reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

hejka
Moje dziecię wymyśliło sobie, ze na bal przedszkolny chce być przebrany za Boba Budowniczego.
Wczoraj przejrzałam bardzo bogatą ofertę strojów na allegro ale Boba niet.
I co teraz?
Muszę chyba improwizować. Macie pomysły??
Może gdzieś w Poznaniu widziałyście przez przypadek jakis strój.

Witaj:-)
Duzy wybor strojow na bal przebierancow jest w sklepie "mimi" na Kraszewskeigo,ale czy akurat dostaniesz boba budowniczego:confused:.No i dodam ze te stroje sa tam dosyc drogie
No i jeszcze sa w Pati i Maksie na Polnej ale juz mniejszy wybor
Ostatnio widzialm rowniez stroje w realu w king crossie

Moj synek przebiera sie w tym roku za NINJA-stroj kupilam na allegro i czekam az mi przysla:tak:

CECYLIA:-)
No to rzeczywiscie porazka.Testy z tego co wiem robia od 3 lat:tak:Ja tez mam ten sam problem z moimi blizniaczkami,ale 28 mamy gastroskopie w szpitalu na Krysiewicza i chociaz czegos sie wkoncu dowiem,bo tez juz mam dosyc

reklama
Hej laseczki :-)
Bardzo dawno mnie tu nie było, ale powiem szczerze, że jakoś checi mnie opusciły do pisania. Teraz całe szczęście wróciły no i sie odzywam. Wiekszośc siedze na "czerwcówkach 2009",ale do Was tez bede zagladała :-)
Miłego dnia dziewczyny. Lece sie połozyć bo cos mnie "częsie". Od jakis 2 tyg cos mnie próbuje wziąśc i jakos sie zdecydowac nie może :-)

no prosze jak sie towarzystwo rozpisało wystarczy jedna nagana i prosze ehehhehh

witam nowa mamusie:tak::tak::tak::tak::tak:

Aha Julka do mnie napisała ze nie odzywa sie bo jest na podtrzymaniu i przed kompem teraz rzadko bywa;-)

trzymamy kciuk zeby wszystko bylo ok

ok lece mala połozyc bo mi marudzi juz.......

Ale testy skórne robi się od 3 lat, testy z krwi robi sie juz półrocznym dzieciom.
Nie wiem juz sama co mam myśleć, jutro idę do pediatry moze ona coś wymysli ;)

niom mała zasneła

a ja uzalezniona od BB juz jestem heheeh:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ale u nas zimo jak cholera brrrr ja juz chce wiosne i lato:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

kurcze T mi tak mała rozbawila ze ja to se rady dzis z nia dac nie moglam bo cały czas na reku chciala byc i sie bawic a przeciez ja tez mam swoje obowiazki no nic znów bede musiała ja na nowo uczyc;-);-)

moja mała mondrala nauczyła sie zno kilku rzeczy ktorymi mnie rozbawia a mianowicie jak usypia lale w sowim wozeczku to jak ktos cos powie to przytyka paluszek do ust i mówi Ciiiiiiiiiiiiiicho heheeh ,albo zatyka uszy jak nie che nas sluchac i mówi Ale jaja:-D:-D ach ta moja gwiazda:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
yvaine-to gratulacje bobo mam nadzieje ze wszystko bedzie ok i ty czesciej bedziesz do nas zagladac

ide se kawke trzepnac bom senna

przechodzę ostatnio ciężkie chwile i bardzo potrzebuję rozmowy i po waszej serdeczności chyba chętnie uzależnię się od BB. w poniedziałek idziemy do lekarza dowiedzieć się jak dalej wszystko się rozwija i jak się uda to będziemy wiedzieć jakie maleństwo stworzyliśmy:-Dimiona chciałam najpierw jakies bardzo niespotykane, takie wyjatkowe, chociaż Dorotka i Norbert mi się podobają, nie podjeliśmy jeszcze jakiejś ostatecznej decyzji.;-)trudno tak, nie myslałam, że będę miała problem z wyborem imienia, chociaż podobno często ludzie decydują się na jakieś imię gdy pierwszy raz zobaczą swoje maleństwo, wtedy mogą stwierdzić czy do niego pasuje czy tez nie.;-)

kochana noim my napewno poprawimy ci humorek i odgonimy zle samopoczucie wal smiało co cie gnebi a napewno Psychologowie na BB ci pomogą :tak::tak::tak::tak: imionka sliczne masz racje czasami ludzie maja dylematy zwiazane z wyborem imon ale jak siedowiesz kto tam w brzuszku mieszka to sadze ze imie wybierzesz raz dwa:-)

to zachęcamy do pisana na BB niektóre są już uzależnione :ninja2:

HIHI no ja to jestem uzalezniona,ale chyba bardziej od czytania niz od pisania;-)
Ale obiecuje ze postaram to zmienic:tak::tak::tak:

YVAINE:-)
Pinka ma racje pisz o wszystkim co Cie gnebi :tak:a my specjalistki z BB napewno cos na to zaradzimy;-)OJ TAK:tak:

Moje juz nie spia i cala trojka oglada bajki:tak:Tzn synek oglada a coreczki psoca i wchodza gdzie sie tylko da:tak:Zaraz zaserwuje im rosołek i bede miala chwilke ciszy i spokoju-dopoki nie zjedza;-)

Gosia- to tez masz aparatke w domu:-D:-D:-D:-D:-D dzieci potrafia byc pocieszne nio nie?????? ja jak mam zły dzien to moje dziecko przychodzi do mnie i tuli sie tak słodko ze cała chandra odchodzi............ gratki dla dzielnej babeczki to ile jeszcze jej zabków brakuje??
nam nareszcie po 3 miesiacach meczarni jedna trojka wyszła druga w drodze:-:)-(ale ciezko to znosi niestety:-:)-:)-(
Dowilka- ty sie kobito popraw bo kleczeć na grochu za kare bedziesz hihi a tak na marginesie to co sie dzieje Blizniakom ze sie martwisz i Gastroskopie beda miały?

reklama
PINKA:-)poprawie sie poprawie.
A jesli chodzi o moje maludy to popierwsze ich waga-masakra.
Po drugie obydwie maja alergie ale niestety jescze nie wiadomo na co
Z gastroskopi dowiem sie czy to nie zespol zaburzen wchlaniania no i w jakim stanie jest ich caly uklad pokarmowy.
Jeszcze beda mialy badania w kierunku celiakii,badanie serca,usg no i pewnie duzo innych badan z krwi i kalu-poprostu szkoda gadac!!!:szok:

Ale poki co jestem dobrej mysli i mam nadzieje ze wszystko bedzie oki i ze taka jest ich uroda

Do góry