reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

witam :tak:

a mróz nadal trzyma :tak: w niedzielę byliśmy z małym na spacerku z sankami i z pieskiem nad Rusałką i wiecie ile łyżwiarzy po niej jeździło ........ :tak:

a mogłoby jeszcze śnieżku popadać to byłaby frajda dla dzieciacków na sankach ....:tak:

a tak mały w poniedziałek poszedł do przedszkola i wyszli tam na ogródek, to rekawiczki były do prania, bo więcej było na nich piasku niz śniegu ......:tak:

a poza tym to mam lenia :tak: na całe szczęście w pracy spokój i luzik więc jest OK :tak:

pozdrawiam :tak::-D;-)

reklama
Ja tez w niedziele bylam na saneczkach z moja trojca ale na placu Asnyka;-)Bylo fajnie ale faktycznie troche za malo tego sniezku.Ale maludy sie wymeczyly i wymoczyly(wszystkie ciuchy lacznie z kombinezonami dziewczynek i kurtka Dominika byly do prania):tak::tak::tak:
Ale mieli przynajmniej frajde:-)

A mroz to jest dzisiaj straszny.Jak szlam mlodego zaprowadzic rano do przedszkiola ta bylo -17:szok::szok::szok: I az mi sie nie chce isc po niego popoludniu

Wczoraj jak bylo tak zimno to nigdzie nie wychodzilam z dziewczynkami tylko je ubralam i wystawilam na balkon i tam sie troszke pobawily.Pozniej musialam wziasc Klaudie jak szlam po mlodego do przdszkola bo mi strasznie wyla:wściekła/y:Ale jak wrocilismy to wrzucilam ja do lozeczka i od razu usnela:-):-):-)

Pozdrawiam i milego dnia mimo tego mrozu brrrr

Gdy mamie skończy się cierpliwość

Załączniki

• att00004my4.jpg
    att00004my4.jpg
    30,5 KB · Wyświetleń: 26
witam

no wlasnie wszystkie poznanianki gdzies nam pouciekały jak zawsze z reszta no ale coz taki los:tak::tak::tak::tak::tak:

Gosia- hmmm marzen to ja szczegolnych nie mam bo planujemy skromny slub,szkoda nam kasy na szalenstwa a i tak zawsze cos komus nie pasuje prawda,sukienke zaczne chyba na koncu wybierac najpierw data musimy ustalic i z ksiedzem pozałatwiac a potem to juz po kolei:-D:-D:-D chyba ze sie rozmysle:-):-):-):-):-)

niom tesciowka dzis o 6-tej rano wyjechala cisza spokój uwielbiam toooooooooooooooooooooo nareszcie wolnosc i swoboda hehehehe,obiad małej robie troszke chatke ogarneła i prad oraz gaz musze doładowac wiec an chwile sie ulotnie z domu..............

a wy kobietki wyłazic z norek ale juz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hejka
Moje dziecię wymyśliło sobie, ze na bal przedszkolny chce być przebrany za Boba Budowniczego.
Wczoraj przejrzałam bardzo bogatą ofertę strojów na allegro ale Boba niet.
I co teraz?
Muszę chyba improwizować. Macie pomysły??
Może gdzieś w Poznaniu widziałyście przez przypadek jakis strój.

reklama
Hej, my wróciłyśmy od alergologa i niestety porażka. Testów nam nie zrobi bo niby dziecko za małe. A wogóle to mam sama eksperymentowac co ja uczula:baffled: Czyli chyba byśmy musiały znów wrócic do samego mleka i wprowadzać jak oseskowi :crazy: Jutro idę do pediatry moze wypisze kolejne skierowanie do innego pójdziemy. Jestem wsciekła bo gdybym miała kase to by mi dziecko przebadali a tak to lekarze z NFZ palcem nie kiwną :angry:

Do góry