reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

dowikla- brawa dla Wiktorii:))
Gosia- torci super:) az ślinka cieknie:))
jarzebinka- trzymam kciuki zeby dolegliwosci szybko przeszły...
tak samo za Iwonkablaz. badzcie dzielne:):p

a ja oddam dziecko na jedna noc w dobre rece...ktoraś chetna??? dorzucę paczkę chipsów i czekoladki:)

reklama
ja chodzilam do hanny gorskiej-rzepy...nie narzekam.konkretna babka. ale 200zl bym nie dała:p
Gosia to super ze jestes chetna:) dobrze ze juz znam twoj adres to sie nie wykrecisz teraz:p
o ktorej mamy go przwieść? bo nie wiem czy juz go zaczac pakowac:p

Słowiczek, tylko krótko, zwięźle i na temat .... :-)
.)
noooo, postarałam się, co nie ;-):-p:-D

uklepałam z tego co miałam i sorki za bałagan na stole hihi
hehe jaki bałagan???:confused::sorry2:a z jakiej to okazji??? Bożżż uklepała z tego co miała...litości...ja tez tak chcę...ślinka mi leci....:-p:-p
Pinka a wiesz marzy mi się taka cukiernio-kawiarnia i z czekoladą na gorąco ale taka elegancka z pięknymi czekoladowymi cukierkami , truskawkami w czekoladzie i ładnie podanymi ciastkami a nie śwignięte w worek :-D:rofl2:...ehe marzenia ;-)
mogę do spółki dołączyć?????

A ja chatkę ogarnęłam, tylko sam dół został ( a mam trzy poziomy)...
Moja matula zaraz przyjeżdża po starą kuchnię...póki co meble stoją na tarasie...
Potworki jeszcze w przedszkolu.Jarzębinko, chorujemy non stop. Dzieci tydzień w przedszkolu i przerwa i tak w kółko. Łukasz we wtorek wymiotował w nocy, potem już luz...a potem lekka biegunka, ale już ok. Siedział jeden dzień w domu, dla obserwacji. A teraz z powrotem niech zarazę niesie skąd przyniósł.
Gaba wczoraj miała konkurs międzyprzedszkolny na temat wiosny. Było to przedstawienie. I niuńka ze swoją grupą zajęła pierwsze miejsce w powiecie. Dumna jestem z młodej,mała aktoreczka mi rośnie...

Jarzębinka, z chęcią bym i ja się wybrała do Ciebie. W końcu chiałabym poznać Cię i inne forumki. Ale w tygodniu mi nie pasuje....
Ilonka, dawaj młodego na szkolenie...wrazie czego młodego przez płot;-) a tak na poważnie to mogą być kolejne ząbki. Cierpliwości tylko trzeba.
Swoją drogą mój młody i Gaba z resztą też często uskuteczniają nocne wędrówki i nie raz z mężem jak zombi w dzień wyglądamy...
Iwonka zdrówka dla maludy i Ty też się trzymaj a dzidzia niech rośnie zdrowa...:tak::tak:
Dowikla, gratki dla małej. :tak::tak:

No!!!
Teraz chyba już nikt nie będzie mi mówił, ze krótko, zwięźle, hehehehe:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dbo nie na temat :-D;-):-)
Pozdrawiam

Jarzębinka, z chęcią bym i ja się wybrała do Ciebie. W końcu chiałabym poznać Cię i inne forumki. Ale w tygodniu mi nie pasuje....

No!!!
Teraz :-Dchyba już nikt nie będzie mi mówił, ze krótko, zwięźle, hehehehe:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dbo nie na temat :-D;-):-)

to kolejne spotkanie będziemy planowały w jakiś weekend, ale poczekamy chyba na cieplejszą aurę i wybierzemy sie na jakiś spacerek - Malta albo Cytadela........ :tak::-D:tak: i faktycznie teraz jesteśmy na bierząco co u Słowiczka........ dziękuję bardzo :-D:-D:-D:-D:-D;-)

Gosia, jak na torcik bez okazji, to naprawdę cudo Wam wyszło ..... :tak::-D:tak:

Dowikla to gratki dla Wiktorii za suchą nockę, aby kolejne tez były na sucho ..... :tak::tak::tak:

czesc laseczki ja wlasnie wstałam po drzemce ehehehhe:tak::tak::tak::tak::tak:

Gosia- powiem ci ze mnie tez i kto wie moze cos sie ku temu pomysli tak naprawde?? torcik sliczniutki;-))))))))

słowiczek j-asne ze mozesz hheheeeeeeeeee ty sie tez w takich sprawach lubujesz?

jarzebina- to superowo impreza sie szykuje trzymam kciuki by teraz laseczki do ciebie dotarły ja napewno bede:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
Iwonka- to super ze z dzidza wsio ok bo szczerze mowiąc vałam scik w gardle jak czytałam twego posta ja bym ci radziła zmienic lekarza bo nie ma to jak porzadny lekarz człowiek sie nie stresuje z byle powodu;-))
dowilka -gratki dla Wiki ja jestem ciekawa kiedy moja zacznie??????? bo słow na nia juz mi brak:-p:-p:-p

1.
to kolejne spotkanie będziemy planowały w jakiś weekend, ale poczekamy chyba na cieplejszą aurę i wybierzemy sie na jakiś spacerek - Malta albo Cytadela........ :tak::-D:tak:
2. i faktycznie teraz jesteśmy na bierząco co u Słowiczka........ dziękuję bardzo :-D:-D:-D:-D:-D;-)
ad1. zgadzam się na ciepełko i Maltę.:-)
ad.2.no ba, to na Twoje życzenie !!:-D;-)

ooo Słowiczek.... do ciebie mam najblizej:p to co na dzisiejsza noc zabierasz Flipera?:p
póki co mój jeden facet wyjechał , więc równowaga musi być zachowana...

słowiczek j-asne ze mozesz hheheeeeeeeeee ty sie tez w takich sprawach lubujesz?
lubuję się, ale jeść :sorry2::-p;-):-)
a tak na poważnie to jestem antytalencie odnośnie tortów. Ale jest jeden mały torcik, który mi sie w miarę udał...piekłam go na 4 urodziny Gabrysi.
W załczeniu obrazek. Tylko się nie śmiać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry