reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

na "waciki" :p
dowikla- nie ma sprawy.... tylko ze bys musiala je porzucac do mnie na wieś, bo ja juz teraz tu siedze.
ale tak szczerze mowiac to ciekawe czy ktos tu u mnie szuka opiekunki. musze Słowiczka zapytać:):p tylko ze dzieciaczke by musial byc starszy od Flipera najlepiej powyzej roku:)
Twoje dziewczynki sie mieszcza w granicy.
moj mały miał wypadek...pełzał do tyłu po pokojach i postanowił odwrocić się na plecki. biedak nie wiedział ze parkiet jest bardzo twardy i pierdacznął głowka o niego.;/ jaki płacz.... jejku. ale juz wszystko dobrze.:) na szczescie nic mu nie jest. traz stwierdził ze idzie spac. wiec mam chwilke dla siebie. wlasnie koncze kawe...dopiero. teściowka ma wpasc wlasnie na"kawe".
musialabym jeszcze potanczyć z mopem. nie chce mi sie. ....blee

reklama
Znów kopiuję posta, bo nie wyrobię :zawstydzona/y:
Ilonka pronto nie nadaje sie do podłog, kielochy sobie powybijasz jak nim podłogi wypolerujesz ;-):-D

Witajcie Dziewczyny...przyznaje, ze nie mam ostatnio czasu na neta, remont ciagle trwa, bo mąż musi jeszcze pracowac i wykonywac inne zlecenia, więc same wiecie jak to wygląda, kiedy robi tylko wieczorami i w weekendy, łazienka juz skończona i jedna sypialnia tez (no oprócz listw przypodłogowych, bo nam zabrakło), ja zajełam się malowaniem, szlifowaniem itd. oczywiscie wszystko tylko gdy Kubus spi, bo z nim nic nie mozna zrobic, pokusilismy się raz na malowanie ścian z małym...pól godziny moczyłam go pozniej w wannie, aby móc zszorowac z niego farbę :-D oczywiscie mały wniebowzięty z pędzlem i wałkiem, ale my juz mniej ;-)
generalnie muszę chodzic za nim krok w krok,bo wiadomo, tu lezy wiertarka, tam nóz do tapet, a gdzie indziej silikon, a małe Kubusiowe rączki muszą wszystkiego dotknąć i spróbowac...ehhhh szkoda słów, marzę o końcu tego remontu, bo ten kurz i bałagan mnie wykończą...jeszcze tylko 2 sypialnie, korytarz, salon i kuchnia, mam nadzieję, ze pojdzie gładko, bo w sumie łazienka jest najgorsza jesli chodzi o czas i o koszty...no i czekamy na okna i drzwi, z moim szczęsciem fachowcy zjawią się kiedy juz wszystko sobie posprzątam i ogarnę, wpadną i zdemolują mi pół chaty :wściekła/y::-D
Poza tym mamy śliczną, wiosenną pogodę, żonkile jeszcze kwitną, przez ostatnich kilka dni Kuba spedzał większą częsc czasu na dworze, fundneliśmy mu fajną piaskownicę, ale jak się okazalo dwa worki piasku po 20 kg, to zdecydowanie za mało jak na jego zdolnośći, juz mi go porozwoził po całym ogrodzie skubany jeden :-D;-)
Niestety nie nadrobię zaległości, przeczytałam po krótce co u Was, ale nie odpiszę, wybaczcie...moze jesli wszystko wroci do normy będę miała więcej czasu na neta...buziaki dla Was i maluszków ;-)

halo, halo ..... witam porannie ...... i pogoda znowu nie ciekawa .... będzie padać czy nie ...... :tak::-D:tak:

Iwonka, u nas na wrześniówkach padła hipoteza,że na bóle głowy może pomóc większe picie wody, bo może organizm reaguje bólem na odwodnienie, więc zweryfikuj swoje zapotrzebowanie na płyny i może akurat pomoże ....... 2 litry dziennie, codziennie :tak:

NataK, czyli remont w dalszym ciągu ... oj nie zazdroszczę :tak::-D:tak:

Witam się i ja:)
Jarzebinka- ja się czujesz??? mijają powoli dolegliwosci? mam nadzieje ze juz lepiej....
co do pogody to chyba bedzie padać.:/ śliczna wiosenna pogoda co nie?:/

a gdzie sie podziewają inne mamuśki??? czyżby dzieciaczki dały wam popalić?:)

aha w galerii kolejny filmik jak Fliper leje z psa:))

Ostatnia edycja:
witam
ilonka1q
mój daje mi popalić teraz chce żeby go prowadzać po pokoju wczoraj szukałam go az znalazlam pod łóżeczkiem rośnie mi urwisek

Witam
Moje mlode ostatnio stale daja popalic
Teraz spia a ja koncze gotowac rosoł:tak:
Dominik juz w domu

ILONKA
Pogoda rzeczywiscie do dupy:crazy:Nie ma co jak nie deszcz to snieg,jak nie snieg to wiatr i tak w kolko:szok:

hej Mamuśki z Poznania

mam na imię Anka i jestem tutaj nowa - wczoraj zalogowana
wychowuje 11-miesięcznego synka i chętnie pogadam o naszych pociechach :-)
jest wśród Was jakas Mama z grunwaldu?

pozdrawiam Was i Maluchy

reklama
Wtam sie i ja:-)
RUDA
Witaj wsrod nas:tak:Ja mieszkalam na grunwaldzie przez 22 lata-teraz mieszkam na jezycach:tak:Skad dokladniej jestes:confused:

A ja musze sie pochwalic
Dzisiaj rano o godz 6;33 urodzil sie moj chrzesniak:-):-):-):-):-)Waga 3470,czarne wloski,zdrowy ma na imie Adas:tak::tak::tak:

Do góry