witam w Nowym Roku
mam nadzieje ze bedzie lepszy niz poprzedni ah ta nadzieja
u nas świeta mineły bardzo miło... mojemu kupiłam w końcu radio do auta. był bardzo zadowolony... 30min po wigili siedział w aucie i montował nową zdobycz
Filip z zabawki tez sie cieszył zacząl ja włączać nogami bo rączkami mu nie wychodziło
sylwestra spedzilismy u znajomych. do az 2godzinybyło nawet miło.... Filipek był u dziadków
a ogolnie to po świetach dostał kaszelek. ma 4syropki przepisane i juz mu zszedł prawie.... czasami jeszcze kaszlnie. silny chłopak
ogólnie to zaczał wsadzać nóżki do buźki a radocha przy tym jak nie wiem, co
zdjecia małego na NK pod8888. poźniej wykasuje nazwisko żeby nie powołane osoby mnie nie dręczyły
jak uda mi sie wgrać filmik małego to wam się pochwale
a co u was??? coś tu pustki? długi weekend?? to was nie ma?
aha my dostaliśmy kompa na świeta to może w koncu u siebie założymy internet
a co u was mamuśki??? pozdarwiam!!!!!!!!!!!
mam nadzieje ze bedzie lepszy niz poprzedni ah ta nadzieja
u nas świeta mineły bardzo miło... mojemu kupiłam w końcu radio do auta. był bardzo zadowolony... 30min po wigili siedział w aucie i montował nową zdobycz
Filip z zabawki tez sie cieszył zacząl ja włączać nogami bo rączkami mu nie wychodziło
sylwestra spedzilismy u znajomych. do az 2godzinybyło nawet miło.... Filipek był u dziadków
a ogolnie to po świetach dostał kaszelek. ma 4syropki przepisane i juz mu zszedł prawie.... czasami jeszcze kaszlnie. silny chłopak
ogólnie to zaczał wsadzać nóżki do buźki a radocha przy tym jak nie wiem, co
zdjecia małego na NK pod8888. poźniej wykasuje nazwisko żeby nie powołane osoby mnie nie dręczyły
jak uda mi sie wgrać filmik małego to wam się pochwale
a co u was??? coś tu pustki? długi weekend?? to was nie ma?
aha my dostaliśmy kompa na świeta to może w koncu u siebie założymy internet
a co u was mamuśki??? pozdarwiam!!!!!!!!!!!
Ostatnia edycja: