chciałam iść już od lipca, bo wtedy robi się luźniej w pracy i po co siedzieć i się nudzić jak mozna w domku :tak: ale teraz nie mam pojęcia jak będzie bo od 1 maja zmieniam stanowisko i trudno powiedzieć, czas i sytuacja pokarze :tak: najważniejsze,że na tym nowym stanowisku zdają sobie sprawę,że długo mogę nie popracować i liczą się z tym,że pójdę na L4 ( bo na początku sie obawiałam, że im to umyka, mówili od 1 maja, a nie mówili do kiedy, ale już się z tym liczą)

jeżeli chodzi o lekarza, to ja chodzę do przychodni na Kasprzaka, do dr Michała Dydowicza, telefon do rejestracji : 061/ 866 44 24 :tak:

a i Iwonka, w poniedziałek 30 marca zapraszam na torta urodzinowego do Kacperka na ok. 15.30 ........ :tak:

a my wczoraj pomimo mrzawki wybraliśmy się na spacerek na Rynek, aby malemu pokazać koziołki, bo jeszcze nigdy jakoś nie było nam po drodze, i nawet mu się podobało ..... :tak::-D:tak:

pozdrawiam i do zobaczenia za tydzien ...... :rofl2:

reklama
Witam
Pogoda fatalna,zimno i wieje.Ale pranie na balkonie moze mi ładnie wyschnie-tylko najpierw musez je wstawic i powiesic
Na 11 zapisalam sie do lekarza bo Wiktoria znowu wieczorem co chwile siedziala na nocniku i w nocy tez:no:No i moze powie mi czego One mi tak stale rycza i wszystkich sie boja

ILONKA
Jak chcesz tylko na waciki to ja Tobie bede podrzucac dziewczynki:-D:-D:-D;-)

Do góry