reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

heeejaa!
a pogoda.... fuj...

w skrocie to tak: wczoraj mojemu sciagneli opatrunek. szwy za tydzien. nie dostal jeszcze wynikow co to jest.moze uda sie cos dowiedziec w tym tyg.
mały spi wiec mam chwilke.
nie wybralam jeszcze prezentu dla mojego....ciagle intensywnie mysle:p
dowilka- trzymaj sie i nie daj przeziebieniu:))
Pinka- ja znam jeden zespol ale z mojej wiochy rodzinnej. wiec to chyba za daleko od poznania.:) niestety nie pomoge.
Gosia- co tam u ciebie???
jarzebinka- jak sie czujesz? mdlosci przechodza???

podrawiam wszystkie bez wyjatków.

reklama
jarzebinka- jak sie czujesz? mdlosci przechodza???

ni chole........... :crazy: do tego chyba jeszce zgaga, więc juz nie mam pojęcia czy mam mdłości czy zgaę, poprostu jeżeli chodzi o ogólne samopoczucie to nie jest rewelacyjne ...... :crazy: do tego sie nie wysypiam i jutro chyba ide na urlop, muszę chociaz jeden dzionek poleniuchować ......

wpadlam tylko powiedziec ze my dzis uciekamy do siebie...takze nie bedzie mnie na necie.ALE:p
W czwartek ma przyjechac gosc po 13h nam zalozyc internet...wiec mam nadzieje ze juz bedziemy miec u siebie.
słowiczek- odezwij sie jak bedziesz miec ochote na kawke czy spacerek. zapraszam.
jarzebinka- trzymam kciuki zeby szybko przeszly mdlosci. (...) mowia ze jak zgaga to od duzej ilosci wloskow dzidzi....wiec moze bedzie dziewczynka?przewaznie dziewczynki z bujna czuprynka sie rodza:)
teraz lece małemu obiadek dac i w droge.
pozdraiwam i do nastepnego pisania:)

Hej
my już od niedzieli w domku, całe i zdrowe :) tak w skrócie to ze szpitala wypisalysmy sie na żądanie i wyjechałyśmy z Natką do teściów i już po dwóch dniach była poprawa a po tygodniu płucka czyściutkie :) szpital niestety troche sie odbił na małej, szczególnie budzenie nocne wróciło, no i Natalka bardzo bojaźliwa sie zrobiła jeżeli chodzi o kąpiele, siadanie na nocnik, czy ogólnie odkładanie jej z rączek na podłogę czy do łóżeczka żeby usiadła. Zeby nie chodzik to by mi ręcę i kręgosłup padły :sorry2:
jeżeli chodzi o ciążę, to wyniki krwi i moczu są super, czuje sie dobrze (poza bólami głowy, ktore mam co drugi dzien i są bardzo mocne) :( poza tym musze szybko zrobic dodatkowe dokladne usg, bo coś jest nie tak, ale to nie jest pewne :dry: chodzi o ruchy, są słabe, a poza tym jak poczulam ruch 2 tygodnie temu to od tamtej pory nie czuje :baffled: ciśnienie znów mam wysokie i ta nowa gin sie zdziwila ze przy takim cisnieniu jak mialam w poprzedniej ciazy gin nic nie robil :sorry2: w czwartwek ide na usg i za tydzien jeszcze raz do niej i zobaczymy czy cos wogole sie dzieje czy wszystko ok.
poza tym nie mam neta w domu :wściekła/y: ale jak sporadycznie mi mąż przyniesie z pracy to będę częściej zaglądała bo już poprostu nie wiem co u kogo słychać :sorry2:
Natalka staje powoli na nóżki, no i jak jej się zechce to podtrzymywana za rączki stawia swoje pierwsze kroczki :-)
pozdrawiam wszystkie!

cze :)
wczoraj i dzis mialam wolne,stad mozliwosc popisania troszke.... szkoda,ze taka pogoda,bo uziemione bylysmy,Hania znowu byla chora,teraz ma koncowke katarku,wiec nie wychodzilysmy... po osttanich zastrzykach byla zdrowa 2 tygodnie:baffled:,ale tak to juz z nia mam....
jarzebinka - moze pij codziennie herbatke imbirowa,pomaga przy nistrawnosciach w ciazy,moze nie mina zupelnie,ale jakas ulge poczujesz...dla pocieszenie z Zuzka wymiotowalam do 6 m-ca,a z Hania do rozwiazania.. :dry:
iwonka - Tobie zycze spokoju...oby cisnienie sie unormowalo i z malenstwem bylo oki.... Ciesze sie,ze Natalaka zdrowa...a o szpitalu w koncu zapomni....
pinka - jak nie znajdziesz zadnego zespolu,to ja Ci zaspiewam... ;-)

Pozdrawia Katka

Iwonka, wszędzie dobrze, ale w domku najlepiej, :tak: i fajnie,że Natalka juz zdrowa, a i pewnie wróci do rownowagi psychicznej to i wszystko wróci do stanu przed szpitalnego i uważaj na siebie i dzidziolka :tak::-D:tak:

Katka, ja mam nadzieję,że jeszcze tydzień, dwa i wszystko wróci do normy .... :tak:

Ilonka, to byle do czwartku :tak:

Pinka i jak poszukiwania, ruszyło sie coś .... :tak:

NataK a u Ciebie pewnie środek remontu, widać juz jakis koniec :tak: my właśnie zabieramy sie za sypialnię, ale na szczęście tylko malowanie, więc powinno być krótko :tak: i chyba w terminie jak mam urlop, więc ja pojade sobie z małym do rodziców a M zostanie z tym całym bajzlem :tak: bo dziewczyny będę miała w koncu normalne spanie i szafę czyli zaczynam meblować sypialnie a dmuchany materac i kartony odchodza do lamusa :tak::-D:tak: w koncu zawita normalność

Gosia, a Ty w pracy, czy w domku ...... :tak: i jak zdrówko małej, mam nadzieję,że katarek sie nie rowzinął :tak:

Słowiczek, kuchnia wspaniała a i mąż zdolny ..... :tak: a dzieciaczki zdrowe ?

Dowikla, a jak twoje pociechy :tak: pewnie na spacerku jesteście .... :-D

Zabucha i chyba mamy wiosnę, może narazie troszkę wietrzną ale przynajmniej świeci słoneczko i dzionek taki jaśniejszy :tak:

moniakap .......... :tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
czesc laseczki ja tylko na minutke jak zawsze ostatnio:-p:-p:-p:-p poniewaz caly czas mamy cuuuuuuuuudna pogode pieknie cieplo wiec albo z mala na dworze albo przy garach ehhehe

wlasnie skonczyłam torcik;-))))))))) i nawet jestem zadowolona czekam az go facet odbierze ma byc za 20 min zaraz obiad lece gotowac potem mała spac połozyc i tak w kółko:rofl2::rofl2::rofl2:

Iwonka -trzymam kciuki by z dzidzia było wsio ok daj znac jak juz bedziesz cosik wiedziala
Jarzebinka- tak juz mam orkiestre tzn grajka:-p:-p:-p
Gosia- ostatnio tak myslałam o tobie i stwierdzilam ze jak wroce do polski to otworzymy biznesik cukierniczy co ty na to?????? hehehe

o juz jest gosc narazie;-)))))))

a torcik hihihi

Załączniki

• SL373194.jpg
    SL373194.jpg
    37,4 KB · Wyświetleń: 21
Do góry