reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

witam :tak:

a mróz nadal trzyma :tak: w niedzielę byliśmy z małym na spacerku z sankami i z pieskiem nad Rusałką i wiecie ile łyżwiarzy po niej jeździło ........ :tak:

a mogłoby jeszcze śnieżku popadać to byłaby frajda dla dzieciacków na sankach ....:tak:

a tak mały w poniedziałek poszedł do przedszkola i wyszli tam na ogródek, to rekawiczki były do prania, bo więcej było na nich piasku niz śniegu ......:tak:

a poza tym to mam lenia :tak: na całe szczęście w pracy spokój i luzik więc jest OK :tak:

pozdrawiam :tak::-D;-)

reklama
Ja tez w niedziele bylam na saneczkach z moja trojca ale na placu Asnyka;-)Bylo fajnie ale faktycznie troche za malo tego sniezku.Ale maludy sie wymeczyly i wymoczyly(wszystkie ciuchy lacznie z kombinezonami dziewczynek i kurtka Dominika byly do prania):tak::tak::tak:
Ale mieli przynajmniej frajde:-)

A mroz to jest dzisiaj straszny.Jak szlam mlodego zaprowadzic rano do przedszkiola ta bylo -17:szok::szok::szok: I az mi sie nie chce isc po niego popoludniu

Wczoraj jak bylo tak zimno to nigdzie nie wychodzilam z dziewczynkami tylko je ubralam i wystawilam na balkon i tam sie troszke pobawily.Pozniej musialam wziasc Klaudie jak szlam po mlodego do przdszkola bo mi strasznie wyla:wściekła/y:Ale jak wrocilismy to wrzucilam ja do lozeczka i od razu usnela:-):-):-)

Pozdrawiam i milego dnia mimo tego mrozu brrrr

Gdy mamie skończy się cierpliwość

Załączniki

• att00004my4.jpg
    att00004my4.jpg
    30,5 KB · Wyświetleń: 20
witam

no wlasnie wszystkie poznanianki gdzies nam pouciekały jak zawsze z reszta no ale coz taki los:tak::tak::tak::tak::tak:

Gosia- hmmm marzen to ja szczegolnych nie mam bo planujemy skromny slub,szkoda nam kasy na szalenstwa a i tak zawsze cos komus nie pasuje prawda,sukienke zaczne chyba na koncu wybierac najpierw data musimy ustalic i z ksiedzem pozałatwiac a potem to juz po kolei:-D:-D:-D chyba ze sie rozmysle:-):-):-):-):-)

niom tesciowka dzis o 6-tej rano wyjechala cisza spokój uwielbiam toooooooooooooooooooooo nareszcie wolnosc i swoboda hehehehe,obiad małej robie troszke chatke ogarneła i prad oraz gaz musze doładowac wiec an chwile sie ulotnie z domu..............

a wy kobietki wyłazic z norek ale juz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hejka
Moje dziecię wymyśliło sobie, ze na bal przedszkolny chce być przebrany za Boba Budowniczego.
Wczoraj przejrzałam bardzo bogatą ofertę strojów na allegro ale Boba niet.
I co teraz?
Muszę chyba improwizować. Macie pomysły??
Może gdzieś w Poznaniu widziałyście przez przypadek jakis strój.

reklama
Hej, my wróciłyśmy od alergologa i niestety porażka. Testów nam nie zrobi bo niby dziecko za małe. A wogóle to mam sama eksperymentowac co ja uczula:baffled: Czyli chyba byśmy musiały znów wrócic do samego mleka i wprowadzać jak oseskowi :crazy: Jutro idę do pediatry moze wypisze kolejne skierowanie do innego pójdziemy. Jestem wsciekła bo gdybym miała kase to by mi dziecko przebadali a tak to lekarze z NFZ palcem nie kiwną :angry:

Do góry