reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

tez czasami lubie poszperac na allegro. a sama powoli mobilizuje sie do wystawiania niektorych rzeczy.
a co masz ciekawego po młodych?moze naszemu cos podpasi:):p

reklama
ILONKA
Ubranka to przewaznie rozowe a jak nie rozowe to typowo dziewczece:tak::-D
A zabawek to mam duzo i musialabym je poprzegladac.
Jedna rzecza ktora chce wydac jest taki motorek na trzech kolkach z pedałami po Dominiku
A jakie masz ciuszki po mlodym bo moja siorka pewnie na dniach urodzi synka:confused:

po mlodym mam bardzo duzo ciuszkow. od kaftanikow...po spiochy...bluzy...itp. tylko ze ja nie mma duzo np. rozmiaru 56 bo te najmniejsze mialam pozyczone,bo nie chcialam kupowac za duzo bo sie balam ze bada za male/;pheheh . ale body itp. to takie to mam. miniaturowe spodnie...
zalezy co by chciala:) nawet mam jeszcze rożki.... wiadomo ze jak to sie mowi nosza slady prania ale tak to bez plam... tak samo te ciuszki.
duzo mam tez miniaturowych bucikow ..nawet nie zdazylam malemu niektorych zalozyc...bo tak mu szybko gira urosla.:) a body to niektore nowki tylko wyprane raz jak na wyprawke szykowane.
ty a jak ona teraz rodzi to na lato mam kilka wlasnie body z krotkim rekawkiem, byly tylko raz prane wlasnie. ale niestety ja rodzilam koniec sierpnia i sie nie przydały..pogoda zawiodla:pkoszuleczki z krotkim rekawkiem...bla bla bla...
bym musiala wleź na gore i zniesc worek z tymi malutkimi ciuchami.
jakbys byla zainteresowana to daj znac:)

teraz spadam bo moj mnie goni do wyra:p
odezwie sie jutro rano.
kolorowych snow...papa

Ostatnia edycja:
Dziewczyny !!! :-):-D:-)
Ufffffffffffffff przeczytałam zaległe posty, aleście się naprodukowały, napiszę jutro...dobra rada na przyszłość-nie opuszczaj forum :-p:-D:-D:-D
Buziaki dla Was paaa

hej laseczki dzis ja pierwsza :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

wstałam dzis wczesnie gotuje małej obiad bo wyjeżdzamy na wycieczke:-D:-D:-D:-Dtak pieknie słonce swieci ja mam wolny weekennd wiec trzeba sie gdzies wybrac no nie?????????????

bo od poniedziałaku znow 7 dni pod rzad do pracki:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

dowillka- ja tam dziewczyny juz lepiej?????/
nata- niom masz co nadrabiac heheh

nie wiem jaka pogoda u was ale przesyląm wam mnóstwo słonca!!!!!!!!!!!!!!!

pinka- nie dołuj ludzi u nas chyba padać bedzie...taka pogoda niewyraźna:/
ja juz u tesciow.
kto jedzie ze mna okolo poludnia na "spacer" do king crosa polazić?:p i poszukac jakiegos prezentu na ta 18-stke.
dowikla- daj znac czego nie ma to ja poszukam.
mykam na sniadanie:) bede pozniej.

Witam
U nas pogoda do dupy:crazy:
Wiec dawaj PINKA tego słonca duuuzo:tak::tak::tak:
Dziewczyny od rana marudza a niby dlugo pospaly:baffled:

ja juz po sniadaniu:p maly kima. w tym czasie umyłam sobie glowe. i wlazlam na neta:p
gdzie sie podziewacie???
czy tylko ja i dowikla tu jestesmy:p

reklama
Ja własnie skonczylam prasowac:tak:tzn zostalo mi jeszcze full prasowania ale na dzisiaj mam juz dosyc:no:
Mlode zasypiaja w łozeczkach,M z Dominikiem w castoramie a ja niedlugo wskocze sobie pod prysznic

Do góry