reklama
ILONKA
Ubranka to przewaznie rozowe a jak nie rozowe to typowo dziewczece
A zabawek to mam duzo i musialabym je poprzegladac.
Jedna rzecza ktora chce wydac jest taki motorek na trzech kolkach z pedałami po Dominiku
A jakie masz ciuszki po mlodym bo moja siorka pewnie na dniach urodzi synka
Ubranka to przewaznie rozowe a jak nie rozowe to typowo dziewczece
A zabawek to mam duzo i musialabym je poprzegladac.
Jedna rzecza ktora chce wydac jest taki motorek na trzech kolkach z pedałami po Dominiku
A jakie masz ciuszki po mlodym bo moja siorka pewnie na dniach urodzi synka
po mlodym mam bardzo duzo ciuszkow. od kaftanikow...po spiochy...bluzy...itp. tylko ze ja nie mma duzo np. rozmiaru 56 bo te najmniejsze mialam pozyczone,bo nie chcialam kupowac za duzo bo sie balam ze bada za male/;pheheh . ale body itp. to takie to mam. miniaturowe spodnie...
zalezy co by chciala nawet mam jeszcze rożki.... wiadomo ze jak to sie mowi nosza slady prania ale tak to bez plam... tak samo te ciuszki.
duzo mam tez miniaturowych bucikow ..nawet nie zdazylam malemu niektorych zalozyc...bo tak mu szybko gira urosla. a body to niektore nowki tylko wyprane raz jak na wyprawke szykowane.
ty a jak ona teraz rodzi to na lato mam kilka wlasnie body z krotkim rekawkiem, byly tylko raz prane wlasnie. ale niestety ja rodzilam koniec sierpnia i sie nie przydały..pogoda zawiodlakoszuleczki z krotkim rekawkiem...bla bla bla...
bym musiala wleź na gore i zniesc worek z tymi malutkimi ciuchami.
jakbys byla zainteresowana to daj znac
teraz spadam bo moj mnie goni do wyra
odezwie sie jutro rano.
kolorowych snow...papa
zalezy co by chciala nawet mam jeszcze rożki.... wiadomo ze jak to sie mowi nosza slady prania ale tak to bez plam... tak samo te ciuszki.
duzo mam tez miniaturowych bucikow ..nawet nie zdazylam malemu niektorych zalozyc...bo tak mu szybko gira urosla. a body to niektore nowki tylko wyprane raz jak na wyprawke szykowane.
ty a jak ona teraz rodzi to na lato mam kilka wlasnie body z krotkim rekawkiem, byly tylko raz prane wlasnie. ale niestety ja rodzilam koniec sierpnia i sie nie przydały..pogoda zawiodlakoszuleczki z krotkim rekawkiem...bla bla bla...
bym musiala wleź na gore i zniesc worek z tymi malutkimi ciuchami.
jakbys byla zainteresowana to daj znac
teraz spadam bo moj mnie goni do wyra
odezwie sie jutro rano.
kolorowych snow...papa
Ostatnia edycja:
hej laseczki dzis ja pierwsza
wstałam dzis wczesnie gotuje małej obiad bo wyjeżdzamy na wycieczketak pieknie słonce swieci ja mam wolny weekennd wiec trzeba sie gdzies wybrac no nie?????????????
bo od poniedziałaku znow 7 dni pod rzad do pracki
dowillka- ja tam dziewczyny juz lepiej?????/
nata- niom masz co nadrabiac heheh
nie wiem jaka pogoda u was ale przesyląm wam mnóstwo słonca!!!!!!!!!!!!!!!
wstałam dzis wczesnie gotuje małej obiad bo wyjeżdzamy na wycieczketak pieknie słonce swieci ja mam wolny weekennd wiec trzeba sie gdzies wybrac no nie?????????????
bo od poniedziałaku znow 7 dni pod rzad do pracki
dowillka- ja tam dziewczyny juz lepiej?????/
nata- niom masz co nadrabiac heheh
nie wiem jaka pogoda u was ale przesyląm wam mnóstwo słonca!!!!!!!!!!!!!!!
pinka- nie dołuj ludzi u nas chyba padać bedzie...taka pogoda niewyraźna:/
ja juz u tesciow.
kto jedzie ze mna okolo poludnia na "spacer" do king crosa polazić? i poszukac jakiegos prezentu na ta 18-stke.
dowikla- daj znac czego nie ma to ja poszukam.
mykam na sniadanie bede pozniej.
ja juz u tesciow.
kto jedzie ze mna okolo poludnia na "spacer" do king crosa polazić? i poszukac jakiegos prezentu na ta 18-stke.
dowikla- daj znac czego nie ma to ja poszukam.
mykam na sniadanie bede pozniej.
reklama