reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
wow, gratuluje chrześniaka :-)
a mieszkamy niedaleko stadionu lecha i kingcrossa

nie wiem jak Wy, ale ja nie mogę doczekać sie wiosny... masakra z tą pogodą
chociaż i tak dzisiaj nie jest tak źle :-)

witajcie rodaczki:)
hehehe wiem wiem odwala mi ...ale to przez tą pogode:)
dowikla- gratuluje zdrowego chrzesniaka:))
ruda25048- witam Cię i ja....:) mozna powiedziec ze ja tez czasami mieszkam na grunwaldzie... okolice eskulapa.
Pogoda poprostu piękna:)) taka mroźna i z zimowa...ah nie ma to jak WIOSNA:)))

Aha ja wam się pochwale, że wlasnie poznałam osobiście naszego Słowiczka.
Fajna zocha z Niej:) hehhe wypiłysmy sobie kawke i pogadałyśmy sobie. Bardzo mile przedpołudnie:))

a z atrakcji to wczoraj zakopala się na naszej drodze moja tesciowa:) hahaha ale ubaw yaris ulgnął heheh ze go traktorem wyciagali. hahaha ja jestem swinia bo cały czas sie z tego smieje. super mamy droge do naszego zamku...na piasku" dosłownie:p
mały śpi wiec mam chwilke.
co u was piekne??? jak dzieciaczki??? pozdrawiam!!!!

ilonka1q
mój synek własnie zasnął a ja i gotuje mu obiadek i staram się książke do szkoły przeczytac ale jakoś mi to nie wychodzi,wczoraj pokłóciła się z M.

Moje male ogladaja misia w wielkim niebieskim domu a pozniej ida spac:tak::tak::tak:
Na obiad mam dzisiaj frytki i rybki wiec sie nie umecze;-):-)

RUDA
Ja mieszkalam na Swobodzie:tak:

ja nie wiem co na obiad:/ zupelnie nie mam pomysłu.wczoraj zrobilam na szybko warzywa na patelnie" wiec dzis odpadają:p
małemu tez cos ugotowac musze...ale to dopiero na 2h:)) wiec jeszcze mam chwilke.
współczuję kłótni... my cale szczescie z moim jak narziae sie nie klocimy... tylko czasami "mowimy" swoje zdanie. wczoraj np. tylko mu powiedzialam co mnie zaczyna denerwowac i zeby to zmienił....mam nadzieje ze to przemysli:)) i klotni nadal bedziemy unikac:)

Moje male ogladaja misia w wielkim niebieskim domu a pozniej ida spac:tak::tak::tak:
Na obiad mam dzisiaj frytki i rybki wiec sie nie umecze;-):-)

RUDA
Ja mieszkalam na Swobodzie:tak:
czyli mieszkałaś po sąsiedzku :-) my na modrej
kurcze.. dobra jesteś, z trójeczką maluchów musi być niezłe zamieszanie :-)
ale śliczne te Twoje Bobasy

u mnie dzisiaj z obiadem luz - zostało jeszcze sporo z wczoraj ;-) to lubię

Dziewczyny, gdzie chodzicie na spacery?

Ruda- ja jak jestem w pozku to najczesciej na arene. dalej jakos mi sie nie chce:?P
a jak pogoda nie za bardzo to do king crosa hehehhe....

ILONKA
:-D:-D:-D Te spacery do king crossa to chyba najlepsze:-D:-D:-D
Ja chodze na psacerki do parku solackeigo albo na plac ktory mam pod oknem:tak::tak::tak:

RUDA
A ja z modrej znam pare osob:tak:Kiedys nawet bylam z takim chlopaczkiem z modrej:-D:-D:-D

reklama
dowikla- hhehe żebyś wiedziała ze najlepsze. jeśli mam coś na karcie...albo w portfelu to zawsze udany "spacer":pP
zaraz się okaże, że byłaś z jej bratem albo kuzynem/;p

Do góry