reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

witam w Nowym Roku:)
mam nadzieje ze bedzie lepszy niz poprzedni:p ah ta nadzieja:)
u nas świeta mineły bardzo miło... mojemu kupiłam w końcu radio do auta. był bardzo zadowolony... 30min po wigili siedział w aucie i montował nową zdobycz:p
Filip z zabawki tez sie cieszył:) zacząl ja włączać nogami bo rączkami mu nie wychodziło:)
sylwestra spedzilismy u znajomych. do az 2godziny:)było nawet miło.... Filipek był u dziadków:)
a ogolnie to po świetach dostał kaszelek. ma 4syropki przepisane i juz mu zszedł prawie.... czasami jeszcze kaszlnie. silny chłopak:)
ogólnie to zaczał wsadzać nóżki do buźki:) a radocha przy tym jak nie wiem, co:p
zdjecia małego na NK pod8888. poźniej wykasuje nazwisko żeby nie powołane osoby mnie nie dręczyły:p
jak uda mi sie wgrać filmik małego to wam się pochwale:)
a co u was??? coś tu pustki? długi weekend?? to was nie ma?
aha my dostaliśmy kompa na świeta to może w koncu u siebie założymy internet:)
a co u was mamuśki??? pozdarwiam!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Witam wszystkich w Nowym Roku i zycze Wam zeby byl choc traszke lepszy od poprzedniego.Sobie rowniez tego zycze.

Male sa jakies omialczale i to pewnie zeby!!!
Na szczescie od poniedzialku mlody idzie juz do przedszkola bo dwa tyg w domu to za dluuugo ;-);-);-)Od rana do wieczora moja trojka probuje rzadzic:-)

Zaraz dostana obiadek i bedzie chwila spokoju hihi

Ilonka :-)
Krzeselko jest fajne:tak:Ja mialam podobne dla synka i bylam zadowolona:tak:

co myslicie o takim krzesełku do karmienie??? myśle ze takie starczy na dluzej" i bedzie bardziej funkcyjne? co wy na to? slucham opini.KRZESEŁKA SUN +STOLIK NA KLOCKI TACKA+SUPER CENA (512272060) - Aukcje internetowe Allegro
a w patii i maksie na polnej jest takie za 599zł.(przynajmniej taką cene nam podał sprzedawca.:/ ładna przebitka.

ja mam w podobnym stylu, ale drewniane i sie sprawdziło :tak: ale z ta funkcjonalnościa to ja bym nie przesadzała, przynajmniej u mnie korzystałam z niego praktycznie tylko jak mały faktycznie z niego jadł, od pół roku juz stoi nieuzywane czyli korzystał do ok. 2,5 - 3 latek :tak: on chciał byc dorosły i korzystał z naszych sprzętów :tak:a może któraś potrzebuje krzesełka do karmienia ??????????

Gosia, to aby ten Nowy Rok był lepszy niz końcówka starego :-p wszystkiego dobrego :tak:

jarzebinka
myśle ze jak do 3latek to i tak długo?! w przeciwienstwie do typowych krzeselek do karmienia do ktorych nie idzie wepchnac 2latka. a tak zawsze stoliczek mu sie przyda "na klocki" czy piwko:p hehhe
chyba sie na to zdecyduje.

co niedziele w king Cross w Poznaniu na bukowskiej (może w innych też ale to nie wiem)
spektakle i przedstawienia dla dzieci o godzinie 13:00 :tak:

I tu też wpadam, aby pożyczyć.

Wszystkiego dobrego w Nowym Roku!!!!
Spełnienia marzeń, worek dolarów ( choć nie, bo ostatnio dolar słabo stoi ;-) ), miłości wiecznej, (nie wietrznej ;-) ), zdrówka i aby ten rok nie był gorszy od starego...( to tak realnie patrząc ;-) ).

czesc laseczki wpadam sie tylko przywitac T wyjezdza w czwartek moj we wtrorek do pracki juz idzie wiec wszystko wroci do normy Nareszcie!!!!!!!!!!!!!1

buziam was i W szystkiego naj naj w Nowym Roku

reklama
Do góry