reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

dowikla- brawa dla Wiktorii:))
Gosia- torci super:) az ślinka cieknie:))
jarzebinka- trzymam kciuki zeby dolegliwosci szybko przeszły...
tak samo za Iwonkablaz. badzcie dzielne:):p

a ja oddam dziecko na jedna noc w dobre rece...ktoraś chetna??? dorzucę paczkę chipsów i czekoladki:)

reklama
ja chodzilam do hanny gorskiej-rzepy...nie narzekam.konkretna babka. ale 200zl bym nie dała:p
Gosia to super ze jestes chetna:) dobrze ze juz znam twoj adres to sie nie wykrecisz teraz:p
o ktorej mamy go przwieść? bo nie wiem czy juz go zaczac pakowac:p

Słowiczek, tylko krótko, zwięźle i na temat .... :-)
.)
noooo, postarałam się, co nie ;-):-p:-D

uklepałam z tego co miałam i sorki za bałagan na stole hihi
hehe jaki bałagan???:confused::sorry2:a z jakiej to okazji??? Bożżż uklepała z tego co miała...litości...ja tez tak chcę...ślinka mi leci....:-p:-p
Pinka a wiesz marzy mi się taka cukiernio-kawiarnia i z czekoladą na gorąco ale taka elegancka z pięknymi czekoladowymi cukierkami , truskawkami w czekoladzie i ładnie podanymi ciastkami a nie śwignięte w worek :-D:rofl2:...ehe marzenia ;-)
mogę do spółki dołączyć?????

A ja chatkę ogarnęłam, tylko sam dół został ( a mam trzy poziomy)...
Moja matula zaraz przyjeżdża po starą kuchnię...póki co meble stoją na tarasie...
Potworki jeszcze w przedszkolu.Jarzębinko, chorujemy non stop. Dzieci tydzień w przedszkolu i przerwa i tak w kółko. Łukasz we wtorek wymiotował w nocy, potem już luz...a potem lekka biegunka, ale już ok. Siedział jeden dzień w domu, dla obserwacji. A teraz z powrotem niech zarazę niesie skąd przyniósł.
Gaba wczoraj miała konkurs międzyprzedszkolny na temat wiosny. Było to przedstawienie. I niuńka ze swoją grupą zajęła pierwsze miejsce w powiecie. Dumna jestem z młodej,mała aktoreczka mi rośnie...

Jarzębinka, z chęcią bym i ja się wybrała do Ciebie. W końcu chiałabym poznać Cię i inne forumki. Ale w tygodniu mi nie pasuje....
Ilonka, dawaj młodego na szkolenie...wrazie czego młodego przez płot;-) a tak na poważnie to mogą być kolejne ząbki. Cierpliwości tylko trzeba.
Swoją drogą mój młody i Gaba z resztą też często uskuteczniają nocne wędrówki i nie raz z mężem jak zombi w dzień wyglądamy...
Iwonka zdrówka dla maludy i Ty też się trzymaj a dzidzia niech rośnie zdrowa...:tak::tak:
Dowikla, gratki dla małej. :tak::tak:

No!!!
Teraz chyba już nikt nie będzie mi mówił, ze krótko, zwięźle, hehehehe:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dbo nie na temat :-D;-):-)
Pozdrawiam

Jarzębinka, z chęcią bym i ja się wybrała do Ciebie. W końcu chiałabym poznać Cię i inne forumki. Ale w tygodniu mi nie pasuje....

No!!!
Teraz :-Dchyba już nikt nie będzie mi mówił, ze krótko, zwięźle, hehehehe:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dbo nie na temat :-D;-):-)

to kolejne spotkanie będziemy planowały w jakiś weekend, ale poczekamy chyba na cieplejszą aurę i wybierzemy sie na jakiś spacerek - Malta albo Cytadela........ :tak::-D:tak: i faktycznie teraz jesteśmy na bierząco co u Słowiczka........ dziękuję bardzo :-D:-D:-D:-D:-D;-)

Gosia, jak na torcik bez okazji, to naprawdę cudo Wam wyszło ..... :tak::-D:tak:

Dowikla to gratki dla Wiktorii za suchą nockę, aby kolejne tez były na sucho ..... :tak::tak::tak:

czesc laseczki ja wlasnie wstałam po drzemce ehehehhe:tak::tak::tak::tak::tak:

Gosia- powiem ci ze mnie tez i kto wie moze cos sie ku temu pomysli tak naprawde?? torcik sliczniutki;-))))))))

słowiczek j-asne ze mozesz hheheeeeeeeeee ty sie tez w takich sprawach lubujesz?

jarzebina- to superowo impreza sie szykuje trzymam kciuki by teraz laseczki do ciebie dotarły ja napewno bede:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
Iwonka- to super ze z dzidza wsio ok bo szczerze mowiąc vałam scik w gardle jak czytałam twego posta ja bym ci radziła zmienic lekarza bo nie ma to jak porzadny lekarz człowiek sie nie stresuje z byle powodu;-))
dowilka -gratki dla Wiki ja jestem ciekawa kiedy moja zacznie??????? bo słow na nia juz mi brak:-p:-p:-p

1.
to kolejne spotkanie będziemy planowały w jakiś weekend, ale poczekamy chyba na cieplejszą aurę i wybierzemy sie na jakiś spacerek - Malta albo Cytadela........ :tak::-D:tak:
2. i faktycznie teraz jesteśmy na bierząco co u Słowiczka........ dziękuję bardzo :-D:-D:-D:-D:-D;-)
ad1. zgadzam się na ciepełko i Maltę.:-)
ad.2.no ba, to na Twoje życzenie !!:-D;-)

ooo Słowiczek.... do ciebie mam najblizej:p to co na dzisiejsza noc zabierasz Flipera?:p
póki co mój jeden facet wyjechał , więc równowaga musi być zachowana...

słowiczek j-asne ze mozesz hheheeeeeeeeee ty sie tez w takich sprawach lubujesz?
lubuję się, ale jeść :sorry2::-p;-):-)
a tak na poważnie to jestem antytalencie odnośnie tortów. Ale jest jeden mały torcik, który mi sie w miarę udał...piekłam go na 4 urodziny Gabrysi.
W załczeniu obrazek. Tylko się nie śmiać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry