reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

witam w Nowym Roku:)
mam nadzieje ze bedzie lepszy niz poprzedni:p ah ta nadzieja:)
u nas świeta mineły bardzo miło... mojemu kupiłam w końcu radio do auta. był bardzo zadowolony... 30min po wigili siedział w aucie i montował nową zdobycz:p
Filip z zabawki tez sie cieszył:) zacząl ja włączać nogami bo rączkami mu nie wychodziło:)
sylwestra spedzilismy u znajomych. do az 2godziny:)było nawet miło.... Filipek był u dziadków:)
a ogolnie to po świetach dostał kaszelek. ma 4syropki przepisane i juz mu zszedł prawie.... czasami jeszcze kaszlnie. silny chłopak:)
ogólnie to zaczał wsadzać nóżki do buźki:) a radocha przy tym jak nie wiem, co:p
zdjecia małego na NK pod8888. poźniej wykasuje nazwisko żeby nie powołane osoby mnie nie dręczyły:p
jak uda mi sie wgrać filmik małego to wam się pochwale:)
a co u was??? coś tu pustki? długi weekend?? to was nie ma?
aha my dostaliśmy kompa na świeta to może w koncu u siebie założymy internet:)
a co u was mamuśki??? pozdarwiam!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Witam wszystkich w Nowym Roku i zycze Wam zeby byl choc traszke lepszy od poprzedniego.Sobie rowniez tego zycze.

Male sa jakies omialczale i to pewnie zeby!!!
Na szczescie od poniedzialku mlody idzie juz do przedszkola bo dwa tyg w domu to za dluuugo ;-);-);-)Od rana do wieczora moja trojka probuje rzadzic:-)

Zaraz dostana obiadek i bedzie chwila spokoju hihi

Ilonka :-)
Krzeselko jest fajne:tak:Ja mialam podobne dla synka i bylam zadowolona:tak:

co myslicie o takim krzesełku do karmienie??? myśle ze takie starczy na dluzej" i bedzie bardziej funkcyjne? co wy na to? slucham opini.KRZESEŁKA SUN +STOLIK NA KLOCKI TACKA+SUPER CENA (512272060) - Aukcje internetowe Allegro
a w patii i maksie na polnej jest takie za 599zł.(przynajmniej taką cene nam podał sprzedawca.:/ ładna przebitka.

ja mam w podobnym stylu, ale drewniane i sie sprawdziło :tak: ale z ta funkcjonalnościa to ja bym nie przesadzała, przynajmniej u mnie korzystałam z niego praktycznie tylko jak mały faktycznie z niego jadł, od pół roku juz stoi nieuzywane czyli korzystał do ok. 2,5 - 3 latek :tak: on chciał byc dorosły i korzystał z naszych sprzętów :tak:a może któraś potrzebuje krzesełka do karmienia ??????????

Gosia, to aby ten Nowy Rok był lepszy niz końcówka starego :-p wszystkiego dobrego :tak:

jarzebinka
myśle ze jak do 3latek to i tak długo?! w przeciwienstwie do typowych krzeselek do karmienia do ktorych nie idzie wepchnac 2latka. a tak zawsze stoliczek mu sie przyda "na klocki" czy piwko:p hehhe
chyba sie na to zdecyduje.

co niedziele w king Cross w Poznaniu na bukowskiej (może w innych też ale to nie wiem)
spektakle i przedstawienia dla dzieci o godzinie 13:00 :tak:

I tu też wpadam, aby pożyczyć.

Wszystkiego dobrego w Nowym Roku!!!!
Spełnienia marzeń, worek dolarów ( choć nie, bo ostatnio dolar słabo stoi ;-) ), miłości wiecznej, (nie wietrznej ;-) ), zdrówka i aby ten rok nie był gorszy od starego...( to tak realnie patrząc ;-) ).

czesc laseczki wpadam sie tylko przywitac T wyjezdza w czwartek moj we wtrorek do pracki juz idzie wiec wszystko wroci do normy Nareszcie!!!!!!!!!!!!!1

buziam was i W szystkiego naj naj w Nowym Roku

reklama
Do góry