reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

witam poznanianki;-))))))))

przesyłam wam mnóstwo słonca bo u nas dzis 18 stopni i cuuuuuudne słonce!!!!!!

a teraz mam do was pytanie?????????

moja mała od tygodnia ma problemy z kupa to znaczy robi raz na 3 dni i to jeszcze trzeba ją zmusic:baffled::baffled::baffled::baffled: ma straszne zatwardzenie i teraz nie wiem od czego???????? czekolad nie jada ani nic z tych spraw kurcze moze to od zebów bo teraz 2 górne piatki jej wyszły idą juz dolne myslicie ze to moze byc to????? miałyscie kiedys taki przypadek???????? jesli tak to co najlepiej podac dziecku na zaparcia???

Dowilka- kurcze ciekawe po czym mała ma taka biegunke????? a zeby juz ma wszystkie??
Ilonka- chyba wszystkie mamy sentymenty do malych ciuszków hihihi ja swoje wszystkie wydalam..........
Gosia -trzymam kciuki by sie wsio sprzedalo:tak::tak::tak:
sowiczek-a ty juz limit pisania wyczerpalas na cay tydzien co:-D:-D:-D:-D:-D

wczoraj depilowaam sobie nózki depilatorem i daram sie jak nie wiem co norvalnie sadomaso eheheh:-D:-D:-D ciekawe za którym razem przestanie bolec:baffled::baffled::baffled:

reklama
PINKA
Mojea lekarka (gastroenterolog) na zaparcia kazała mi dawac rodzynki do pogryzienia,zawsze na czczo cos do picia np jakis soczek,jablko ze sokrka utarte na tarce.Nie dawac gotowanego ryzu i marchwi no i jak najwiecej picia

Moja Wiktoria ma 13 zebow.Ale ja chyba wiem od czego miala taka biegunke:no:
Dałam Jej wczoraj troszke torta a One nie moga.No i Wiktoria miala biegunke a Klaudia sie od rana drapala-oj ale ze mnie matka:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

dzieki dziewczyny kurcze spróbuje jutro rano jej podac moze cos sie ruszy..............

Dowilka moja juz ma 18 zebów jeszcze dwa i mamy wszystkie....... no widzisz to pewnie torcik jej zaszkodził ja też nie raz sie zapominam i dam cos małej czego nie moze:-p:-p:-p ale to wcale nie oznacza ze jest sie zła matka

PINKA
Moim dziewczynom pozno zeby zaczely wychodzic
Bo Klaudi pierwszy wyszedł dzien przed roczkiem i teraz ma 12
Wiktorii pierwszy wyszedł jak miala 13 miesiecy teraz ma 13

Teraz Wiktoria usnela mi na lozku a Klaudia kula sie po podlodze:no:Oj co ja im zrobiłam:szok:Oby do jutra bylo dobrze

jejku laski jak padlam o 18h to dopiero o 21h wstalam. ale mnie zmuliło szok.
tesciowka nie przyjechala... za to my jutro na caly dzien jedziemy do poznania. bede musiala sam prezent jakis kupic na ta 18-tke...buuu w ogole nie wiem co sie teraz kupuje.bede musiala cos na szybko wymyslec.
apropos zebow to moj ma niecale 7msc i juz ma dwa:) a mi jak bylam w ciazy to dwie ósemki wyłaził:/ koszmar.
śpicie juz?

ja wlasnie naszykowalam "sprzety" dla małego zeby nie musiec rano latac.
teraz jeszcze wlaczylam zelazko i musze troszke poprasowac. nie chce mi sie wiec pewnie po chwili zrezygnuje.
dowikla czego szukasz na allegro?

reklama
Ja tez bym musiala poprasowac ale to napewno nie dzisiaj:no:
ILONKA
Na allegro szukam butow na wiosne i wozka dla młodych:tak:I tak wogole lubie sobie poogladac,no i przymierzam sie do wystawieniach ciuchow i zabawek po mlodych ale to nie wiem kiedy mi sie bedzie chciało

Do góry